Jump to content


Photo

Myydään ehkä peräti kaikkien aikojen paras VHS-nauhuri


 • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Kari Häkkinen

Kari Häkkinen

  Member +

 • Foorumikäyttäjä
 • PipPip
 • 554 posts

Posted 23 November 2021 - 00:20

 
On ollut asiallisessa käytössä. Joten ainoa mainittava kuluminen näkyy kaukosäätimen takana. Patteriluukku ei pysy kuin teipillä kiinni, joten luukun ympärillä on jonkin verran maalarinteipin jälkiä, mutta ne saa kyllä asetonilla tai vastaavalla pyyhittyä minuutissa parissa.
 
Toistaa PAL:it, NTSC:t ja SECAM:it. Tavalliset VHS:t, super-VHS:t ja digi-VHS:t
 
Ostettu Pamelux-nimisestä kaupasta Helsingin Ruoholahdenkadulta 12. 1. 2000. Maksoi kuittien mukaan 11 275 markkaa. Eli noin 1880 euroa.
 
Isossa pahvilaatikossa on kaikki tilpehöörit mukana. Kaukosäädin, verkkovirtajohto, pari joutavaa testinauhaa, scart-piuhoja ja - ihmeiden ihme! - englanninkielinen manuaali. Mukaan löytyi NTSC-testikasetin ja digi-VHS:n lisäksi vielä Sonyn puhdistuskasetti. Toiset suosittelivat sen säännöllistä käyttöä, mutta toiset valittivat sen kuluttavan kuvarumpua. Tekee mitä parhaaksi katsoo.
 
Videonauhurien kulta-aikaan jotkut virittelivät nauhureita autojen tapaan. Imuroitiin pölyt ja roskat koneen sisältä, korjattiin vetolaitteistoa, putsattiin kuvapäitä ja vaihdettiin kuluneita osia. Jos sellaisia taitoja on tallella tai saatavilla, niin saattavat olla avuksi testikasetin pyörittämisen jälkeen. Laite toimi viimeisillä käyttökerroilla moitteettomasti, mutta siitä on viitisen vuotta. Toisaalta miksikä nauhuri olisi olohuoneen TV-hyllyssä muuttunut?
 
Hinta olisi tasan 100 € noudettaessa Helsingin kantakaupungista.

En lue kirjoitelmiini tulevia vastauksia.


#2 Kari Häkkinen

Kari Häkkinen

  Member +

 • Foorumikäyttäjä
 • PipPip
 • 554 posts

Posted 04 January 2022 - 02:17

VHS:n 1970-luvun alussa keksineen JVC:n 30-vuotisen tuotekehittelyn loppuhuipentuma on myyty.


En lue kirjoitelmiini tulevia vastauksia.0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users