Jump to content


Photo

tupakoinnin lopettaminen


 • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 weec

weec

  Newbie

 • Foorumikäyttäjä
 • Pip
 • 1 posts

Posted 03 September 2016 - 22:29

]elikkä oon nyt tässä jo yrittänyt lopettaa aika kauvan, mutta mikään ei tunnu auttavan. onko kukaan koittanut lopettaa sähkötupakan avulla? onko siitä ollut apua. T: todella halukas lopettamaan!!
???  ???

Edited by Moderaattori, 04 September 2016 - 13:07.
poistettu mainokset


#2 Neon Maniac

Neon Maniac

  Expert Member +

 • Foorumikäyttäjä
 • PipPipPipPip
 • 2,635 posts

Posted 03 September 2016 - 23:55

Poskareita puhallellut penskana, joten vaikea ottaa kantaa itse lopettamiseen. Tuollaisen terveyden rampauttajan ja rahat riistoyhtiöille ryöstävän ajanhukan ollessa kyseessä, sparrataan isosti kaikesta huolimatta. Toivottavasti pääset paskasta eroon pysyvästi.

Iskostuisipa vastaavanlainen tahto myös tämän taloyhtiön savuttelijoihin, joiden jatkuvasta vastenmielisestä katkusta on pakotettu kärsimään kaikki sivullisetkin, etenkin näillä ilmoilla, kun ikkunan auki pitäminen on enemmän pakko kuin poikkeus. Vaikea kuvitella kuvottavampaa tapaa. Sen syövän löyhkää on helppo VIHATA!

Vittu sitä aikaa, kun joka perkeleen paikassa myrkytettiin kanssaihmisiä oikein luvan kanssa, lapsien läsnäolosta viis veisaamatta, kusen keltaisten tapettien toivottaessa tervetuloa huusholliin jos toiseen niin, että terva laipioista tippui. Olo oli orjuuteen verrattavissa, kun tuuletuksestakin nousi mekkala "liialliseen vetoon" vedoten. Hevillä ei unohdu eräskään matka Helsingin rautatieasemalta Mikkeliin, jonka aikana olin elämäni ensimmäisen kerran tukehtua tauottomaan tervayskään, jonka passiivinen tupakointi (lue: pahoinpitely) sai aikaan, sillä kertaa vain kahden välinpitämättömän ketjupolttajan perseilyn tähden, joita lisäksi ärsytti kuulla toiselle tietoisesti aiheuttamaansa yskimistä. Kuvitella? Noh, toinen näistä myrkyttäjistä kuoli jokin aika sitten kurkkusyövän aiheuttamaan verensyöksyyn, joten jätän avautumatta tarkemmin edesmenneen sanomisista tapauksen tiimoilta.

Säkösavukkeistahan on ajan mittaa ollut tapetilla yhtä sun toista, valtaosan ymmärtääkseni dissatessa koko touhua. Toisaalta, mitäpä sitä ei lopettaakseen olisi valmis kokeilemaan?

"Eisenstein does it with cuts, Max Ophuls does it with fluid movement. Chaplin does it with nothing. Eisenstein seems to be all form and no content, Chaplin is all content and little form. Nobody could have shot a film in a more pedestrian way than Chaplin. Nobody could have paid less attention to story than Eisenstein. Alexander Nevsky is, after all, a pretty dopey story. Potemkin is built around a heavy propaganda story. But both are great filmmakers."


#3 QCine

QCine

  Full Member

 • Elitisti
 • PipPipPip
 • 1,283 posts

Posted 04 September 2016 - 10:15

NM viskoo totuuden sanoja. Mutta onhan se blaadaaminen parhaimmillaan pirun tyylikästä. Esim. Rita Hayworth voisi tulla milloin tahansa kylään puhaltamaan tupakinsavua naamalleni "Fatal Instinct"-tyyliin.

Tätä näkökulmaa on ollut erittäin hankala selittää parikymppisille tutuilleni.

#4 Cosmo Vittelli

Cosmo Vittelli

  Newbie +

 • Foorumikäyttäjä
 • Pip
 • 51 posts

Posted 04 September 2016 - 12:50

^

Juuri Bill Hicks onkin oikea henkilö puhumaan asiasta, näin ko.herran suurena fanipoikana. RIP

 

Mutta itse aiheeseen, niin erittäin vaikea sanoa. Itselläni oli sauhuttelua takana 12-13v, kunnes eräänä päivänä ei vaan enää tehnyt mieli ja touhu loppui kuin seinään ilman minkäänlaisia poppakonsteja. Nyt on 3v+ lasissa eikä ainuttakaan ole tullut vedettyä siitä hetkestä, kuten ei myöskään muita nikotiinipitoisia tuotteita.

 

Joten omasta perspektiivistä voin vain sanoa että itselleni ajoitus oli tärkein, sillä aikaisemmista lopettamisyrityksistä ei tullut yhtikäs mitään juuri noiden nikotiinipurkkien ym. saattelemana, mutta se ei tietenkään päde muihin vaan ainoa neuvoni on että käy eri menetelmiä läpi ja löydä se mikä itsellesi toimii, niin turhauttavalta kun se saattaa kuulostaakin.#5 seagull

seagull

  Member +

 • Elitisti-toimittaja
 • PipPip
 • 400 posts

Posted 04 September 2016 - 17:37

Saatan olla väärässä ja topic on sinänsä hyvä, mutta tämä haisee botilta.#6 Neon Maniac

Neon Maniac

  Expert Member +

 • Foorumikäyttäjä
 • PipPipPipPip
 • 2,635 posts

Posted 04 September 2016 - 19:12

Taas huomaa olleensa varsin sinisilmäinen, kun ei moinen rehellisesti sanottuna edes käynyt mielessä. Mainokset ilmestyneet aloituskirjoituksen liitteeksi ilmeisesti allekirjoittaneen kannanoton jälkeen.

"Eisenstein does it with cuts, Max Ophuls does it with fluid movement. Chaplin does it with nothing. Eisenstein seems to be all form and no content, Chaplin is all content and little form. Nobody could have shot a film in a more pedestrian way than Chaplin. Nobody could have paid less attention to story than Eisenstein. Alexander Nevsky is, after all, a pretty dopey story. Potemkin is built around a heavy propaganda story. But both are great filmmakers."0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users