Jump to content


Photo

EKEK: mysteerien yö @ Orion 2018

ekek

 • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 Lauri Lehtinen

Lauri Lehtinen

  Über Member ++

 • Elitisti
 • PipPipPipPipPip
 • 3,753 posts

Posted 27 April 2017 - 12:40

hqdefault.jpg

 

Arvoisat lukijat,

 

Asiat riippuu mistä roikkuu. Elokuvakulttuurin edistämiskomitean asiakaskokemusjohtajana minulla on ilo todeta, että toiselle vuosikymmenelle siirtyvä EKEK-festivaali saavutti viime kesänä Orionissa kaikkien aikojen yleisöennätyksensä ja salainen perinne jatkuu samalla jymykonseptilla lauantaiyönä 3.6.2017.

 

Luvassa siis neljä Orionissa aikaisemmin esittämätöntä kokoillan elokuvaa Kansallisen audiovisuaalisen arkiston salaisimmista kammioista 35 mm -filmikopioina. Viimeksihän elokuvaväen riskinottajia sykähdyttivät psykologinen kauhutarina Kalman sormi (1972), Vilgot Sjömanin veret seisauttava transvisio Tabu (1977), poliisin arkea ja ay-liikkeen sisäisiä ongelmia railakkaasti välittänyt Action Jackson (1988) sekä Speden Naisen logiikka (1999), lyhytbonuksena Jussi Parviaisen skenaario Jeesuksen pojat (1983).

 

Asiat riippuu mistä roikkuu. Taiteellinen johtaja Reino Tanahalme pyysi välittämään seuraavat terveiset Dolomiiteiltä, jossa osallistuu riippuliidon intensiivikurssille. Parempi niin, sillä maa polttaa jo veijarin jalkojen alla.

 

 

 

EKEK-ohjelmistoa koskevien aavistusten, kauhun ja kuoleman tuolla puolen on uusi ulottuvaisuus, ja festarin missaamisesta seuraava morkkis on saatanallinen, kaiken peittävä musta voima. Rukoile, ettet joudu sitä kokemaan... Täs nyt on esitetty vähän kaikenlaista mutta kesäkuussa lentävään elokuvakulttuuriseen mahtimälliin verrattuna aikaisemmat ohjelmistomme eivät ole kuin alkuspermatippoja. Vastaavaa ei tulevissa keskinkertaisuuskirjastoissa taatusti nähdä, portti cinefilian kovimpaan ytimeen on nimenomaan Orionissa ja siitä on vielä mahdollista astua jos uskaltaa. Nähdään pelimestoilla!

 

 

Liput pääkaupunkiseudun vilkkaan festarisesongin mystiseen huipentumaan ovat myynnissä ja kannattaa hommata ajoissa. Pahimmassa tapauksessa seuraa sellainen kiire, että tyrät rytkyvät ja pitkään. Sitä paitsi nikkeli nahassa ei käy hivenaineeksi...

 

EKEK: Mysteerien yö Orionissa 3.6.2017 klo 23:00 alkaen. Hengissä on hyvä olla!


Edited by Lauri Lehtinen, 24 October 2017 - 12:32.


#2 Lauri Lehtinen

Lauri Lehtinen

  Über Member ++

 • Elitisti
 • PipPipPipPipPip
 • 3,753 posts

Posted 26 May 2017 - 11:55

img.jpg

 

No onkos nyt hulvatonta tulossa perkele. Tuota pikaa se selviää eli 3. kesäkuuta 2017.

 

Sitä odotellessa Elokuvakulttuurin edistämiskomitea pahoittelee EKEK: Mysteerien yö -tapahtuman lipunmyynnissä ilmenneitä outoja häiriöitä, jotka saatiin selätettyä ja liput ovat taas myynnissä elokuvateatteri Orionin kassan lisäksi KAVI:n verkkokaupassa.

 

"On toisinaan hetkiä, jolloin verkkomyynnin jumittaminen pääsee ryöstäytymään liian pitkälle, ja jopa Elokuvakulttuurin edistämiskomiteakin on aluksi täysin voimaton. Mutta tämä kestää vain hetken, ja sitten aletaan käyttää keinoja, joista tavallisilla ihmisillä ei ole harmaintakaan aavistusta, luojan kiitos", EKEK:n taiteellinen johtaja Reino Tanahalme naurahtaa.

 

Reino Tanahalme ei allekirjoita salaliittoteoriaa jonka mukaan lipunmyyntiin kohdistui kyberhyökkäys, koska kesän 2017 mysteerifilmit ovat jopa edistämiskomitean standardeilla poikkeuksellisen kuumaa tavaraa.

