Jump to content


Photo

Yli 20 euron arvoiset FIx-nauhat


 • Please log in to reply
118 replies to this topic

#1 Xialong

Xialong

  Full Member ++

 • FIx-galleristi
 • PipPipPip
 • 1,972 posts

Posted 05 May 2010 - 21:59

Tässä listattuna FIx-nauhoista ne arvokkaimmat, eli yli 20 euron arvoiset nauhat. Kyseessä sis nauhat, joille voidaan jo vakiinnuttaa arvo edes jollakin tasolla harvinaisuuden ja haluttavuuden mukaan. Huuto.netin onnenkantamoisia ei tähän oteta mukaan kuvaa vääristämään. Tummennettuina nauhat, joiden arvo yli 50 euroa kappaleelta. Hinnat perustuvat omiin kokemuksiini ja arvioihin, koska vanhat keräilyhinnat, eivät monenkaan tittelin kohdalla enää päde.

Acefilm:

-Paniikki (Panic) 1976
-Pirun paratiisi (Hotel Paradise) 1980 (tämä on harvinainen kasetti, mutta leikattuna ei välttämättä ihan 20 euron arvoinen. Joku toinen pohjoismainen julkaisu Blood for Liberty-nimellä sisälsi muistaakseni Hardcore-inserttejäkin).

Alfa-Video:

-Salattu puutarha (Within a Cloister) 1978 (ainut suomiversio, jossa puudildokohtausta ei ole leikattu pois. Varoitus samoilla kansilla liikkuu myös VTC-videon leikattua versiota)
-Tuhansien himojen luostari (Love Letters of a Poruguese Nun) 1977 (Tämän pitäisi olla myös leikkaamaton versio, ehkä sitten lyhyempi versio, mutta kuitenkin ainakin ennen ulkomaillekin asti haluttu suomikasetti. Liekö Omaxi versio sitten leikattu, mistä johtuisi väärinkäsitys leikatusta versiosta.)

Calsor Ab, Oy:

-Justine (1969)

Calsor Ab, Oy (w/ Magnum Video-logo):

-Natsileiri (Heroes in Hell) 1973
-Tappajapartio (Tough to Kill) 1978
-Väkivallan miehet (Weapons of Death) 1977

Tässä sarjassa on muutama titteli, joista tiedetään vain kansilehden olemassaolo. Jos joltakulta aito kasetti löytyy, on jokainen näistäkin titteleistä reilusti yli 20 euron arvoinen. Star Videon uusintajulkaisuistakin osa on lähellä 20 euron arvoa, mutta takuita näistä en lähtisi antamaan.

Channel Sex Oy:

-Tohtori Jekyllin Naiset (Dr. Jekyll and His Women) 1981 (Kai tämänkin paikka täällä on. Normaalisti noin 20 euron nauha, mutta onpa tästä kerran maksettu jopa 500 euroa. Hautakangas voinee valottaa tätä kauppaa lähemmin).

Curly Video:

-Amatsonien orjat (The Amazons) 1973
-Bestia! Venus ja peto (La Bestia Nello Spazia) 1980
-Corpo - Paratiisi tuhoutuu (Corpo, Il) 1974 (Jos tämä ilmestyisi Huutoon, hinta kohoaisi todennäköisesti moneen satan euroon).
-Nuori villi morsian (The Young Bride) 1976
-Sexiä nupissa (Sex in the Head) 1974
-Vaaralliset kuvat (Bloody Peanuts) 1976

Dollarvideo:

-Zorro (Behind the Mask of Zorro) 1965

Eldorado Video Oy:

-Frankensteinin saari (Frankenstein's Island) 1981
-Kauhujen talo (House of Crazies) 1972
-Koston käsi (And Now the Screaming Starts) 1973)
-Pako helvetistä (Escape from Hell) 1980 (Yksi kaikkien aikojen tyylikkäimpiä FIx-kansia, verratkaapa tätä samanpituiseen Troman DVD-julkaisuun ja miettikää sen jälkeen kumpaa versiota mieluummin hyllyssänne katsoisitte)
-Pedon on kuoltava (The Beast Must Die) 1974
-Taistelu elämästä (Fight for Your Life) 1977
-Valuva kauhu (The Incredible Melting Man) 1977
-Ääniä haudasta (Tales from the Crypt II) 1973

Periaatteessa jos onnistut löytämään minkä tahansa Eldorado Videon kasetin tänä päivänä, kannattaa se ottaa hyväkuntoisena talteen 20 eurolla tai enemmänkin. Suurin osahan näistä on julkaistu DVD:llä, mutta ilman tekstityksiä. Tässä sarjassa keräily- & nostalgia-arvot ovat kohdallaan.

Eldorado Video Oy / International Promotions:

-Julma intohimo (Cruel Passion) 1977
-Kuoleman rummut (Drummer of Vengeance) 1971
-Taistelu elämästä (Fight for Your Life) 1977

Espoon OVC Videovision:

Tässä sarjassa on niin monta yli 20 euron kasetia, etten viitsi alkaa kaikkia listaamaan. Tottakai, myös melko arvottomiakin nauhoja, yksikään tuskin alle 5 euron kuitenkaan. Tarkemmin näiden arvoista vastaavien Nickes Sound City-kasettien kohdalla.

