Jump to content


Photo

Rambo: Last Blood (2019)


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Goose

Goose

    Über Member ++

  • Elitisti
  • PipPipPipPipPip
  • 3,989 posts

Posted 02 January 2020 - 18:19

Vanha legendaarinen John Rambo topic ei ainakaan minulla toiminut sivujen 17 jälkeen, joten laitamma tänne saman viestin uudelleen elokuvan omalla topicilla.

 

 

 

Rambo: Last Blood   ***1/2

 

 

Ymmärrän hyvin, jos elokuvan lähtökohdat kuulostavat vähän loppuun kulutetuilta. Onhan viime vuosina ilmestynyt niin paljon laadukasta kamaa Meksikon ja sen pahamaineisten huumekartellien toimista niin elokuvina kuin sarjoinakin. Itselleni en antanut sen vaikuttaa elokuvanautintoon, tosin Narcos ja Queen of the South sarjat ovat katsomatta. On myös huomioitava, että Meksiko on kaiketi ollut jo jollain tasolla varhaisissa käsikirjoituksissa mukana reilut kymmenen vuotta sitten.

Last Blood ei aivan yllä edellisen Rambon tasolle mutta kyseessä on kuitenkin mainio harcore action elokuva. Bongasin toiminnan ohessa myös kovia vuorosanoja. Yksi päräyttävimpiä oli, kun Rambo sanoo ettei ole muttuunut sotaisasta tappokoneesta, vaan taistelee sitä vastaan jokapäivä.

Ensimmäinen Rambo, jossa Sly ei käytä bandana huivia eikä ole ilman paitaa. Myös jännä yksityikohta on, että elokuva on kuvattu USA:n ja Meksikon sijasta Bulgariassa ja Espanjassa.

Homman pointti 100 prosenttisesti on kuitenkin etusivulla mainiossa Jakelin elokuva-arvostelussa. Lukekaa tarkkaan se viimeinen kappale, se on siinä!


 


Goose who's butt did you kiss to get in here anyway?

The list is long, but distinguished.


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users