 

"Rajansa kaikella vaikka EKEK-festivaalit ovatkin tekijöitä, jotka saavat ihmisen muuttumaan. Tapahtumia, jotka tulikirjaimin palavat syvälle aivoihin." 

 

EKEK: Mysteerien yö Orionissa la 3.6. klo 23:00 alkaen. Sydämellisesti tervetuloa!#3 Lauri Lehtinen

Lauri Lehtinen

  Über Member ++

 • Elitisti
 • PipPipPipPipPip
 • 3,753 posts

Posted 20 November 2017 - 15:58

Älä usko huhuja kaikista kuolleista... He vain hämärästi vartioivat!

 

14020.jpg

 

Vaarojen varjoissa vaeltaa mies, jota ei ole olemassa. Hän on hyvä, perkeleen hyvä - Reino Tanahalme tietää sen itsekin yhtä hyvin kuin häntä vastaan asettuneet - muisto heidän epäelokuvalliselle kunnialleen. Teräksen voimakas, reilu ja kunniallinen Reino ympäröi itsensä luotettavilla apulaisilla: elämystuottaja Antti Suonio, asiakaskokemusjohtaja Lauri Lehtinen, liittokansleri Antti Tohka sekä hyvä noita, jonka Reino pelasti roihusta. Kinoissa jatkuu taistelu hyvästä ja pahasta läpi elämän...

 

Elokuvakulttuurin edistämiskomitean ensimmäinen Sika säkissä -festivaali järjestettiin Kino Engelissä kesällä 2006, kun sileät kasvomme huusivat pimeässä. Pimeyden voimat kaivautuvat yhä syvemmälle EKEKin perustajiin. Elokuvateatteri Orion ja Kansallisen audiovisuaalisen instituutin filmiaarteet otettiin haltuun 2016 Naisen logiikan, Tabun, Action Jacksonin, Jeesuksen poikien ja muiden voimalla. Kesän 2017 mysteerit olivat Tinto Brassin Dropout - hylätyt, Léolo, Liian myöhään ja Metalstorm: Destruction of Jared-Syn.

 

Asiat riippuu mistä roikkuu. Kerran vuodessa ei enää yksinkertaisesti riitä. Vuodenvaihteessa 2018 filmikansan psyykkinen possujuna etsiytyy taas uusille raiteille. Tulossa ei ole vain Mysteerien yö vaan myös joulukauden kovin yllätyslahja.

 

Palataan astialle.

 

oliver-reed-satanic-ritual-in-blue-blood#4 Lauri Lehtinen

Lauri Lehtinen

  Über Member ++

 • Elitisti
 • PipPipPipPipPip
 • 3,753 posts

Posted 30 December 2017 - 19:42

40 000 vuotta sitten

40 000 vuotta sitten iIkeä äiti tuomitsee lapsensa, tytön ja pojan kuolemaan, mutta heidän ruumiinsa eivät pääse lepoon. Sisarukset joutuvat käyttämään ihmislihaa välttääkseen ruumiidensa ennenaikaisen vanhenemisen. Heidän ainoa pelastuksensa on odottaa kunnes tähdet ovat suorittaneet Zodiacin kierroksen ja suden tähdet reunustavat kuuta.

 

1692

Vuonna 1692 tuomitaan noita Elondra Sharack - saatanan tytär - kuolemaan, mutta vaikka hänen ruumiinsa hukutetaan, jää henki eloon. Hän lepää lammessa ja vaatii koko ajan uusia uhreja lepyttääkseen pimeyden ruhtinatarta. Noidan tuomiopaikalla tapahtuu pahoja onnettomuuksia, joissa kuolee ihmisiä. Seutu autioituu useaksi vuodeksi.

 

1917

Svinhufvudin senaatti antaa 4. joulukuuta esityksen Suomen julistautumisesta itsenäiseksi Venäjästä. Eduskunta hyväksyy esityksen 6. joulukuuta 1917 äänin 100–88.

 

1975

Pieni tyttö joutuu paholaisen valtaan. Vanhemmat eivät voi tehdä mitään, vaan ovat pakotettuja näkemään yhä suuremmat muutokset tyttäressään. Yritetään kaikkea, ja lopulta eräs pappi polttaa omalla ristillään Jumalan ristin tytön otsaan.

Tyttö kuolee ja paholainen on karkotettu.

 

1999

Elokuvakulttuurin edistämiskomitea järjestää Espoo Ciné -festivaalilla maailman paras elokuva -äänestyksen. Eniten ääniä saa Shogun Assassin.

