Caroline Munro
Angel Guts - 5 dvd box set
sivu: 1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6 · 7

Angel Guts: High School Co-Ed (1978)

aka Jokôsei: tenshi no harawata; Tenshi no harawata 1; High School Coed

Angel Guts: High School Co-Ed #1 Angel Guts: High School Co-Ed #2

Boksin ensimmäinen elokuva on lyhyesti sanottuna kovin keskinkertainen tapaus, vaikka suoraa toimintaa ja vauhtia löytyykin näistä viidestä elokuvasta eniten. High School Co-Ed kertoo moottoripyöräjengin jäsenestä Kawashima Tetsurosta, joka pelastaa lukiolaistyttö Namin raiskaukselta, vaikka väkisinmakaaminen kuuluu Tetsuron ja muiden jengiläisten perinteisiin harrastuksiin. Namin pelastamisesta ja tyttöön ihastumisesta eivät muut jengiläiset juuri perusta, sillä heidän yhteisenä pelisääntönään on ollut naisten kohteleminen lähinnä lihanpaloina.

Angel Guts: High School Co-Ed [1]
Angel Guts: High School Co-Ed [2]

Angel Guts: High School Co-Ed on harmillisesti kovin tylsäksi ajautuva katselukokemus, toisin kuin kaikki loput boksin elokuvat. Tarina ja henkilöt eivät ole juurikaan kiinnostavia johtuen epäilemättä henkilöiden inhimillisyyden ja empaattisuuden puuttumisesta. High School Co-Edin masentavan tyly ja synkkä kuvasto kääntyy itseään vastaan. Mieleenpainuvin hetki on jengiläisten tappelemista seuraavan Namin lakoninen kommentti "I hope we're all going to die", samalla kun mustavalkoinen flashback-kohtaus kertoo tytön lapsuuden kauhuista.

Angel Guts: High School Co-Ed [3]
Angel Guts: High School Co-Ed [4]

Ohjaaja Chusei Sone ei vielä tässä vaiheessa väläyttele taitojaan, jotka tekevät moniulotteisesta seuraavasta osasta (Red Classroom) niin vaikuttavan tapauksen. Minimalistinen värienkäyttö on kuitenkin tässäkin luomassa ahdistavaa tunnelmaa, ja esimerkiksi piiskaavassa sateessa, kohtalokkaan synkkien junanvaunujen välissä tapahtuva raiskauskohtaus on kouraisevan piinaavaa katseltavaa.

Angel Guts: High School Co-Ed on kuitenkin sarjan ensimmäinen osa, joten tässä pakkauksessa sen olemassaolo on luonnollisesti oikeutettu.

**---
keskiarvo
toimitus
2.80/5.00 (5)
 JSSMJMELMK*
  3.0 2.5 2.5 2.0 4.0
keskiarvo
lukijat i
3.00/5.00 (1)
Jos kirjaudut foorumille,
voit itse pisteyttää tämänkin
elokuvan!
 pisteet (äänet)nimeke
  0 (3)
0%
Angel Guts: High School Co-Ed (1978)  Angel Guts: High School Co-Ed (1978)Jokôsei: tenshi no harawata  
Sivu:

1 2 3 4 5 6 7