Jump to content


Photo

Helsinki Cine Aasia to-su 15.–18.3.2018, Korjaamo ja Orion


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Helsinki Cine Aasia

Helsinki Cine Aasia

    Newbie

  • Foorumikäyttäjä
  • Pip
  • 8 posts

Posted 27 February 2018 - 19:27

Suomen ainoa aasialaisen nykyelokuvan festivaali Helsinki Cine Aasia järjestetään Korjaamolla ja Orionissa to-su 15.–18.3.2018 – nyt jo kuudennen kerran. Festivaali tuo vuosittain Suomeen Itä- ja Kaakkois-Aasian parhaimmat, puhutuimmat ja koskettavimmat uudet elokuvat.
 
Tänä vuonna festivaalin avaa indonesialaisen Kamila Andinin palkittu The Seen and Unseen (Sekala Niskala, 2017). Kyseessä on Balille sijoittuva maagisrealistinen psykologinen draama, jonka ohjaaja Kamila Andini saapuu myös Helsinki Cine Aasia vieraaksi. Hän on tavattavissa elokuvansa näytöksien yhteydessä ja osallistuu festivaalin oheisohjelmaan.
 
Ohjelmistossa on tarjolla myös mm. kulttiklassikko Housen (1977) ohjaajan Nobuhiko Obayashin tuore Hanagatami (2017), Hirokazu Kore-edan uusin The Third Murder (Sandome no Satsujin, 2017),  Venetsiassa kisannut Angels Wear White (Jianianhua, 2017) ja indonesialainen Marlina the Murderer in Four Acts (Marlina Si Pembunuh Dalam Empat Babak, 2017). Totuttuun tapaan festivaalin ohjelmisto keskittyy laatuelokuvaan sisältäen samalla kevyempääkin osastoa.
 
Helsinki Cine Aasian vuoden 2018 koko ohjelmisto löytyy netistä www.helsinkicineaasia.fi/ohjelmisto/ ja lipunmyynti alkaa samalla sivustolla torstaina 1.3. Festivaalin aikana lippuja voi ostaa myös elokuvien esityspaikoilta Korjaamosta ja Orionista.
 
Elokuvaesitysten lisäksi tarjolla on näkökulmakeskusteluita elokuviin liittyvistä aiheista, mm. Women in Film And Televisionin kanssa yhteistyössä järjestetty keskustelu ohjaajavieras Kamila Andinin ja Ulla Heikkilän kesken. Iltaa on mahdollista jäädä istumaan la 17.3. klo 20.30 alkaen Korjaamon baari & keittiööön DJ Kaishakuninin ja DJ 1-vitunhailén musiikkivalikoiman säestyksellä.
 
 0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users