Caroline Munro

Gayniggers from Outer Space (1992)


Gayniggers from Outer Space #1 Gayniggers from Outer Space #2

Gayniggers from Outer Space on tanskalaisen Morten Lindbergin (joka tunnetaan myös nimellä Master Fatman) blaxploitaatiohenkinen scifi-lyhytkomedia, joka kertoo avaruuden halki matkaavista Gayniggerseistä.

Elokuvan alussa Gayniggersit saapuvat Maan läheisyyteen ja ovat kauhusta kalpeina havaitessaan, että maapalloa kansoittavat kaameat "naisiksi" kutsutut olennot. Koko elokuvan loppu käytetään kuvaten kuinka Gayniggersit sädetetään Star Trek -tyyliin maankolkasta toiseen puhdistamaan paikat tästä naisvitsauksesta.

Gayniggers from Outer Space [1]
Gayniggers from Outer Space [2]
Gayniggers from Outer Space [3]

Elokuvan taso on perinteistä amatöörivideo-luokkaa, mutta kuitenkin selkeästi sieltä luokan paremmasta päästä. Monikulttuurinen näyttelijäkaarti koostuu Lindbergin ystäväpiiristä ja tutuista. Mitään suunnattoman hauskaa eivät tekijät ole elokuvaansa mukaan keksineet, mutta taustalla soiva menevä bläkkärigroove ja jatkuvasti vallitseva rento meininki paikkaavat tämän puutteen. Gayniggers from Outer Space on sen verran lyhyt (28 min), että sen katsoo helposti läpi ihmeemmin irvistelemättä.

Pahimmille homofoobikoille helpotukseksi mainittakoon, ettei elokuvassa esiinny missään vaiheessa alastomia miehiä, eikä näiden välisiä seksuaalisia kontakteja.

***½-
© Jetro Suni, julkaistu: 26.7.2003
keskiarvo
toimitus
2.75/5.00 (2)
 JSEM
  3.5 2.0
keskiarvo
lukijat i
2.00/5.00 (1)
Jos kirjaudut foorumille,
voit itse pisteyttää tämänkin
elokuvan!