Esselte Video:

-Deaf Smith ja Johnny Ears (Deaf Smith And Johnny Ears) 1972 (Tämä oli vielä muutama vuosi takaperin sellainen 8-12 euron nauha, mutta koskapa on kovin harvinaiseksi käynyt ja varmasti monelle kelpaisi niin nostetaan nyt tuokin tänne).
-Dracula (1979)
-Frankenstein (1931)
-Jumalten taistelu (Clash of the Titans) 1981
-Korpraali McB (The Beguiled) 1971 (Vaikka suomikiekko juuri ilmestyikin, eivät Clint-keräilijätkään Suomesta ihan ensi hätään lopu, ja tämä on kolmen harvinaisimman julkaisun joukossa. Kaverini myi oman kappaleensa aikanaan 1000 markalla).
-Maailma vuonna 2022 (Soylent Green) 1973
-Maan valloitus (Conquest of the Earth) 1980
-Mies joka rakasti kissatanssia (The Man Who Loved Cat Dancing) 1973
Toranin kosto (The Archer and the Sorceress) 1981
-Tri Strange ja pahan voima (Dr. Strange) 1978 (Viimeisin kappale meni huudossa yli 200 eurolla).
-Viiden miehen armeija (The Five Men Army) 1969

(Tässä sarjassa on paljon julkaisuja, jotka vedettiin markkinoilta jo aikoja sitten, ovat ainoa painos tai ovat kadonneet keräilijöiden käsiin. Hinta voi tuntua monen kohdalla olevan yläkanttiin, mutta jos jonkun näistä kaseteista omistat, en suosittelisi myymään alle 20 euron erilaisista DVD-julkaisuista huolimatta. Tästä sarjasta kun 20 harvinaisinta hyllyysi saat tänä päivänä kerättyä olet aika kova luu. Paljon jäi luettelematta leffoja, jotka ovat ainakin 15 euron arvoisia ja monasti yli 20 euron arvoisiakin). Vuoden aikana julkaisijalle on löytynyt paljon uusia ennen tuntemattomia tai vahvistamattomia julkaisuja ja lisäksi sarjaa on alettu keräämään aivan uudella tavalla (päivitetty 16.4.2012). Kaikki kasettien keräilijät tietävät, mitkä sarjassa ovat ns. yleisempiä nauhoja. Arvonauhoja hintavälillä 20-150 kappaleelta on kymmeniä ja foorumin epäkäytännöllisen softapäivityksen takia en ala niitä linkittelemään.

Esselte Video (/w yellow covers):

-Ewoks - Taistelu Endorista (Ewoks: The Battle of Endor) 1985 (tällä paskalla nyt reaaliarvo pyörisi jossakin 4 euron kieppeillä, mutta Star Wars-keräilijätkään eivät maailmasta ihan heti lopu. Tämän paikka ei siis varsinaisesti ole täällä muuta kuin vinkkinä yritteliäille kauppiaille).
-Vaihe IV (Phase IV) 1974 (Sarjan arvokkain julkaisu, josta kukaan keräilijä tuskin luopunee ainakaan alle 50 euron)

Esselte Video (Hotel Movie):

-Road House - Kuuma kapakka (Road House) 1989 (Ei tämä välttämättä nyt näin arvokas ole, mutta kuitenkin ilmeisesti vielä tällä hetkellä ainut leikkaamaton versio suomiteksteillä. Mustavalkokannet vain hieman ärsyttävät).

Esselte Video (w/ silver-covers):

-Tappokone (Westworld) 1973
-Tarzan, apinamies (Tarzan, the Ape Man) 1981

Tässä myöskin nätti sarja kerättäväksi jos halvalla saa, ei montaakaan huonoa leffaa sarjassa. Kaikista sarjan leffoista saa varautua pulittamaan jo reilusti yli 20 euroa kappaleelta. Kumpaakaan listatuista tuskin saa alle 50 euron. Tiedän näistä maksetun kolmenumeroisia summiakin, viime kuukausina, mutta siitä ei sen enempää (päivitetty 19.4.2012)

Europa Vision Ab, Oy:

-Korppi joka kuoli nauruun (The Raven) 1963 (Lähes kokonaan markkinoilta kadonnut kasetti, Poe / Corman-yhdistelmän kerääjille must!)

Europa Vision Ab, Oy (Polar Bonnier Video):

-Clayton Shaw, tehtävänä tappaa (China 9, Liberty 37) 1978

Europa Vision Ab, Oy (w/ "Europa Film/Vision esittää" -covers):

