Jump to content


Photo

Lääkekoe, hurja matka hulluuden tuolle puolen

toiminta kauhu harrastelija uutuus

 • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 hkauma

hkauma

  Newbie

 • Foorumikäyttäjä
 • Pip
 • 10 posts

Posted 21 September 2018 - 17:50

Suomalainen elokuviin intohimoisesti suhtautuva harrastajaporukka on taikonut valmiiksi täyspitkän elokuvan, Lääkekokeen, joka sai ensi-iltansa 15.9.2018. Elokuvaa työstettiin useita vuosia ja on vähintäänkin pieni ihme, että se lopulta saatiin valmiiksi. 
 
Pienelle kutsuvierasjoukolle suunnatun ensi-iltanäytöksen kävijät kommentoivat järkyttyneinä näkemäänsä tähän tapaan: "sairasta", "aivan käsittämätön", "lovecraftmaista", "Arskan parhaat toimintapätkät" ja "miten hitossa te jaksoitte hioa tätä".

Elokuvan virallinen esittely kuuluu seuraavasti:

"Ihmismielen äärirajoilleen repivä toiminnallinen seikkailu mielisairaasta henkilöstä, joka päätyy lääkekokeen kautta avaamaan taistelun maailman herruudesta. Mutta onko tämä kaikki totta vai vain hänen sairasta mielikuvitustaan?
 
Lähes 0-budjetilla tehty elokuva, jossa riittää kuitenkin räjähtävää toimintaa, hienoja tehosteita, upeita sävellyksiä ja elävää näyttelyä. Elokuva, jota ei ole tehty rahaa polttaen, vaan hyvällä asenteella ja vahvalla sitoutumisella."

Tekijät eivät tavoittele teoksellaan rahaa, vaan koko komeus on ilmaiseksi YouTuben kautta katsottavissa. Vuosien uurastukseen heitä motivoi rakkaus outoihin ja verisiin elokuviin. Eikä jonkinasteista kroonistunutta mielenhäiriötäkään voi poissulkea. 
 
Lääkekoe-elokuva YouTubessa:
 
 
Tekijät toivovat kovasti palautetta, joten anna palaa.


#2 hkauma

hkauma

  Newbie

 • Foorumikäyttäjä
 • Pip
 • 10 posts

Posted 17 October 2018 - 18:31

Erittäin pätevä elokuvakriitikko, joka kirjoittaa nimimerkillä Leffatuomari, teki juuri arvion Lääkekoe-elokuvasta. Kannattaa ehdottomasti käydä lukemassa arvio. Se on osuva, syväluotaava ja pahuksen hauska.
 


#3 hkauma

hkauma

  Newbie

 • Foorumikäyttäjä
 • Pip
 • 10 posts

Posted 04 September 2019 - 17:04

Leffa meni voittamaan Indie Horror Onlinen Skulle Awards -palkinnon kategoriassa Best Foreign Horror Feature.

 

https://indiehorroro...d-winners-2019/#4 hkauma

hkauma

  Newbie

 • Foorumikäyttäjä
 • Pip
 • 10 posts

Posted 28 June 2020 - 20:45

Samalta harrastelijaporukalta, joka teki kansainvälistäkin mainetta saaneen Lääkekoe-elokuvan, on juuri valmistunut Kuningasmies-lyhytelokuva.
 
Kuningasmies on verinen toiminta/kauhu/komedia-pätkä kahdesta miehestä, jotka lähtevät mökkireissulle. Lomareissu kuitenkin häiriintyy outojen vieraiden saapuessa paikalle ja ammuskelu alkaa. Kaiken tappamisen lomassa leffa kuitenkin pohtii myös vakavampaa kysymystä siitä, mitä todella tarkoittaa olla mies.
 
Tämäkin leffa on tehty täysin harrastelijavoimin ja ilman minkäänlaista rahoitusta. Meno on kuitenkin vauhdikasta ja erityisesti tulitaistelut, verenroiskeet ja räjähdykset on tehty vakuuttavasti.
 
Leffa löytyy ilmaiseksi YouTubesta:
 
 
Lisätietoja IMDB:ssä:
 
Also tagged with one or more of these keywords: toiminta, kauhu, harrastelija, uutuus

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

elitisti.net -palvelun sponsoroi:
webhotelli.fi
uusi sivusto osoitteessa:

elitisti.fi
Foorumi ei ole enää aktiivisessa käytössä. Keskustelu elokuvista ja populaarikulttuurista jatkuu Elitistin Discord-serverillä