Caroline Munro
Takka-Ilen nauhanurkka: Stan Brock -spesiaali
sivu: 1 · 2 · 3 · 4


Takka-Ilen nauhanurkka osa III: Stan Brock -spesiaali


Jaahas, kuukausi on näköjään taas jossain kohtaa vaihtunut kun uutta Nauhanurkkaa pukkaa. Tällä kertaa nöyränä pyrkimyksenä on valistaa teitä, rakkaat lukijat, ja tuoda esiin hieman vähemmälle huomiolle jäänyt suuruus: Stan Brock. Paketti sisältää pienen johdatuksen Stanin elämään, arviot molemmista miehen elokuvista ja pienen haastatteluntapaisen.

Mutta asiaa ennen kuin mennään asiaan. Sci-fi-spesiaalin palkintokilpailu oli ennennäkemättömän suosittu! Arvonnan suorittivat samassa taloudessa allekirjoittaneen kanssa elävä reunuskilpikonna Bruce ja tämän alistettuna seksiorjana toimiva 38-koon Salomon. Voittajaksi seuloutui ankaran prosessin päätteeksi Seppo Virta, joka muuten viestissään kertoo haluavansa itse todeta voiko Kyttäkoulun kahelit oikeasti olla niin huono elokuva, mitä Iljan arvostelu antaa olettaa. En usko, että Seppo joutuu tällä kertaa pettymään.

Ja uutta suoleen: Stan Brock -spesiaalin kunniaksi Elokuun palkintokilpailu tarjoaa hyvän mahdollisuuden saada hyllyynsä ei enempää, ei vähempää kuin kuukauden juhlakalun itsensä tähdittämän savanniaiheisen elokuvatuksen Pako Viidakosta laadukkaana Big Partnerin suomikasettina. Nimen ja osoitteen ohella meiliin [takka.ile(at)elitisti.net] tulee kirjoittaa aine aiheesta "Rakkain FIx-kokemukseni". Parhaat julkaistaan. Ehkä. Todennäköisesti ei.

Mutta nyt, Takka-Ile ylpeänä esittää: Stan Brock!


thumbnail
 
thumbnail
 
Haastattelussa:
Stan Brock
Escape from Angola Galyon
Sivu:

1 2 3 4