-Agentti OSS 117 Riossa (Mission for a Killer) 1965
-Bamse I - Aarrekartta (Bamse I) 1980 (Vain sarjan keräilijöille, lähes jokaiselta tämä puuttuu. En ehkä kuitenkaan riskeeraisi tämän ostamista yli 20 eurolla, ellei olisi jo ostajaa tiedossa)
-Cannonball (1976)
-Herra Gunnar Papphammarista lähtien (Från och med Herr Gunnar Papphammar) 1981 (kts. sama kuin Bamse I)
-Junkman ja asfalttikaaharit (The Junkman) 1982
-Kauhun pesä (Dark Places) 1973
-King-Kong kauhun saarella (King Kong Escapes) 1967
-Kolmoisristi (Triple Cross) 1966
-Kymmenen pientä neekeripoikaa (Ten Little Indians) 1974 (kts. Bamse I)
-Käärmeiden vallassa (The Three Golden Serpents) 1969 (jostain syystä näistä ei aina saa yli 20 euroa kappaleelta, vaikka jokainen Europa Filmin Kommissar X-leffa sen arvoinen onkin. Jos siis itse diggaat sarjaa, maksa huoletta 20 euroa kasetilta, et tee huonoa kauppaa pitkällä tähtäimelläkään. Varmista kuitenkin kasetin etiketit, koska monessa näissä vihreäkantisissa Kommissar X-sarjan julkaisuissa on Harley-teipattu kasetti sisällä. Master on toki sama, mutta perfektionistille tämä on arvoa laskeva tekijä).
-Likehtivä torni (Terror on the 40th Floor) 1974 (kts. Bamse I)
-Lohikäärmeiden kynsissä (So Darling, So Deadly) 1966 (kts. Käärmeiden vallassa)
-Murha myytävänä (OSS 117 Murder for Sale) 1968 (Tämäkin varmasti jo yli 50 euron nauha, mutta koska tämän olen sentään parinakin kappaleena kerrallaan omistanut, niin ei ainakaan yhtä harvinainen kuin yllämainittu OSS117).
-Ryöstäjät(Estouffade à la Caraïbe) 1967 (Hyvä 60-luvun heist-leffa, jonka arvo ei ainakaan tule vähenemään, koskapa englanninkielistä DVD-versiota tullaan tuskin ihan lähitulevaisuudessa näkemään).
-Siniset pantterit (Kommissar X - Drei blaue panther) 1968 (kts. Käärmeiden vallassa)
-Speedtrap (1977)
-Stingray (1978)
-Supermiesten maailma (Stunts) 1977
-Tiikerijengi (Kommissar X jagt die roten tiger) 1971 (kts. Käärmeiden vallassa)
-Tuntemattoman takaa-ajama (Kommissar X - Jagd auf Unbekannt) 1966 (kts. Käärmeiden vallassa)
-Vihreät koirat (Kill me Gently) 1967 (kts. Käärmeiden vallassa)
-Villit enkelit (Run, Angel, Run!) 1969 (Europa Filmin versiona superharvinainen. Wolftracksin versiosta älä maksa 8 euroa enempää).

Esteettisesti kaunis sarja kerättäväksi, ja sisältää paljon hyviä titteleitä. Ehkä joukkoon olisi kuulunut vielä muutama mahdollinen 20 euron leffa, mutta paljon et vikaan mene minkään kohdalla jos enintään 5 euroa joudut pulittamaan. Autoleffojen ystäville must-sarja ja varmaan heitä myös kiittäminen siitä, ettei noita kaahailupätkiä missään enää pahemmin tänä päivänä näy).

FazerVideo, Fazer Musiikki Oy (Warner Home Video):

-Veijarit (I Picari) 1988 (Jos tämä on julkaistu, on arvo vähintään 20 euroa, itse en tosin kasetista ole koskaan nähnyt kuin kansilehden).

Fenix Video / Calsor Ab, Oy:

-Kuoleman koura (Contamination) 1980 (Tämän voisi kait jo mieltää 20 euron nauhaksi, koska alkaa vihdoinkin olla katoamassa avoimilta markkinoilta. Joitakin vuosia takaperin tätä myytiin yleensä 8-12 eurolla).

Filmex:

-Macabre 1980 (Tämä on kokenut aikamoista arvonlaskua parhaisiin vuosiinsa nähden, mutta on edelleen yli 20 euron nauha).
-Pako helvetistä (Escape from Hell) 1980 (Ei varmaan tarvitse nöyrtyä myymään alle 50 euron).

Frekvensia GeTe Ab:

-Beauty Pageant 1981 (Näille Frekvensian pornoleffoille on vakiintunut hinta aika tarkalleen 25 euron kieppeille ja nimenomaan tällä kansidesignilla. Toiset saattavat olla kasetteina vielä harvinaisempia, mutta keräilykohteina eivät mielestäni niin houkuttelevia ja jälleenmyyntiarvosta ei mitään takeita, joten suosittelen isolla rahalla keräilijöitä tyytymään tähän sarjaan).
-Bruce Leen tarina (Super Dragon) 1976
-Carnal Highways 1981 (kts. Beauty Pageant)
-Carnal Olympics (1983) (tämän arvo määräytyisi kannen perusteella, en tiedä kumpaan Frekvensian-pornosarjaan kuuluu, joten listaan tämänkin tänne.)
-Chinese Shaolin Fist (1980) (Näihin Kung Fu-leffoihin törmäsi vielä joitakin vuosia silloin tällöin, mutta nyt nekin alkavat olla melkoisen harvinaisia. Ehkä juuri ja juuri 20 euron arvoiseksi noteerattavia paria yleisempää poikkeusta lukuunottamatta).
-Come Under My Spell 1981 (kts. Beauty Pageant)
-Count the Ways 1975 (kts. Beauty Pageant)
-Emanuelle in Oberbayern (1977)
-Her Last Fling 1977
-Hullu hevonen ja älykäs apina (Crazy Horse and Intelligent Monkey) 1982
-I Want You (1970) (kts. Beauty Pageant)
-Jungle Blue (1978) (Se kaikkein arvokkain Frekvensia-poksu. Pääosassa mela Holmes, happopäissä kuvattu ihme tekele.
-Kauhujen kylä (Don't Torture a Duckling) 1972
-Kung-fu kokki (The Kung Fu Cook) 1976
-Likainen sopimus (Dirty Deal) 1975
-Likaiset sormet (Dirty Fingers) 1973 (tätä en ole itse ikinä nähnyt, pitääkin laittaa hakuseen jollakin 30 eurolla.
-Marilyn and the Senator 1975
-Näkymättömiä varjoja (Shadows Unseen) 1972
-Saalis (The Prey) 1974
-Sensual Fire 1979 kts. Carnal Olympics
-Shaolinin 18 pronssityttöä (The 18 Bronzegirls of Shaolin) 1983
-Sister Emanuelle 1977 (Vain tämä versio. United Filmin versiot korkeintaan 10 euroa).
-Stacey! 1973 (Andy Sidariksen varhaisempaa T & A-actionia. Ehkä nippa nappa 20 euroa niille, joita tämä genre tai ohjaajan muut tekeleet kiinnostavat. Täytyy ainakin itselle tämäkin hommata, nyt kun taas silmiin sattui.
-Star Babe 1977
-Star Pilot 1966
-Sweet Savage (1979)
-Taistelu elämästä ja kuolemasta (The True Game of Death) 1981
-Teenage Sex-Kitten 1975
-Three Ripening Cherries 1979

