Caroline Munro
Boxillinen nudisteja ja kiimaisia gorilloja
sivu: 1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6

One Million AC/DC (1969)


One Million AC/DC #1 One Million AC/DC #2

Luonnollisesti minulla ei ole mitään käsitystä mikä elokuva One Million AC/DC on luolamiehiään, joten väite, että elokuva vastaa Adult Film Producers Associationin vaatimuksia, herättääkin uteliaisuutta. Kahden minuutin kohdalla aletaankin puhua neitsyyden uhraamisesta. One Million AC/DC onkin softcore-seksielokuva. Valitettavasti semmoiset ovat usein huonoja ja tylsiä. Niin on tämäkin. Totean elokuvan tarjoaman matskun aika roisiksi, kun neitsyys uhrataankin kepillä, ja kappas, pianhan uhri tykkääkin siitä. Tapahtuma ikuistetaan nahalle piirtäjän toimesta ja sitä seuraa myös lihava mies, jonka partaa nainen hivelee. One Million AC/DC on aivan hämärää kamaa, sillä jossain vaiheessa piirrustelija kääntyy kohti kameraa ja toteaa minulle "peace" sormimerkillä viestiään tehostaen. Täh?

One Million AC/DC [1]
One Million AC/DC [2]
One Million AC/DC [3]

Vähän ajan kuluttua paksu kaiffari ennustaa: "Tragedy is happening." Onkin miellyttävän jälleennäkemisen aika, sillä The Mighty Gorgasta tuttu muovidino on tässäkin elokuvassa. Tai ehkä kyseessä onkin pervo kaksoisveli, sillä se repii luolatytöltä topin päältä ennen kuin hotkaisee muovinuken suihinsa. The Mighty Gorgan saurus ei olisi ikinä tehnyt mitään noin tuhmaa. "Tragedy is done", toteaa läski. Elokuvan huumorin havaitsen nopeasti huonoksi sekä luolanaisten välisen kihnutuksen tylsäksi. Puuduttavaa on myös streitimpi toiminta, jossa hommat hoidetaan saurus-stylellä lannevaate yllä ja joku tytsy saa leiman takapuoleensa. Sekaan heitellään värjättyä kuvamateriaalia jostain paremmasta elokuvasta. Tekijöiden mielestä siinä on jotakin hauskaa, että rypäleitä syödään koko ajan, mutta minusta ei. Eikä se, että piirtäjä piirtelee akteja taustalla. Tosin se vähän huvittaa, että parinkymmenen tyypin heimo on kuluttanut hyvin hoidetut polut maastoon. Uhkaava eli paikallaan seisova dinosaurus saadaan hengiltä ja luolahenkilöt laulavat "Spear goes into the monster" "For He's a Jolly Good Fellow":n sävelellä. Ai niin, tässäkin oli gorilla. Myöhemmin opin IMDb:stä, että elokuvan käsikirjoitti Ed Wood, mikä selittääkin jo paljon.

One Million AC/DC [4]
One Million AC/DC [5]
One Million AC/DC [6]

En anna vielä periksi, vaan jatkan ekstroihin. Trailereita on paljon ja ihan hauskoilta elokuvilta vaikuttavat Valley of the Dragons, Equinox ja Loch Ness Horror. Pitempiä ekstroja on jokin amatöörielokuva Nightmare. Väsymys iskee ja kuvakelaan. Viimeinen naula roskaelokuvaharrastajan arkkuuni tältä illalta on huumoripläjäys Prehistoric Daze (ilmeisesti klippi elokuvasta Not Tonight Henry), jonka selostajalla on kauhea aksentti. Alastomat naiset uiskentelevat ja Rodney Dangerfieldin näköinen luolamies käyskentelee huonojen vitsien taustakuvastona. "Vesi, eli H2O. Kumma tapa kirjoittaa vesi, mutta niin se esihistoriallisella ajalla kirjoitettiin. Eikä sillä ollut paljon väliä, kun ei ne osanneet lukea mitään muutakaan."

One Million AC/DC [7]
One Million AC/DC [8]
One Million AC/DC [9]

Nyt en enää kestä! Ajatuskin siitä, että katsoisin Veristen apinoiden yön ja Feast of Fleshin plus ekstrat tuntuu mahdottomalta. Joudun antamaan periksi. Minussa ei ollut miestä katsomaan "Beauties & Beasts" -boksia yhdeltä istumalta ensimmäistä elokuvaa pidemmälle, enkä koko päivänä pääse kolmannelle levylle. Luuseri.

Kumma kyllä en näe seuraavana yönä unia gorilloista.

**---
keskiarvo
toimitus
2.00/5.00 (1)
 
keskiarvo
lukijat i
1.00/5.00 (1)
Jos kirjaudut foorumille,
voit itse pisteyttää tämänkin
elokuvan!
Sivu:

1 2 3 4 5 6