Caroline Munro
Angel Guts - 5 dvd box set
sivu: 1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6 · 7

Angel Guts: Red Vertigo (1988)

aka Tenshi no harawata: Akai memai; Angel Guts: Red Dizziness; Tenshi no harawata 5

Angel Guts: Red Vertigo #1 Angel Guts: Red Vertigo #2

Nami eroaa pornomallin kanssa puuhastelevasta miehestään, eikä huono tuuri lopu tähän naisen jäädessä auton alle. Päälleajaja on potenssiongelmien kanssa painiskeleva liikemies, joka vie tajuttoman Namin mukanaan luullen tätä kuolleeksi. Huomatessaan elonmerkkejä onnesta soikeana oleva liikemies käyttää Namia hyväkseen seksuaalisesti, mutta pienten konfliktien jälkeen kaksikko rakastuu toisiinsa.

Angel Guts: Red Vertigo [1]
Angel Guts: Red Vertigo [2]

Red Vertigon on ohjannut Tenshi no harawata -mangojen kirjoittaja ja elokuvaohjaaja Takashi Ishii. Ishiin ansioiksi on sanottava henkilöiden kehittyminen jotakuinkin uskottaviksi, jota ei voisi millään uskoa juonikuvauksesta. Realistisuus ja uskottavuus ei tässä tapauksessa tarkoita samaa. Häiritsevää tabunrikkomista tapahtuu tässä tapauksessa antamalla huomiota raiskaajan tunteille, ja katsojan harteille jää päätös siitä, onko tämä moraalisesti oikein. Koska raiskaajahahmo ei kuitenkaan kovasta yrittämisestä huolimatta voi kohota sympaattiseksi ja miellyttäväksi, ei tämän kohtalolla ole myöskään väliä.

Angel Guts: Red Vertigo [3]
Angel Guts: Red Vertigo [4]

Angel Guts: Red Vertigo on ulkoiselta olemukseltaan lähinnä Chusei Sonen ohjaamia kahta ensimmäistä osaa - Ishii on mieltynyt pimeyteen ja sen käyttämiseen pahaaenteilevän tunnelman luojana. Väkevästä ja mieleenjäävästä lopetuksesta huolimatta Red Vertigo ei etene kuitenkaan toivotulla tavalla, ja paikoin elokuva jopa junnaa paikallaan.

**½--
keskiarvo
toimitus
3.00/5.00 (4)
 JSJMELMK*
  3.0 2.5 2.5 4.0
keskiarvo
lukijat i
3.00/5.00 (1)
Jos kirjaudut foorumille,
voit itse pisteyttää tämänkin
elokuvan!
 pisteet (äänet)nimeke
  1 (2)
50%
Angel Guts: Red Vertigo (1988)  Angel Guts: Red Vertigo (1988)Tenshi no harawata: Akai memai  
Sivu:

1 2 3 4 5 6 7