Sarja on hieman epätasainen kerättävksi kokonaisuudessaan. Joukossa on aivan uskomatonta paskaa, joka ei ole parinkaan euron arvoista ja taas vastaavasti leffoja, joita ei näe juuri koskaan. Tästä sarjasta en itse ainakaan tule koskaan keräämään kuin kiinnostavimmat tittelit. Joistakin sarjan pornopätkistä on maksettu jo yli 50 euroakin kappaleelta ja satunnaisesti tuolla pomppaa aina joku yksittäinen leffa menemään yli 50 eurolla.

Gebe Film (Europa Vision Ab, Oy):

-Kylmät tyypit, kuumat raudat (Live Like a Cop, Die Like a Man) 1976 (Se arvokkaampi suomijulkaisu, myös Harleyn versio on nykypäivänä jo ainakin 20 euron arvoinen).

Gerit Oy:

-Desperado - ilman omaatuntoa (Vengeance Is Mine) 1969
-Mustaa Terroria (Dial Rat for Terror) 1972 (Huolimatta DVD-julkaisusta, pidän tätä leffaa suomitekstiensä ja kansitaiteensa ansiosta edelleen ainakin noin 20 euron leffana. Ikinä tämä ei ole yleinen kasetti ollut ja minullakin omistuksessa vanhalta keräilijältä vain kerran).
-The Mysterians 1957
-Pako Hong Kongiin (Mystere) 1983 (Voitaneen sanoa, että muutamat Geritin kasetit, jotka vielä pari vuotta sitten olivat noin 12-15 euron nauhoja, ovat tänä päivänä jo ainakin 20 euron kamaa. Tässä yksi niistä).
-Sartana - kuoleman varjo (Shadow of Sartana... Shadow of Your Death) 1969
-Trinity ja Sartana (Trinity and Sartana Are Coming) 1972 (kts. Pako Hong Kongiin)
-Verta Venetsiassa (Who Saw Her Die?) 1972

Sarja sisältää suurelta osin paskaa, mutta yksittäisiä helmiä joukosta löytyy. Muita arvokkaampia leffoja sarjasta vosivat olla esim. nämä (hinta-akselilla 8-15 euroa): Arpi, Killer vs. Killer, Kirottujen pataljoona, Läpi Rommelin linjojen, Pimeässä vaanii kuolema, Pirun testamentti, Uhka syvyyksistä, Uhkapeliä ja Vain yksi voittaja...

Gerit Oy (w/ "Hollywood Classics/Series" covers):

-Black Jack 1968 (Sarjassa on vain pari spagettiwesterniä, mutta molemmat sitäkin harvinaisempia. Vain typerys möisi tänä päivänä kumpaakaan näistä alle 50 euron).
-Macho - taipumaton mies (Western Story) 1971
-Tehtävä: Tappakaa Rommel! (Kill Rommel!) 1969

Gerit Oy / Scand-Video Ab:

-Villit, vapaat ja vaaralliset (Young, Violent, Dangerous) 1976 (Yksi arvokas kasetti koko sarjassa, DVD-julkaisun takia ja sarjan yleisen epäkiinnostavuuden tähden en rankkaa tätä yli 50 euron nauhaksi, vaikka ottajia ehkä löytyisikin muutamia. Itse maksaisin tästä 30 euroa).

Sarjassa on muutamia harvinaisia kasetteja, joista joutunee pulittamaan yli 20 euroakin, mutta mitään kaavaa tähän ei ole, koska arvo voi yhtenä päivänä olla 20 euroa ja toisena 4 euroa. Ehkä ainut leffa, jota harkitsin listalle oli tämä: Vauhtihurjat vuonna 2015. Kaahailuleffojen ystäville ilmeinen pakkorasti, vaikka taitaakin olla kengännauhabudjetilla tehty. Paljon riippuu tietysti siitäkin onko leffassa hienot kannet, itse en kasettiin muista koskaan törmänneeni. Muita arvokkaiksi rankkaamiani elokuvia voisivat sarjasta olla: http://fixgalleria.n...ease.php?id=389 ohjaajansa takia ja http://fixgalleria.n...ease.php?id=393 , sekä http://fixgalleria.n...ase.php?id=3780 myöskin ohjaajiensa takia. http://fixgalleria.n...ease.php?id=402 voisi myös listalla mainita, koska on aivan loistava elokuva.

Gerit Oy / Scand-Video Ab (w/ "tv-screen" -covers):

-Komisario Bellie (High Crime) 1973 (Todella harvinainen kasetti, jota en itse möisi pahimmassa rahapulassakaan alle 50 euron. Tosin enpä tätä omistakaan).

Sarja on kokonaisuutena ehkä keräiltävin Geritin julkaisuista, ja yksikään näistä ei mikään yleinen ole. Kiinteitä hintoja on kuitenkin vaikea arvioida. Hintahaitari kuudesta eurosta ylöspäin joka tapauksessa. Sarjan toiseksi arvokkain kasetti varmasti tämä: Revolverimies ja muukalainen. Voit surutta maksaa siitä 20 euroa tänäkin päivänä, arvo lienee kuitenkin olevan nousujohteinen.