 

2006

Ensimmäinen EKEK-elokuvafestivaali järjestetään sika säkissä -periaatteella Kino Engelissä.

 

2016

Kino Engel on remontissa ja vuotuiseksi alkukesän mysteeritraditioksi vakiintunut EKEK-festivaali valtaa Kansallisen audiovisuaalisen instituutin Orion-teatterin ja KAVI:n arkiston aarteet. Yötapahtuman ohjelmisto pidetään vakiintuneeseen tapaan salassa H-hetkeen asti.

 

2018

Tammikuussa lauantaina 20.1.2018 klo 23:00 alkaen Elokuvakulttuurin edistämiskomitea järjestää Orionissa ensimmäisen Mysteerien talviklassikko -tapahtuman, joka juhlii satavuotiaan itsenäisen Suomen uskallusta mennä kohti tuntematonta. Neljän hätkähdyttävän elokuvalöydön muodossa.

 

Tapahtuman liput ovat myynnissä Orionin verkkokaupassa.

 

Siinä tärkeimmät.

 

Täs voi olla sullekin pari kiinnostavaa juttua.

 

2342293%2CIoXe6lwO0QMh6Z04p6fOKZYvOlooUZ#5 soulsofine

soulsofine

  Newbie

 • Foorumikäyttäjä
 • Pip
 • 7 posts

Posted 23 January 2018 - 13:59

Moi,

 

Mikä sen kolmannen leffan nimi on (supersankarit amazoniassa:) rupesin torkkumaan:)

 

- Goodbye & amen (1978)

 • Hyvä elokuva ja ajankohtainen. Tuli mieleen vegasin ampumiset

- The Ninth Configuration (1980)

 • Ihan katsottava Stacy Keach elokuva. Kertoi sodassa tramatisoiduista sotilaista joita yritettiin hoitaa yhdyskuntakelpoisiksi.

- Risto Vanarin piilokamera 1 (1979)

 • Oli hyvä lopetus ekekiltä. Ensimmäisiä piilokamera ohjelmia suomessa. LOL


#6 Flash

Flash

  Expert Member

 • Elitisti
 • PipPipPipPip
 • 2,091 posts

Posted 24 January 2018 - 01:18

 

Moi,

 

Mikä sen kolmannen leffan nimi on (supersankarit amazoniassa:) rupesin torkkumaan:)

 

- Goodbye & amen (1978)

 • Hyvä elokuva ja ajankohtainen. Tuli mieleen vegasin ampumiset

- The Ninth Configuration (1980)

 • Ihan katsottava Stacy Keach elokuva. Kertoi sodassa tramatisoiduista sotilaista joita yritettiin hoitaa yhdyskuntakelpoisiksi.

- Risto Vanarin piilokamera 1 (1979)

 • Oli hyvä lopetus ekekiltä. Ensimmäisiä piilokamera ohjelmia suomessa. LOL

 

 

Kolmas oli Superuomini, superdonne, superbotte (Amazons and Supermen / Fantastiset taistelijat, 1974)


Intiimi sadismi helmeilee, beibi!

#7 Lauri Lehtinen

Lauri Lehtinen

  Über Member ++

 • Elitisti
 • PipPipPipPipPip
 • 3,753 posts

Posted 20 April 2018 - 12:41

Arvoisat lukijat.

 

Tuho on palkkio maailman kalliimmasta hinnasta.

 

Viha, pelko, kuolema, he tiesivät sen kaiken ja kuitenkin jokin heidän sisällään pakotti jatkamaan Orionin loppuun asti.

 

EKEK the 13th - The Final Chapter huipentaa Elokuvakulttuurin edistämiskomitean festivaalitoiminnan elokuvateatteri Orionissa lauantaiyönä 26.5.2018 klo 23:00 alkaen ja sunnuntaiaamuun jatkuen. Kaikkien aikojen ohjelmisto on koottu neljästä Orionissa ennennäkemättömästä 35 mm -filmistä. Liput maailman pitkäikäisimmän secret cinema -festivaalin mahtavaan finaaliin Orionin verkkokaupasta tai kassalta, ikäraja K-18.

 

e62fba8ab9b1b851ce333b62906a7832.jpg

 

 

 

EKEK the 13th: The Final Chapterissa on helppo olla hauska ja hyvä.

 

Muiden mukavien keskellä. 

 

Siinä se on koko EKEK-maailman ehdoton idea. 

 

Älä sinäkään tapa aikaa. Elä se.

 

https://www.facebook...63152781066400/

Also tagged with one or more of these keywords: ekek

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users