Jump to content


Photo

Mandela efekti koskien leffoja


 • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 JanneT

JanneT

  Newbie

 • Foorumikäyttäjä
 • Pip
 • 13 posts

Posted 11 January 2020 - 16:40

Katsoitko pitkästä aikaa jonkun elokuvan ja siinä oli kohtaus joka ei mennyt lainkaan niin kuin muistit? Tuntuu kuin kohtausta olisi muutettu sillä se oli sinulla aivan selkeästi muistissa. Vai puuttuiko muistamasi koko kohtaus tai repliikki?

Löytyykö muita jotka jakaa saman väärän muiston? Ehkäpä täältä löytyy joku joka tietää kertoa että olet sekottanut kaksi eri leffaa yhdeksi tai kasari VHS-julkasussa eri leikkaus kuin eilen telkkarista tulleessa tai jotain.

 

Tässä pari.

 

-Backdraft-Tulimyrsky (tätä kyselin jo "mikä leffa kyseessä" keskustelussa): Veljekset Brian (William Baldwin) ja Stephen (Kurt Russell) juttelee kuivalla maalla olevalla veneellä. "Puuttuva" repliikki koskee elokuvan                                             alussa kuollutta isää.

                                    Stephen: "En koskaan sanonut että se oli sinun syysi"

                                    Brian: "Et. Sinä teit jotain pahempaa. Et koskaan sanonut että se ei ollut"                                                                                                                                                                                                         

 

-The Deep-Syvyyden saalistajat (tässä ei sitten ole mitään järkeä, tiedän) :Ruumis makaa lakanan alla. Nainen selin ruumiiseen. Ruumin käsi kurkottaa skalpellin. Ruumis nousee, kävelee muutaman askeleen naista                                                       kohti ja kaatuu lattialle. Nainen kirkuu. Mies tulee rauhoittelemaan ja sanoo "ei hätää, se oli vain refleksi"

 

 

 

 #2 Disco Studd

Disco Studd

  Über Member +

 • Elitisti
 • PipPipPipPipPip
 • 3,503 posts

Posted 15 January 2020 - 11:50

Olen varmaan maininnun ennenkin siitä, kun kävin katsomassa Die Hard 2:n elokuvissa alaikäisenä ja muistin todella kirkkaana, että Robert Patrickia olisi ammuttu useammin kuin yhden veripussin verran kuten kaikissa versioissa on tapahtunut. Päädyin siis siihen lopputulemaan, että kyseessä on mandela-efekti.

 

Sitten näin YouTubesta ko. leffan workprint-pätkiä, enkä ole enää varma mistään.

 

https://www.youtube....h?v=yBmba2BvbZE


Emme halua vain katsoa tiettyjä elokuvia (35 mm -filmiltä) vaan kokemukseen kuuluu teatteriin tuleminen epätavallisia, epätodennäköisiä elokuvia varten. Ehkei maailman idealistisinta kulttuurihulluutta, mutta silti haastavampaa ja toisella tavalla tarinaksi ja muistoiksi muotoutuvaa kuin kotona klikkailuun perustuva elokuvan kuluttaminen.0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users