Global Video:

-Minnesota Joe 1972 (Tiettyjä spagetteja ei tänä päivänä enää juuri liiku, enkä oikein usko itsekään tätä keneltäkään saavani tarjouksellani 35 euroa. Viimeisin noteeraus arvosta Huuto.netissä taisi kuitenkin olla jotakin 40 euron luokkaa, mutta tästä on jo vuosia. Melkoisella varmuudella yli 50 euron nauha.
-Naket offer (Naked Girl Killed in the Park) 1972

Harley Video:

-Bruce Lee and the Scolin Broncemen (Bruce and the Shaolin Bronzemen) 1982 (Espoon OVCn ja NSC-videon versiot arvokkaampia, nippa nappa kuitenkin 20 euron nauha. Calsorin version tiputan vielä alle 20 euron).
-Candle for the Devil, A 1970 (Sarjassa on paljon kasetteja, jotka ovat vasta viime aikoina löytäneet arvoaan. Tämäkin juuri ja juuri 20 euron takuulla).
-Gestapon veriset yöt (The Red Night of Gestapo) 1977
-Hot Chair - Gangsterisota (Hot Chair) 1969 (Nämä suoraan Ruotsin NMP-videoista käännetyt Harleyt ovat ehkä sarjan parasta antia ja jos näitä alkaisi järjestelmällisesti keräämään niin tuskin saisit montakaan alle 20 euron. Tämä kuitenkin yksi sarjan harvinaisimmista).
-The Iron Man 1973
-Kuolema natseille (When the Bell Tolls) 1970
-Kylmät tyypit, kuumat raudat (Live Like a Cop, Die Like a Man) 1976 (Kts. A Candle for the Devil).
-Mafia kolmonen - Kummisetä (The Funny Face of the Godfather) 1973
-Mardröm blir verklighetet (Footprints on the Moon) 1975 (tämä alkaa olla jo 100 euron kinttailla oleva kasetti, kumpana tahansa suomiversiona. Eikä tätä kukaan kasettielitisti varmasti möisi satasellakaan pois).
-Musta nauha (Black Ribbon) 1974 (Arvo nousee koko ajan, parin vuoden päästä varmasti jo yli 50 euron nauha).
-Nuoren naisen kosto (Land of the Brave) 1974
-Pelon kylmät silmät (The Cold Eyes of Fear) 1971 (Itse hieman epäilen tämän nykyarvoa suomikiekko aikakaudella, mutta lisätään tämäkin nyt tänne).
-Suuri pankkiryöstö (The Boldest Job in the West) 1973
-Talo puiston perällä (The House on the Edge of the Park) 1980 (Ikisuosikkeja FIx-keräilijöille, DVD-julkaisusta huolimatta. Lihakoukkukantinen Trix-versio yli 50 euron nauha, näistä muista ei ehkä paljoa yli 20 euroa enää tänä päivänä ole syytä maksaa).
-The Terminators (The Last Desperate Hours) 1974 (yli 20 euron vain tämä versio, New Movie Videon julkaisu on jo vuosia pysytellyt 8 euron kieppeillä).
-Tuntematon takaa-ajaja (Kommissar X - Jagd auf Unbekannt) 1966 (Harvinaisin Harley Videon Kommissar X-leffoista, ja siksi hyvinkin 20 euron arvoinen leffa).


Sarjassahan on legendaarisen rumia kansia, jotka kuitenkin tuntuvat ainakin vitsin tasolla joitakin Elitistejä miellyttävän. Elokuvalliselta sisällöltään sarja pitää kuitenkin sisällään monia mielenkiintoisia elokuvia ja vaikken taaskaan kaikkia listannut löytyy listalta leffoja, joita tuskin saat ostettua ainakaan toiselta keräilijältä alle 20 euron. Vain muutama leffa sarjassa on enää "yleinen" ja alle 5 euron arvoinen. Jos kestät kansitaiteen niin kerää pois.

Home Video:

-Cindy (Cindy's Love Games) 1979
Posted Image
-Erittäin lyhyt (For Y'ur Height Only) 1981

Sarja on sen verran harvinainen tänä päivänä, että tuskin saat sarjan muitakaan julkaisuja alle 20 euron.

Hovevision Ltd:

-3 Teräsmiestä The 3 Fantastic Supermen) 1967
-Voittaja saa kaiken (Sotto a Chi Tocca!) 1972

JS TV Video:

-Talo puiston laidalla (The House on the Edge of the Park) 1980

Miksei myös Gorleone Brooklyn, mutta olen itse myynyt tätä nin monta kappaletta, enkä läheskään aina 20 euroa siitä saanut, joten henkilökohtaisesti en pidä minään suurena harvinaisuutena.

Juno Media Distribution Oy:

-Roller Blade 1986 (Sarjan ainut arvokkaampi nauha ja tämäkin vain juuri ja juuri 20 euron arvoinen, mikäli nauha on hyvässä kunnossa).

Lisämainintana, kaikki Juno Median-leffat on taidettu nauhoittaa Made in Norway-kaseteille, samoin kuin Harley-videon NSC-uusintajulkaisut ja Svenska Walthersit. Nämä ovat varsinaista jätenauhaa, joiden ansiosta kuva katoilee nauhasta tuon tuosta, rakeilee, likastaa kuvapäitä ja muuta kivaa, siis mikäli nauha vain on millään tavoin vioittunut. Priimayksilöt tuskin nykylaitteilla enää siitä mihinkään huononevat.

