Caroline Munro

I Spit on Your Corpse, I Piss on Your Grave (2001)


I Spit on Your Corpse, I Piss on Your Grave #1 I Spit on Your Corpse, I Piss on Your Grave #2

Miesten nöyryyttämä Sandy (Emily Haack) saa tilaisuuden kostaa ja tekee sen mitä parhaiten: yksi mies pakotetaan paskantamaan lattialle ja syömään jätöksiään, kunnes hänet hakataan kirveellä verille, toinen mies yritetään pistää pökkimään edellistä takapuoleen ja kolmatta runkataan kepillä perseeseen. Kuulostaa hyvältä?

I Spit on Your Corpse, I Piss on Your Grave [1]
I Spit on Your Corpse, I Piss on Your Grave [2]
I Spit on Your Corpse, I Piss on Your Grave [3]

Sarjassamme tylsät amatöörivideot I Spit on Your Corpse, I Piss on Your Grave on oiva taidonnäyte. Elokuvan nimi ja juoni on johdettu I Spit on Your Gravesta, ja elokuvaan on yritetty ympätä mukaan mahdollisimman paljon shokkiarvoa ajatuksella: ei me oikeasti osata tehdä mitään, joten tehdään jotain tosi rankkaa niin ehkä joku diggaa. Ainoastaan musiikki on hyvää, mutta koko muu elokuva jumalattoman tylsä: Näyttelijät haahuilevat sinne tänne ja ovat yhtä kiinnostavia kuin jonkun jenkin (Eric Stanze) punaniskakaveripiiri ja pääosan esittäjäkin on taidettu poimia lähimmän narkkariklubin takahuoneesta.

Käsikirjoituksessa ei ole mitään tolkkua, ja kaiken muun päälle, kiertää kamera minuuttitolkulla hautausmaalla, joka välissä, aina kunnes on pakko painaa forwardia, ja oikeastaan kun sen on kerran painanut alas, pysykööt paikoillaan. Mitä nopeammin tämä elokuva on ohi, sen parempi. Ketä edes kiinnostaa paskan syöminen? Ei edes kalkkuna-arvoa, pelkästään huono.

*----
© Jari Mustonen, julkaistu: 14.7.2003
keskiarvo
toimitus
1.25/5.00 (2)
 JSJM
  1.5 1.0
keskiarvo
lukijat i
1.50/5.00 (1)
Jos kirjaudut foorumille,
voit itse pisteyttää tämänkin
elokuvan!