Caroline Munro
Hannu Karpo - Totuuden tungetteleva torvi
sivu: 1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6 · 7 · 8 · 9 · 10 · 11

Ansatie (1983)


Ohjaus

Maa

Ansatie #1  

"Juopon elämässä itku ja nauru ovat kuin sisko ja veli", ilmoittaa Karpo näytettyään materiaalia, jossa yrittää aggressiivisesti suostutella railakkaassa nousuhumalassa sönköttävää viiksivallua taluttamaan pyöränsä kotiin. Neropatti lähtee ajelemaan Karpon huudellessa "varokaa!" ja tuupertuu pyöränsä alle keskelle soratietä, jääden maahan sopertamaan. Kamera zoomaa ihmisen alennustilaan ja olemme kaiketi askeleen lähempänä... jotakin.

Kansa asettaa paineet rattijuoppouden pysäyttämisestä oman vastuun sijasta poliisin niskoille. Karpo testaa, miten poliisi voi vaikuttaa järjestämällä juopporatsian Ansatien varrelle. Luvassa on tiukat 10 minuuttia törppöjen tenttausta. Kannattiko sitä nyt juoda? Onko pakko ajaa? Mitä otit? Miksi? Miksi? Miksi?

"Yllättäen" juopuneella osuudella kuskeista ei ole mitään järkevää syytä tarjottavana käytökseensä, mistä voi kunnon kansalainen kokea asiaan kuuluvaa shokeeraantumista ja lisäefektinä pudistella päätään mutisten paheksuvasti maailman menon suunnasta ja vanhoista hyvistä ajoista. Että mikä siinä on kun pitää juoda?

Vastausta ei ole luvassa, koska ei sitä edes etsitä. Hyökkäävän kaksinaismoralistisena friikkisirkuseksploitaationa Ansatie ajaa kyllä asiansa.

***--
keskiarvo
toimitus
3.00/5.00 (2)
 IRMM
  3.0 3.0
keskiarvo
lukijat
0.00/5.00 (0)
Jos kirjaudut foorumille,
voit itse pisteyttää tämänkin
elokuvan!
Sivu:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11