KM-Video / Videotime:

-Kuoleman metsästäjä (Death Hunt) 1977
-Kuoleman peli (The New Game of Death) 1977
-Poliisi-isku (Silent Action) 1975 (Todennäköinen Trixin suomijulkaisu olisi jo yli 50 euron nauha. Tämäkin versio tosin suoraan Trixin masterista).
-Villinlännen suurin ryöstö (The Greatest Robbery in the West) 1967 (Tästäkään ei tänä päivänä enää kannata alle 50 euron luopua, jätän kuitenkin tummentamatta, koska kyseessä on rajatapaus).

Kolmoskanava:

-Anna palaa paskiainen (Flying Superboy) 1976
-Briljantti rock (Disco Crazy) 1979 (Näillä kansilla varmasti 20 euron leffa).
-Fu Manchu - himon herra (The Blood of Fu Manchu) 1968
-Fu Manchu - kauhun mestari (The Face of Fu Manchu) 1965 (Koska muitakin sarjan osia on julkaistu juuri tässä sarjassa, rankkaan tämän version Calsorin versiota arvokkaammaksi. Star Videon versio taas kuuluu jo johonkin superharvinaisten listalle. Nämä olen sentään kerran omistanutkin).
-Fu Manchu - Paholaisen palvelija (The Brides of Fu Manchu) 1966
-Hoitomuotona murha (The Killer Nun) 1978
-Ilotalo (Tricks of the Trade)
-Julma kosto (The Lifetaker) 1975
-Kauhujen kylä (Don't Torture a Duckling) 1972
-Kylmät väreet (Shivers) 1975
-Matkalippu manalaan (How to Kill a Lady) 1966
-Paholaisen kynnet (Blood on Satan's Claw) 1970
-Paholaisen morsiamet (Blood Sabbath) 1972 (Jos tämä on julkaistu, on kyseessä superharvnaisuus. Todennäköisempää on, että vain kannet ovat aikanaan painosta tulleet).
-Tavoitteena maailman tuho (Spie contro il mondo) 1966
-Turpa ruvella (Hostages) 1980
-Uhri (Prey) 1978
-Valkoinen kauhu (Poor Whte Trash Part II) 1974
-Valuvan kuoleman kosto (Son of the Blob) 1972
-Verenimijät (Rabid) 1977
-Viiltäjä (Jack the Ripper) 1976 (En ole ikinä nähnyt, vertailu Alfa-videon versioon olisi hyvä tehdä, jos vaikka vahingossa tämä olisi pidempi).
-Voittamaton Zorro (Zorro the Invincible) 1971
-Yksikätinen pyöveli (One-Armed Executioner) 1983

Kokonaisuutena hyvin tasaisen laadukas sarja, jossa kansitaide on yksi parhaista. En tiedä onko näitä levitetty pääasiassa vain jonnekin pääkaupunkiseudulle, mutta itse en ole henkilökohtaisesti törmännyt moneenkaan näistä titteleistä. Kun tilaa tulee lisää, lähtee tämä sarja takuuvarmasti keräilyyn. Muutama muukin sarjan julkaisu lienee jo tänä päivänä yli 50 euron nauha. Noteeraukset vain puuttuvat.

Magna Filmi Oy:

-Kaliberi 44 (La Malavita attacca... la polizia risponde!) 1978
-Poliisipiiri 5 (Napoli: i 5 della squadra speciale) 1978

Magnum Video / Arbitrage Ab, Oy:

-Gangsterit (Crimebusters) 1976
-Hämähäkkien hyökkäys (The Giant Spider Invasion) 1975

Magnum Video / Videogramm Oy:

-The Blade Master (1984)
-Kampuchea Express (1982)
-Suicide Cult - Rituaalimurhaajat 1975
-Taistelu elämästä (The Final Terror) 1983
-Tuareg - Aavikkosoturi (Tuareg: The Desert Warrior) 1984

Magnum Videon leffoista tuntuu olleen liikkeellä niin suuret painokset, että vain harvat ovat vielä tänäkään päivänä harvinaisia. Seuraavina arvokkaampien listalle tulisivat nousemaan: Ator - taisteleva kotka, Idi Aminin nousu ja tuho, Mad Mission, Mad Mission Part 2 - Pähkähullu tehtävä, Supervan & Viidakkosoturit

Mainos-Tv-Reklam Ab, Oy:

-Avaruuden pirut (Invaders from Mars) 1953 (Superharvinainen, mutta tänä päivänä voi olla vaikeaa löytää ostajaa yli 50 eurolla. R-Videon versiosta tuo summa sen sijaan jo saattaisi irrota).

Mariann Video (Videomark Ab, Oy / Ålandia Video Pictures):

