Caroline Munro
Takka-Ilen nauhanurkka osa IV - Bondsploitaatio
sivu: 1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6 · 7


Paljon on vettä virrannut sitten viime nauhanurkan ja innokkaimmat teistä varmaan jo toivoivat koko palstan kokeneen armollisen kuoleman, vaan toisin kävi. Voitettuamme sankarillisen taistelumme lähinnä saamattomuuttamme vastaan voimmekin nyt ylpeänä esitellä teille sekalaisen joukon elokuvia, joiden pienin yhteinen nimittäjä on tavalla tai toisella salainen agentti 007, James Bond.

Ennen kuin siirrytte kansainvälisen agenttitoiminnan pariin haluaisin kaiken uhallakin vielä mainita jo perinteisestä lukijakilpailustamme.

Toivuttuani siitä järkytyksestä, ettei viime nauhanurkan kilpailuun tullut yhtään vastausta, päätin kostaa: tämänkertaisessa kilpailussa on kaksi palkintoa! Eli: jos nyt joku vastaus tällä kertaa inboxiini tulee saa kyseinen vähäosainen tämänkertaisen palkinnon lisäksi vastaanottaa myös sen viimekertaisen kodittoman fixin. Ja jos tulee useampia niin sitten vasta arvotaan.

Jaa että mikäkö se tämänkertainen palkinto sitten on? No ei enempää eikä vähempää kuin Star Videon julkaisema Nro 1 - Lupa rakastaa ja tappaa! Että sellaista tarjolla. Ja jottei kellään tahvollakaan menisi sormi suuhun "vaikeiden kysymysten" tms. takia tulkoon se nyt ja tässä julistetuksi, että tällä kertaa, ja todennäköisesti jatkossakin mikäli näitä nauhanurkkia vielä väännetään, vastaukseksi riittää yhteystiedot.

Sen kaltaista spämmiä saapi siis edelleen tunkea tuttuun osoitteeseen: takka.ile(at)elitisti.net

Ja sitten asiaan.


thumbnail
 
thumbnail
 
thumbnail
 
thumbnail
 
thumbnail
 
Sivu:

1 2 3 4 5 6 7