Jump to content


Photo

Apatow-Robertson tuotannot

mainstream

 • Please log in to reply
61 replies to this topic

#61 Alive

Alive

  Full Member

 • Elitisti
 • PipPipPip
 • 1,089 posts

Posted 16 December 2011 - 09:41

Take him to the Greek ** Forgetting Sarah Marshallista tuttu rockstara Aldeus Snow (Brand) pitäisi saada keikalle Losiin ja hanta lähetetään paimentamaan nuori levyfirman edustaja (Hill). Siitähän sitten syntyy jos jonkinlaista sekoilua, joka parhaimmillaan on ihan ääneen naurattavaa, pahimmillaan vaivaannuttavaa. Sekä Brand että Hill ovat aina ne ärsyttävimmät hahmot missä tahansa elokuvassa, joten onhan nää pääparina aika vaativat seurata koko leffan ajan. Puff Daddy ilmeisesti esittää itseään levyfirman pomona. Mukana näyttäytyy myös Lars Ulrich. Tuli katsottua vahingossa teatteriversio extended cutin sijaan, kun en ymmärtänyt käydä extrat-valikossa ennen katsomista. Ei ollut kovia odotuksia tähän Apatowiin, joten en nyt pettynytkään, muutamista nauruista ja sikailuista pisteet.

Edited by Alive, 16 December 2011 - 09:41.


#62 Disco Studd

Disco Studd

  Über Member +

 • Elitisti
 • PipPipPipPipPip
 • 3,503 posts

Posted 02 May 2012 - 16:54

Apatow palaa jälleen kehiin tutkielmallaan 70-luvulla syntyneiden keskiluokkaisten amerikkalaisten eksistentialismista uutuuselokuvassa This Is 40

Emme halua vain katsoa tiettyjä elokuvia (35 mm -filmiltä) vaan kokemukseen kuuluu teatteriin tuleminen epätavallisia, epätodennäköisiä elokuvia varten. Ehkei maailman idealistisinta kulttuurihulluutta, mutta silti haastavampaa ja toisella tavalla tarinaksi ja muistoiksi muotoutuvaa kuin kotona klikkailuun perustuva elokuvan kuluttaminen.
Also tagged with one or more of these keywords: mainstream

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users