-Dr. Jekyll ja Mr. Hyde (The Strange Case of Dr. Jekyll and Mr. Hyde) 1968
-Hävitys (Three the Hard Way) 1974
-Ihmissusi (Werewolf and the Yeti) 1975
-James Pöntti (James Tont - Goldsinger) 1965
-Korkeat panokset (Lo Scopone scientifico) 1972 (1. kerta kun nyt tämän itse omistan, ollut huudossa jo 20 eurolla ties kuinka kauan, mutta ostajaa ei ole löytynyt. Ei tosin tulisi pieneen mieleenkään myydä tätä alle 20 euron missään olosuhteissa).
-Kosto (Search and Destroy) 1979 (Tästä taisi joku jo maksaa 50 euroakin, mutta kyse lienee vielä pienestä onnenkantamoisesta).
-Kuolemanloukku (The Deadly Trap) 1971
-Kuolematon Robin Hood Robin Hood Never Dies) 1975 (En muista millä hinnalla tämä meni viimeksi Huudossa, mutta siinä 20 euron kieppeillä hinta on pyörinyt).
-Manaajan paluu (Exorcism) 1975
-Metsästys (Shoot) 1976 (Tätä en ole itse koskaan omistanut, joten uskoisin arvon olevan ainakin tuo 20 euroa, ottaen huomioon elokuvan aiheen).
-Moottoripyöräjengi (Ride the Hot Wind) 1971
-Mr. No Legs - Jalaton 1981
-Paholainen (Demon) 1976 (Huolimatta laadukkaasta DVD-julkaisusta edelleen myös haluttu suomikasetti).
-Pommi räjähtää kello 10:10 (Bomb at 10:10) 1967 (Harvinaisempi tämä on kuin VideoRaman yugosotakasetit, joten lienee ainakin 20 euron raina).
-Pontikkapikajuna (Moonshine County Express) 1977
-Punainen ympyrä (The Red Circle) 1970 (Kaitpa tällekin ottajia 20 eurolla löytyy huolimatta kaiken maailman Criterion Collectioneista).
-Rautaiset hermot (Cold Sweat) 1970 (Pakkorasti todellisille Bronson-keräilijöille. Harvinaisin julkaisu tästä leffasta Suomessa).
-Rekkakuski (Trucker's Woman) 1975
-Stiletti Giltsit (The Switchblade Sisters) 1975
-Superkyttä (The Cold Trails of Crime) 1974
-Suuri kahakka (La Grande vadrouille) 1966
-Todistajan kosto (Crime Thief) 1969
-Viidakon jumalatar (The Jungle Goddess) 1975 (Nämä viidakkotyttöleffat ovat ulkomaillakin jo niin haluttua tavaraa, että kuvittelisi yli 50 euroa irtoavan melkein mistä suunnasta tahansa tästä. Viimeksi meni huudossa muistaakseni jollakin 40 eurolla, mutta tästä on jo vuosia).
-Viimeinen Juna Berliiniin (Last Train to Berlin) 1970 (kts. Pommi räjähtää kello 10:10)
-Viimeinen taistelu (Gentle Savage) 1973 (William " Falconetti" Smith harvemmin pettää. Ehkä tänä päivänä jo 20 euron kasetti. Pari vuotta takaperin sellainen 12 euron nauha).

Kuten listasta käy ilmi, ei montaa arvotonta leffaa listaan mahdu. Tuskin yhtäkään alle 5 euron nauhaa, vaikka jotkut ovat esim. Mitchelliä tuon alle myyneet. Seuraavina listalle nousisivat vähän arvoaan menettänyt Agentti iski takaisin ja pikkuhiljaa arvoaan nostava Riivaama. Seuraavista kannattaa myös varautua maksamaan jo ainakin 15 euroa: Suloiset synnintekijät, Valdezin hevoset & Valkoinen puhveli. Kokonaisuutena eheän laadukas sarja, jonka arvo tuskin tulee pahemmin ainakaan tippumaan. Kuuluu sarjaan, jotka tulen jonakin päivänä hyllyyni vielä keräämään. Varoituksen sanana on sarjan kansilehtiä usein leikelty, jotta sopisivat normaaleihin koteloihin.

Media Home Video:

-Riivatut (Devil Times Five) 1974 (Jos tämä on julkaistu, arvo ainakin 20 euroa. Itse en ole koskaan törmännyt kuin näytekanteen).

Meteor Video:

-Apua - joka päivä (Everyday) 1976 (Sarjan arvottomin, mutta kelpaisi varmasti monellekin ainakin 20 eurolla. Elokuva-arvoiltaankin täyttä kuraa).
-The Girl in the Yellow Pyjamas (1977)
-Kadun enkelit (Street Angels) 1974
-Kauhujen ranta (Lonely Violent Beach) 1971
-The Law of the Violence (1969)

Kadun enkelit ja Kauhujen ranta alkavat varmasti jo olla lähemmäs 100 euron nauhoja VHS-muodossa ja alkuperäisellä kansilehdellä. Keltäpyjamaisen tytön tai Väkivallan lain voisi ehkä vielä kuvitella tuurilla saavansa jollakin 60 eurolla. Ehdotonta FIx-eliittiä.

Mistar Ky:

-Jengi joka varasti Amerikan (The Gang That Sold America) 1979
-Salainen auto (Speed Racer - The Secret Car) 1967 (Harvinainen kyllä, mutta maksaako kukaan muu tästä 20 euroa kuin joku Mr. Sake tai Moska onkin eri asia).
-White Fire 1984

Movie Time Video (UnitedFilm):

Kapteeni Harlockit ovat arvokkaimmat, eivät ehkä kuitenkaan mitään 20 euron kamaa. Näistähän saattaisi olla myös Barium Videon versiot olemassa. Lisäksi sarjan julkaisut ovait vain FI-versioita.

New Movie Produktion (Viihdepörssi):

-Anna - Ilolintu (Cameriere senza... malizia) 1979
-Emmanuella ja unet (Emmanuelle & Joanna) 1978
-Hymyile... sinä kuolet! (Smile Before Death) 1972 (Tästä kai saa jo kohtapuoleen varautua maksamaan ainakin 100 euroa, jos omaan hyllyynsä haluaa kiitos ihmisten, jotka näitä superharvinaisuuksia ovat ulkomaille diilanneet).
-Kuudestilaukeavan laki (God Is My Colt .45) 1972
-Lain likainen käsi (The Bloody Hands of the Law) 1973
-Livia - seksikäs sisäkkö (Cameriere senza... malizia) 1979
-Musketöörien paluu (Weapons for Vengeance (The Devils of Spartivento)) 1963 (Tämän vaihdoin aikanaan itse tyhmänä ulkomaille, muistaakseni Lars Jacobsonille ja sain tilalle kasetin, joka ei ollut läheskään yhtä arvokas, mutta tuostakin oli kerran oppirahat maksettava).
-Patricia & Olga (Elokuva on kyllä umpipaska, mutta myös harvinainen kuin mikä tänä päivänä).
-Terrori (The Victims) 1970 (Jos tämä joltakulta löytyy, niin uskaltaisin luvata että hintaa tuosta irtoaisi pitkälle yli 100 euroa).
-Väkivallan enkelit (Violence for Kicks) 1975 (Nykyään sitten yli 100 euron nauha tämäkin. Omani sain aikanaan "halvalla" vain 70 euroa ja tämä koristaa tänä päivänä Lazerin hyllyä).

