Caroline Munro
Takka-Ilen nauhanurkka osa V - Post-apocalypse spesiaali
sivu: 1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6 · 7 · 8


Tervetuloa ydintuhon jälkeiseen maailmaan, synkkään tulevaisuuteen missä yhteiskuntarakenteet ovat muisto vaan ja vahvimman laki vallitsee. Tervetuloa paikkaan, missä miehinen mies pukeutuu mustaan nahkaan ja nainen käytännössä omaansa. Tässä maailmassa vesi on kortilla mutta bensaa tuntuu piisaavan, sillä autokanta on aikalailla V-8 voittoista. No, eipä ole Enestamkaan vinkumassa Kioton sopimuksesta...

Huolenaiheita tässä ilottomassa maailmassa ovat biojätteen kierrätyksen ja päivähuollon järjestämisen sijaan esimerkiksi ihmislajin jatkuminen tai ihan vaan arkinen hengissä pysyminen naurettavasti pukeutuneiden julmureiden hengittäessä salskeiden sankareidemme niskaan.

Mutta ennen kuin päästämme nuo mainiot miehet mainioissa autoissaan revittämään paskarinkiä lähimmälle hiekkakuopalle on aika julistaa edellisen nauhanurkan palkintokilpailun voittaja. Tättädädää!!! Voittaja on Tommi H. Paimiosta. Onnea. Muistinvirkistykseksi mainittakoon, että voittajalle lähtee hieno Star Videon FIx Lupa rakastaa ja tappaa. Tämä tapahtuu ns. "joskus lähitulevaisuudessa".

Mutta ei hätää, uutta skabaa pukkaa. Palkintona on Mistar Ky:n mainio laatujulkaisu Selviydy hengissä 1990. Nyt on elämäsi tilaisuus ottaa selvää onko sinussa miestä elää ysäriluvulla! Tuttuun tapaan osallistuminen on helppoa ja hauskaa, homma toimii kun lähetät yhteystietosi osoitteeseen takka.ile(at)elitisti.net.

Voittaja julkistetaan seuraavan nauhanurkan yhteydessä, eli todennäköisesti ei ihan lähiaikoina...

Antoisia lukuhetkiä.

Sivu:

1 2 3 4 5 6 7 8