Jump to content


Photo

Teresa


 • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 dodo

dodo

  Full Member

 • Elitisti
 • PipPipPip
 • 1,194 posts

Posted 13 April 2015 - 20:07

Mistä tämä on ilmestynyt:

 

http://www.fixgaller...ase.php?id=9886

 

Kuka omistaa kasetin? Onko leikattu?


retro-pop-art-confusion (retro-pop-art.blogspot.com)

#2 dodo

dodo

  Full Member

 • Elitisti
 • PipPipPip
 • 1,194 posts

Posted 17 April 2015 - 15:55

No ei toi kasetti niitä yleisimpiä ole. Leffa on myös maailmanlaajuisesti aika harvinainen.

 

Menee vähän oman VHS-alkemian puolelle... Anyways, 90-luvulla vierailin pariin otteeseen Oulussa. Keskustassa oli iso vuokraamo (muistaakseni) nimeltään Videomaailma, josta minut opastettiin keskustan laidalla olevaan toiseen liikkeeseen. En muista tämän toisen liikkeen nimeä, mutta saman omistajan liike oli kyseessä. Liikkeen alakerrassa oli paljon vanhoja vuokranauhoja myynnissä. Mukaan tarttui ainakin NMPn julkaisut ”Anna – Ilolintu”, ”Musketöörien paluu” ja ”Patricia ja Olga”. Näitten lisäksi vein kassalle yhden muun NMPn seksileffan kotelon, mutta valitettavasti myyjä ei löytänyt siihen kasettia. Kun tuota FIx-gallerian ”Teresan” kantta katson olen melko varma, että kyseessä oli just tämä "Teresa". Tosin tapahtumasta on noin 20 vuotta. Muistan kirjoittaneeni löydöstä jAnille. Pitää varmaan lukea vanhaa kirjeenvaihtoa.

 

Muutenkin Oulun reissuilta löytyi hyviä kasetteja. Ainakin ”Adventures of Takla Makan” ja "Yön terrori" tarttui mukaan. 


Edited by dodo, 17 April 2015 - 15:58.

retro-pop-art-confusion (retro-pop-art.blogspot.com)

#3 dodo

dodo

  Full Member

 • Elitisti
 • PipPipPip
 • 1,194 posts

Posted 18 April 2015 - 07:30

X

Yksi ystävällinen sielu lähetti minulle ”Teresan” kannesta kokonaisen kuvan ja olen nyt aika varma, että tämä oli kasetti johon törmäsin Oulussa. Kannen päädyn kuva näyttää todella tutulta. Harmitti jos silloin, että kanteen ei löytynyt oikeaa kasettia ja nyt harmittaa vielä enemmän.  Mutta on kyllä tosi hienoa, että näin harvinaisia kasetteja vielä löytyy. Sleazealkemian mutaiset vedet ovat syviä. Monen kasetin kohtalo on varmaan ollut kaatopaikka, kun ei itse tai perillisten toimesta ole kehdattu laittaa kasetteja myyntiin.

 

Uskaltaako kysyä mistä Tero löysi kasetin? Tuliko jonkun isomman lastin mukana? Ymmärrän kyllä, että VHS-alkemiaan kuuluu tietty salamyhkäisyys… :buba:


retro-pop-art-confusion (retro-pop-art.blogspot.com)


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users