Caroline Munro

Wet & Rope (1979)

aka Shudojo: nure nawa zange; Wet Rope Confession

Wet & Rope #1 Wet & Rope #2

Millainenkohan on elokuva, jonka kannessa on kaksi puolialastonta japanilaista nunnaa ja jonka takakannessa luvataan ruoskimista, orgiat ja lammas? Asiahan pitää selvittää, joten dvd-toistimen luukku auki, levy sisään ja pyörimään. Ensin kuluu pari minuuttia häiden parissa ja sitten morsian raiskataan. Aviomiehelle tällainen ei käy mitenkään päinsä ja hän lemppaa vaimonsa ulos elämästään. Näin siis Japanissa. Naisparka ei voi elää häväistynä ja on itsemurhan partaalla, kun ystävällinen pappi kehottaa häntä aloittamaan uuden elämän nunnana. Elokuvasta on kulunut nyt kahdeksan minuuttia ja elokuvan nimi Wet & Rope ponnahtaa ruudulle. Tiedossa on hikeä ja köyttä, sillä tämän elokuvan nunnat ovat kiimassa. Ohjaaja Koyu Ohara on oikeastaan karsinut kaiken juonenkuljetuksen minimiin, jotta aikaa jää enemmän alastomuudelle. Tiedossa on siis 70-luvun loppupuolen nunsploitaatiota, jossa seksiä on paljon, verta vähän.

Wet & Rope [1]
Wet & Rope [2]

Vanha hyvä ohjenuora toimii jälleen kerran: "jos teet halvalla ja haluat yleisöä, hanki ruoska ja pari hyvännäköistä tipua". Jutun nimi on harvinaisen selvä: rinnat hytkyvät, vaatteita revitään ja yhdytään. Japanilaiseen tyyliin panot ovat miesten suorittamia poseerauksia, joissa naisten rooli on ehkä hieman kyseenalainen. Verta saadaan mukaan, kun poistetaan luotia haavoittuneen rikollisen olkapäästä. Ja jotta kaikki olisi mahdollisimman helppoa, menee arvostelukappaleena toiminut Japan Shockin dvd-julkaisu suoraan asiaan. Ensinnäkin videoiden parissa kasvanutta lämmittää aina, kun varoitustekstit tulevat hollannin kielellä. Toiseksi kohtaukset on jaettu kätevästi ja nimetty osuvasti: "Rape in the Bathroom", "Mastubating Women", "Whip Punishment", "Removing Bullet", "Woman on the cross", "Twisting Nipple", "The Sheep", "The Orgy".

Wet & Rope [3]
Wet & Rope [4]

Wet & Rope on rehellinen seksploitaatio. Tuotantoon on uhrattu rahaa juuri sen verran kuin on tarpeen, joten mikään visuaalinen elämys elokuva ei ole. Ohjaaja Koyu Ohara saa kuitenkin yllättävän paljon irti kuvakulmillaan. Hän vetää jotkut seksikohtaukset niin lähelle pornoa kuin suinkin vain mahdollista, ilman että sensoreiden tarvitsee tahria mitään. Kidutukset ovat perinteistä ruoskimista, käsistä roikottamista, ristille sitomista, mutta yksi erikoisuuskin löytyy, eli lammas, tai oikeammin, lammaspuku. Ainakaan minun eteeni ei ole tullut aikaisemmin kohtausta, jossa vietetään Saint Animalin juhlaa kirkkosalissa, tökkimällä nelinkontin olevaa lampaaksi puettua japanilaista töpöhäntäistä nunnaa samalla kun tusinan verran naamioituja miehiä ihastelee tapahtumaa hartaan kirkkomusiikin soidessa taustalla... Oma kausiriparini kun keskittyi kiltisti pullan syömiseen.

***--
© Jari Mustonen, julkaistu: 27.8.2003
keskiarvo
toimitus
2.80/5.00 (5)
 JSSMJMJM*MK*
  3.0 3.0 3.0 3.5 1.5
keskiarvo
lukijat i
3.75/5.00 (2)
Jos kirjaudut foorumille,
voit itse pisteyttää tämänkin
elokuvan!
 pisteet (äänet)nimeke
  1 (4)
25%
Shudojo: nure nawa zange (1979)  Shudojo: nure nawa zange (1979)Wet Rope Confession