Caroline Munro
Night Visions - Maximum Halloween 3006
sivu: 1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6 · 7 · 8 · 9

Disaster! (2005)

aka Disaster! La película

Disaster! #1 Disaster! #2

Jaksaako kukaan muka oikeasti katsoa MTV:n Celebrity Deathmatch -vaha-animaatioita alusta loppuun? Tai no, älkää vastatko. Joka tapauksessa, nyt samaa kamaa saa elokuvanakin katastrofielokuvia pilkkaavan Disaster!:in ansiosta.

Disaster! [1]
Disaster! [2]

Maata uhkaa asteroidi ja joukko kapinallisia alansa eksperttejä lähetetään raketilla poraamaan murikkaan ydinpommi, että maa säästyisi törmäykseltä. Aivan, Disaster! käy uskollisesti läpi kaikki Armageddonin (1998) käänteet, muistaen avuliaasti mainita että ne ovat vähän siis hei pöhköjä ja hahmot silleen tosi stereotyyppejä. Tämähän ei varmaan kenellekään Armageddonin katsoneelle (tai sitä tehneelle) ole mieleen juolahtanut.

Disaster! [3]
Disaster! [4]

No, jos totta puhutaan niin ei Disaster! ole aivan totaalinen... öööh, katastrofi. Ehehe. Roiseja irtovitsejä ja pöhköjä käänteitä tykitetään sellaisella vauhdilla, että osa on jo pakostakin hauskoja - etenkin valvotun yön jälkeen aamuyhdeksältä. Monessa paikkaa on kuitenkin ajoitus tai vitsin toimitus sen verran pielessä, ettei usein jää käteen kuin potentiaalia. Yrittääkseen roisia otetta Disaster! on myös kiusallisen kesy seksin suhteen. Vahatissejä kyllä piisaa, kaksimielisillä vitseillä kyllästettynä, mutta mitään Team American (2004) nukkepanon kaltaista hervottomuutta on turha odottaa. Festivaalikatalogin mukaan Disaster! saa "Team American rienaavuuden tuntumaan Nalle Luppakorvalta". Kunpa vain. Team America on ihka oikea satiiri, tämä tapaus taasen hädin tuskin kasassa pysyvä sarja tasoltaan huonon hauskasta huonon tyhmään vaihtelevia puujalkavitsejä.

**---
keskiarvo
toimitus
2.33/5.00 (3)
 JSIR
  3.0 2.0
keskiarvo
lukijat i
1.67/5.00 (3)
Jos kirjaudut foorumille,
voit itse pisteyttää tämänkin
elokuvan!
Sivu:

1 2 3 4 5 6 7 8 9