Jump to content


Photo

Rambo: Last Blood (2019)


 • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Goose

Goose

  Superspammer

 • Elitisti
 • PipPipPipPipPipPip
 • 4,043 posts

Posted 02 January 2020 - 18:19

Vanha legendaarinen John Rambo topic ei ainakaan minulla toiminut sivujen 17 jälkeen, joten laitamma tänne saman viestin uudelleen elokuvan omalla topicilla.

 

 

 

Rambo: Last Blood   ***1/2

 

 

Ymmärrän hyvin, jos elokuvan lähtökohdat kuulostavat vähän loppuun kulutetuilta. Onhan viime vuosina ilmestynyt niin paljon laadukasta kamaa Meksikon ja sen pahamaineisten huumekartellien toimista niin elokuvina kuin sarjoinakin. Itselleni en antanut sen vaikuttaa elokuvanautintoon, tosin Narcos ja Queen of the South sarjat ovat katsomatta. On myös huomioitava, että Meksiko on kaiketi ollut jo jollain tasolla varhaisissa käsikirjoituksissa mukana reilut kymmenen vuotta sitten.

Last Blood ei aivan yllä edellisen Rambon tasolle mutta kyseessä on kuitenkin mainio harcore action elokuva. Bongasin toiminnan ohessa myös kovia vuorosanoja. Yksi päräyttävimpiä oli, kun Rambo sanoo ettei ole muttuunut sotaisasta tappokoneesta, vaan taistelee sitä vastaan jokapäivä.

Ensimmäinen Rambo, jossa Sly ei käytä bandana huivia eikä ole ilman paitaa. Myös jännä yksityikohta on, että elokuva on kuvattu USA:n ja Meksikon sijasta Bulgariassa ja Espanjassa.

Homman pointti 100 prosenttisesti on kuitenkin etusivulla mainiossa Jakelin elokuva-arvostelussa. Lukekaa tarkkaan se viimeinen kappale, se on siinä!


 


Goose who's butt did you kiss to get in here anyway?

The list is long, but distinguished.

#2 Jeremias Rahunen

Jeremias Rahunen

  Expert Member

 • Elitisti
 • PipPipPipPip
 • 2,164 posts

Posted 01 August 2020 - 10:38

**½

Nyt täytyy sanoa että kun ei iskenyt, niin ei iskenyt. Sarjan alkupään elokuvista pidän, mutta jotenkin nyt kun estetiikka oli mielestäni viety lähemmäksi bulkkiactionia, niin edes Rambo ei tätä elokuvaa pelastanut. Alkupään yhteenotossa Rambo tuntui liian amatöörimäiseltä ja lopussa taas kaikki menee liiaksikin Rambon suunnitelmien mukaan. Sivuhahmoista yksikään ei nouse massasta esille ja jotenkin vain kertakatsomisen kestävältä tämä minusta vaikutti.


Edited by Jeremias Rahunen, 01 August 2020 - 10:39.

"Muutaman kerran on ollut ähky, kun olen innostunut syömään kilon salaattiannoksen kaikkine muine tykötarpeineen vahingossa Aku Ankkaa lukiessani."0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users