Caroline Munro
Kaljaa, kaasua ja kuumia kinkkuja!
sivu: 1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6 · 7 · 8

Beach Balls (1988)

aka Beachballs

Beach Balls #1 Beach Balls #2

Genre

Charlie haikailee jo kolmatta vuotta rannoilla kirmailevan kaunottaren, Wendyn, perään. Parhaan kaverinsa avustuksella Charlie tutustuu Wendyyn ja he ystävystyvät. Valitettavasti unelmanainen uhkaa jäädä pelkäksi frendiksi ("Oh no, the F-word!") sillä hän on toivottoman ihastunut Severed Heads in a Bag -nimisen rockbändin solistiin. Vittumaiseen tilanteeseen joutuneella Charliella on muitakin ongelmia: häntä vainoavat mm. kiihkouskovainen äiti, joka uhkailee nuorisovankilalla ja soittaa levyjä takaperin, sekä homofobiset rantavahdit, joiden uhmakas dialogi on tv-pastoreille vittuilun ohella elokuvan parasta antia.

Beach Balls [1]
Beach Balls [2]

Rantaelämää, kaljabiletystä ja rakkauden perään haikailua sisältävä Beach Balls on hyväntuulinen, perushauska ja sopivan älyvapaa pieni elokuva. Se on myös hieman paremmalla maulla tehty kuin mitä ainakin itse nimen perusteella olisin odottanut. Rantapalloilla saati palleilla ei ole leffassa kovin suurta roolia, ellei nimi sitten viittaa tisseihin, joita sentään vilahtaa ruudussa muutama pari. Pieni särmä olisi tehnyt terää.

Ohjaaja Joe Ritterin aiemmista krediiteistä kannattaa nostaa esille kiitettävä suoritus trash-mestariteos Toxic Avengerin käsikirjoittajana. Beach Ballsin Troma-yhteydet eivät jää tähän, sillä pienessä ja älyttömässä sivuroolissa nähdään Gary Schneider, joka muistetaan Bozo-pahiksen roolista ensimmäisessä Toxic Avengerissa, ja joka esiintyi eräänä radioaktiivisista huligaaneista Class of Nuke 'Em High:ssa. Suomessa Beach Ballsin on julkaissut videolain alkuaikoina Videotrade.

***--
keskiarvo
toimitus
2.50/5.00 (4)
 JSHWEM
  2.5 3.0 2.5
keskiarvo
lukijat i
2.50/5.00 (1)
Jos kirjaudut foorumille,
voit itse pisteyttää tämänkin
elokuvan!
Sivu:

1 2 3 4 5 6 7 8