Caroline Munro
Kökkö-kungfun kosto: Vengeance Video UK
sivu: 1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6 · 7 · 8

Ways of Kung Fu (1978)

aka Juan xing quan fa yu fa; The Ways of Kung-Fu; Temple of Death; Japanese Connection

Ways of Kung Fu #1 Ways of Kung Fu #2

En pysty keksimään ensimmäistäkään syytä, miksi jonkun pitäisi katsoa Li Chaon Ways of Kung Fu. Rutiininomainen tarina, paska huumori ja mitättömät matsit kontribuoivat kaikki osaltaan takuu-unettavaan katsomiskokemukseen. Elokuvan jännittävimmässä kohtauksessa Chi Kuan Chun harjoittelee tasapainoilemalla savisten kippojen päällä. Mikä onkin suunnilleen yhtä jännittävää kuin kadonneen kirjastokortin löytäminen toisten housujen taskusta juuri seuraavana päivänä siitä, kun on käynyt tilaamassa uuden.

Ways of Kung Fu [1]
Ways of Kung Fu [2]
Ways of Kung Fu [3]

Ways of Kung Fun pääosiin joutuneet Chi (Five Shaolin Masters, 1974) ja Leung Kar Yan (Warriors Two, 1978) voivat herättää odotuksia jonkin sortin performansseista, mutta unohtakaa kaikki sellainen.

Versioinfo (28.9.2005):

Vengeance Videon dvd on jälleen suttuista pannausta ja skannausta, mutta eduksi voinee laskea sen, että vaihtoehtoinen julkaisu, Crash Cineman jenkkikiekko, on vielä huonompi: siitä on tehty feikki-widescreen lisäämällä täyskuvan päälle mustat palkit. Tämä tuskin kuitenkaan haittaa, sillä mitä tahansa versiota Ways of Kung Fusta katsellessa toivoisi mustien palkkien peittävän koko kuva-alan.

*----
keskiarvo
toimitus
1.00/5.00 (1)
 
keskiarvo
lukijat
0.00/5.00 (0)
Jos kirjaudut foorumille,
voit itse pisteyttää tämänkin
elokuvan!
Sivu:

1 2 3 4 5 6 7 8