Jump to content


Photo

Steven Seagal

seagal mainstream

 • Please log in to reply
413 replies to this topic

#406 C.W. Leadbeater

C.W. Leadbeater

  Full Member

 • Elitisti
 • PipPipPip
 • 1,305 posts

Posted 09 July 2018 - 21:00

Maximum Conviction 3,5/5,0 tämä oli näistä paras ja positiivine yllätys mukana Steve Austin.

Aika sekava paketti arvioitavaksi, mutta odottamattoman hyvä tosiaan. Toisaalta Seagal ja Austin suorastaan kisailevat pökkelöinnissä, logiikka onnahtelee paikoin hyvin häiritsevästi ja jälki on halpaa, mutta toisaalta käppäisyys kuuluu asiaan, meininki pidetään alusta loppuun mukavan suoraviivaisena ja kissa ja hiiri -leikissä on jopa jännitystä. Asiansa ajavaa kertakäyttötoimintaa siis. Ja mukana myös Michael Paré.


Your sweet tooth is almost as bad as having a whiskey tongue or liking a woman.

#407 Jakel

Jakel

  Expert Member ++

 • Varapäätoimittaja
 • PipPipPipPip
 • 2,869 posts

Posted 05 August 2018 - 12:45

Steven Seagal nimitettiin Venäjän erityis­lähettilääksi hoitamaan humanitaarisia suhteita Yhdysvaltoihin
'Elokuva on värillinen, vaikka se sijoittuu 1200-luvulle. Oikeasti värielokuva keksittiin vasta 1900-luvulla, joten mustavalkoisuus olisi lisännyt realismin tuntua.'
-Braveheart, Mesta.netin leffamokat.

#408 Matti Erholtz

Matti Erholtz

  Member ++

 • Elitisti-toimittaja
 • PipPip
 • 833 posts

Posted 05 August 2018 - 13:25

"Tarkoituksena on edistää Venäjän ja Yhdysvaltain välisiä suhteita humanitaarisissa kysymyksissä, kuten kulttuuriin, taiteeseen ja nuorisovaihtoon liittyvässä vuorovaikutuksessa."


"Jotain on tehty suunnattoman taitavasti. [...] Koskemattomat [...] on tehty erittäin taitavasti. Olin vaikuttunut työn laadusta. Näyttelijöiden aivan poikkeuksellinen kemia sai tunteet pintaan."

 

Kriitikko Kalle Kinnunen arvioi elokuvaa Intouchables.


#409 Disco Studd

Disco Studd

  Über Member +

 • Elitisti
 • PipPipPipPipPip
 • 3,503 posts

Posted 29 September 2018 - 13:49

Mitä Arnold edellä sitä Stevie perässä.

https://www.hs.fi/ul...8cae0b0dc68d2f6

Kalifornia ei toki ole ihan sama kuin Vladivostok, mutta Seagal menee B-sarjassa muutenkin.

Emme halua vain katsoa tiettyjä elokuvia (35 mm -filmiltä) vaan kokemukseen kuuluu teatteriin tuleminen epätavallisia, epätodennäköisiä elokuvia varten. Ehkei maailman idealistisinta kulttuurihulluutta, mutta silti haastavampaa ja toisella tavalla tarinaksi ja muistoiksi muotoutuvaa kuin kotona klikkailuun perustuva elokuvan kuluttaminen.


#410 monni

monni

  Newbie

 • Foorumikäyttäjä
 • Pip
 • 1 posts

Posted 17 December 2018 - 17:40

Vladivostok sopisi kyllä Seagalille kuin aurinkolasit päähän.#411 Kari Häkkinen

Kari Häkkinen

  Member +

 • Foorumikäyttäjä
 • PipPip
 • 510 posts

Posted 25 June 2020 - 10:01

Charlize Theron latasi täyslaidallisen Steven Seagalista

 

Theron kertoi Howard Sternille valmistautuvansa toimintakohtauksiin katsomalla netistä erilaisia tappeluvideoita. Netin syövereissä hän oli törmännyt Steven Seagalin videoihin, eikä ollut vakuuttunut näkemästään.

 

– Iltaisin katson videoita ja törmään johonkin Steven Seagalin videoon, jossa hän ”kamppailee” Japanissa. Hän on valtavan ylipainoinen ja vain tönii ihmisiä, Theron sivalsi.

 

– Hän on ylipainoinen ja pystyy hädin tuskin taistelemaan. Katso joskus, se on ihan naurettavaa. Hän vain tönii ihmisiä naamasta, se on ihan järjestetty juttu.

 

Theron huomautti haastattelussa, ettei koe minkäänlaista huonoa omaatuntoa haukkuessaan Seagalia julkisesti mieheen kohdistuneiden syytösten takia. Seagalia on syytetty seksuaalisesta häirinnästä lukuisia kertoja.

