Caroline Munro

Kalteva torni (2006) :: The Leaning Tower


Kalteva torni #1  

Genre

Että sitten on on on mukavaa kun ihmisihmiset niin kuin Nakkilan oma poika pikku Pekko aikamies Poika-aikavaimonsa kanssa saa tehdä toinen toistaan mukavampia elokuvia kun niistä selviää että kaikki on hyvin kun maailma on on kiva paikka kun syö nakkia aivovammaisena.

Minä olen Johannes Piipari niin kuin pari piitä tai pilli. Minä olen hullu hullut puhuvat näin sekavasti mutta sympaattisesti koska hekin ovat ihmisiä ja sekin pitää todistaa niin että hullut ovat sympaattisia ja erityislahjakkaita koska he eivät voi olla muuten puutteellisia kuten kaikki muut mutta sinä olet vanha ja ruma ja Martti Suosalon Martti esittää kaltevasti minua esityksessä. Siinä on torni joka on kalteva ja mies joka on kalteva eli minä eli mies eli kalteva ja kun torni on kalteva niin niin ja mies on kalteva niin elokuvan nimi on Kalteva torni ja siinä on kuva kaltevasta miehestä ja kaltevasta tornista kun ne molemmat ovat vähän kallellaan niin kuin Kaksipäisen kotkan varjossa oli Leppilampi Mikko Mikko seisoi kaksipäisen kotkan varjossa.

Kalteva torni [1]
Kalteva torni [2]

Se on kalteva elokuva kallellaan ja se on kuvattu Venetsiassa niin kuin Folke West kuvaa matkailuvideonsa Venetsiassa paitsi tätä ei juonna Folke joka ei ole hullu vaan minä joka olen hullu ja kuva näyttää ihan samalta kuin Folken kuva siinä on sama henki kun turistivideot on kivoja. Timo Koivusalo pisti siihen mahdottoman mukavaa musiikkia taustalla rillumarei on henki diakuvasarjassa Italian lomalta ja kuvat on kallellaan mutta valo tasaista koska elokuva ei elä vaan on sarja kuvia.

Kuvat on kuvat peräkkäin toistensa perässä ne on niin laitettu yhteen välillä taustalla puhuu ääni se olen minä tai en oikeastaan koska olen kaksi ihmistä yhdessä kehossa se on vakava vakava aihe eikä tällainen käsittely tee siitä siitä tee yhtään tyhjänpäiväistä harmittomalla huumorilla kevät koittaa joulu ei paitsi syksyn jälkeen on talvi joulu on mukava minä olen salo koivussa.

Kalteva torni [3]
Kalteva torni [4]

Kaltevassa eloelokuvassa on lentävä lentokone se menee toiseen maahan Italiaan lentäen minä olen siinä. Kotona on Suomi Suomessa on Mats Långbacka Mats puhuu puhelimeen jos olette katsoneet nähneet yritysvideoita niin niissä on lähikuvia studioissa Mats on sellaisessa ja puhuu Mats on kiltti kaikki ovat kilttejä taivaalla on sateenkaaria kaarevasti kallellaan.

ONKO TÄMÄ UNTA minä kysyn kovalla äänellä ONKO TÄMÄ UNTA ei TÄMÄ ON TOTTA mutta ONKO TÄMÄ UNTA en tiedä koska sillä ei ole väliä ONKO TÄMÄ UNTA on kiva matkustaa ulkomaille tekemään elokuvaa koska se on eri paikka kuin Suomi täällä pohjantähden alla TÄMÄ ON TOTTA ja todellisuus on kaltevasti kaarellaan.

Kalteva torni [5]
Kalteva torni [6]

Venetsiassa on katuja joilla voi kävellä voi. Siellä on Martti salon pieni suotytär hän näyttelee Sellan Seelan kanssa minun ystävääni hän aina muistaa kysyä sellaisia juttuja jotka kertoo missä mennään kun juoni kulkee minä kuljen kulkeehan ne kiskot mutta kuljen minäkin.

Kuvan elossa on torni lopussa kalteva loppu koittaa kesä talven jälkeen minä olen Piipari pari piitä pillin pallit tuo mies raapii muniaan se on hauskaa kun minä olen vajaaälyinen ja sanon niin ja kamera kuvaa miestä joka raapii muniaan ja minä sanon että mies raapii muniaan ne munat ovat kaltevasti kalsareissa ONKO TÄMÄ UNTA ei TÄMÄ ON TOTTA ja siksi elon nimi kuvassa on Kalteva torni koska se on vinossa ja todellisuus on vinossa ja minä olen hullu ja mies on kalteva ja torni on kalteva ja minun pientä päätäni särkee.

*----
© Ilja Rautsi, julkaistu: 9.4.2007
keskiarvo
toimitus
1.38/5.00 (4)
 JSJMIREM
  1.0 2.0 1.0 1.5
keskiarvo
lukijat i
1.56/5.00 (9)
Jos kirjaudut foorumille,
voit itse pisteyttää tämänkin
elokuvan!

kommentit

odota...
Suosalo piipari kommentoi (30.12.2018 15:19:04)
user avatar Tämä on yli kymmenen vuodenkin jälkeen lempi leffa-arvosteluitani missään ikinä.
vastaa »
Huopahattukostaja kommentoi (10.1.2019 02:46:53)
lainaus:
Tämä on yli kymmenen vuodenkin jälkeen lempi leffa-arvosteluitani missään ikinä.
user avatar Ilja Rautsi on nero.
vastaa »
Fau kommentoi (17.8.2021 07:05:06)
user avatar Arvostelija on sivuston nimen veroinen.
vastaa »

kommentoi arvostelua ja/tai elokuvaa