 

– Ei minulle ole ongelma puhua p*skaa hänestä, sillä hän ei ole kovin mukava naisia kohtaa. Joten haista p*ska, Theron tykitti.

 

Vladimir Putinin kritiikittömän nöyrä asiamies Steven Seagal on käyttänyt peruukin lisäksi jo pitkään elokuviensa tappelukohtauksissa ainoastaan takaapäin kuvattavia sijaisia, kun jalka ei enää nouse möhömahan takia maasta kahtakymmentä senttimetriä korkeammalle.


En lue viesteihini tulevia vastauksia.


#412 Neon Maniac

Neon Maniac

  Expert Member +

 • Foorumikäyttäjä
 • PipPipPipPip
 • 2,634 posts

Posted 25 June 2020 - 19:21

Liekö tällä(kään) foorumilla ketään, joka ei tuota päivänselvyyttä tietäisi? Sokea täytyy olla, jos tuo tosiasia ei iske silmiin toinen toistaan surkeammin toteutettujen sijaisnäyttelijä virittelyjen joukosta miehen leffoista puhuttaessa. Hohoijaa..

"Eisenstein does it with cuts, Max Ophuls does it with fluid movement. Chaplin does it with nothing. Eisenstein seems to be all form and no content, Chaplin is all content and little form. Nobody could have shot a film in a more pedestrian way than Chaplin. Nobody could have paid less attention to story than Eisenstein. Alexander Nevsky is, after all, a pretty dopey story. Potemkin is built around a heavy propaganda story. But both are great filmmakers."


#413 Kari Häkkinen

Kari Häkkinen

  Member +

 • Foorumikäyttäjä
 • PipPip
 • 510 posts

Posted 20 November 2020 - 01:38

 

 Hyvin ei mene Steven Seagalilla, mutta vielä huonommin menee tämän elokuvilla.

 

Kun Putinin sylikoiran tekeleet päätyivät aiemmin suoraan videolevitykseen, niin nykyisin ne eivät kelpaa edes sinne. 

 

Absolution vuodelta 2015 sai Suomen ensi-iltansa telkkarissa Sub-kanavalla 14. marraskuuta. Sama kanava tuo lauantaina 21. 11. nähtäville ensimmäistä kertaa Suomessa myös elokuvan Cartels (2017). Molemmat Keoni Waxmanin ohjauksia.

 

Arvatenkin seuraavana olisi Subilla vuorossa 2016 valmistunut Waxman & Seagal-tuote Contract To Kill, sillä sitäkään ei ole kukaan halunnut julkaista Suomessa.

 

----

 

päivitys 21. 11.:

 

Ja kas! Kun äsken huomisia leffoja tsekatessani kelasin Iltalehden telkku.comia tarpeeksi alas, niin Contract To Kill tosiaan esitetään Subilla viikon päästä.

 

Seagal oli "entinen CIA-mies" jo seitsemäntoista vuotta sitten Belly Of the Beastissä, mutta aina vaan Seagal "kutsutaan takaisin eläkkeeltä". 

 


Edited by Kari Häkkinen, 22 November 2020 - 00:20.

En lue viesteihini tulevia vastauksia.


#414 Jakel

Jakel

  Expert Member ++

 • Varapäätoimittaja
 • PipPipPipPip
 • 2,869 posts

Posted 21 November 2020 - 22:12

Videomarkkinat eivät nykyään ole enää samanlainen meriitti (vrt. striimitarjoajien elokuvia, joita ei tule fyysisinä tallenteita) ja 1995-2000 välillä toimintaelokuvien katoaminen teattereista oli osaksi taloudellisten tekijöiden riskinhallintaa; Teatterilevitys vaatii tietyn määrän katsojia ollakseen kannattava, mutta dvd-markkinoilla pelkkien oikeuksien myynnistä sai tietyn määrän rahaa ilman riskiä. Kehitys johtui myös osaksi siitä, että isot studiot kuten warner lopetti tämäntyyppisten toimintaelokuvien teon. Seagal on jatkanut samaa raja, mutta epäilen, että tämä muotti (halpaa itäeurooppakamaa, striimi, television-oikeuksia ja fyysisiä tallenteita ympäri maailmaa) on melko taloudellisesti menestyksekäs malli Seagalille - ei välttämättä muille. Nimi myy aina tietyn verran. AppleTV:ssä on kaikki uusimmat elokuvat saatavilla suomiteksteillä, joten suomalaisia ei ole unohdettu...
'Elokuva on värillinen, vaikka se sijoittuu 1200-luvulle. Oikeasti värielokuva keksittiin vasta 1900-luvulla, joten mustavalkoisuus olisi lisännyt realismin tuntua.'
-Braveheart, Mesta.netin leffamokat.Also tagged with one or more of these keywords: seagal, mainstream

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users