New Movie Video:

-Kuoleman Venetsia (Damned in Venice) 1978
-Musta Emmanuelle N:o 2 (Black Emanuelle N:o 2) 1976 (Tämän arvo muotoutuu pääosin aivan tajuttoman tyylikkäästä kansitaiteesta. Leffahan ei kummoinen ole).


Nickes Sound City Ab, Oy:

-Albatrossin vangit (Master of the World) 1961 (Ei luulisi olevan näin harvinainen, mutta ilmeisesti Bronson-fanit ovat nämä aikanaan hyllyynsä haalineet).
-The Astro Zombies 1968 (Joskus vuosia sitten ostin tästä Espoon OVCn version Moskalta 25 eurolla, mutta eipä ole tätäkään kukaan minulle tarjonnut enää edes 60 eurolla).
-Coffy - armoton kostaja (Coffy) 1973 (Huolimatta DVD-julkaisusta, niin tyylikkään kansitaiteensa ansiosta ei ole paljon menettänyt haluttavuuttaan. Semmoinen 20 euron raina kuitenkin vain).
-College (The Harrad Experiment) 1973 (Don Johnsonin nakuiluleffakin tuntuu jotenkin kadonneen maan alle viime vuosina).
-Elämän julma hinta (Kid Vengeance) 1977 (Niin pitkään täkin leffaa metsästin, ja kun sen vihdoin 70 eurolla sain, uskaltaisin väittää kyseessä olevan melkoisen harvinaisen tapauksen).
-Equinox (1970)
-Fantomas iskee jälleen (Fantomas Strikes Back) 1965 (Varsinainen arvonauha tämäkin, ollut haussa nyt jo ties kuinka pitkään, mutta kuka hullu tästä maksaisi 60 euroa enää sen jälkeen kun olen itselleni tämän saanut. Ei siis missään tapauksessa DVD-julkaisun takia paljon yli 20 euron nauha).
-Foxy Brown 1974 (kts. Coffy, tämä vielä huomattvasti harvinaisempi).
-Jumalan kirous (The Godsend) 1980
-Koston enkeli (I Spit on Your Grave) 1978 (Huolimatta DVD-julkaisusta uskoisin tämän kiinnostavan nostalgiamielessä aika suurta osaa kasettikeräilijöitä. Pahamaineisia suomikasetteja. Tuskin kukaan täällä kirjoittelevista omastaan ainakaan alle 50 euron luopuisi. Jos luopuu niin eikun viestiä minulle. Omani on Beta ja vielä värikopiokansilla).
-Kotkat iskevät (Eagles Attack at Dawn) 1970
-Kuolema Sandokanille (Sandokan) 1976
-Lohikäärme (The Fighting Dragon) 1974
-Lohkäärmeen paluu (Return of the Kung Fu Dragon) 1976
-Luutnantti Mannin sota (A Taste of Hell) 1973
-Lännen nopein (Viva Django!) 1968 (Yli 50 euron nauha suomikiekon ilmestymiseen asti)
-Mauna Loan viimeinen tehtävä (Kill the Golden Goose) 1979
-Mustat paholaiset (The Glory Stompers) 1968 (Paska leffa, mutta harvinainen. Kansikuvalla ei mitään tekemistä elokuvan kanssa.
-Paholaisen enkelit (Devil's Angels) 1967
-Piilokamera (Auditions) 1978 (Harvinaisuutensa puolesta tämä voisi kyllä hyvinkin olla jo yli 50 euronkin nauha ja hauskakin tämä on. Ehkä halukkaita ostajia ei kuitenkaan yli 50 euron montaa olisi. Tässä tosin yksi.).
-Pronssimies (Bruce and the Shaolin Bronzemen) 1982
-Rottien kosto (The Food of the Gods) 1976 (Suomikiekon tultua markkinoille on kyseenalaista onko tämä enää yli 50 euron nauha. Omastani sain tosin vaihdossa noin 100 euron edestä leffoja).
-Sammakot (Frogs) 1972 (Arvoa vain tällä ja Espoon versiolla, muut versiot 2-4 euron kamaa).
-Slaughter - teurastaja 1972 (kts. edellinen)
-Sodoma ja Gomorra (Sodom and Gomorrah) 1962 (kts. edelliset. Odeon-versio ehkä 6-8 euroa)
-Syntynyt voittamaan (Born Winner) 1976 (Jos haluat vain saada kasetin kokoelmiisi, voit maksaa Master Videon julkaisustakin 20 euroa, se on suoraan Walthers Videon NSC-masterista ja on siis parempi versio kuin esim. omani Harley-teipattuna, josta mainokset on leikattu pois).
-Verenpunainen naamio (The Oblomg Box) 1969
-Veriset nyrkit (The Bloody Fists) 1972
-Viimeinen mahdollisuus (Last Chance) 1973 (Harvinaisin suomijulkaisu, älä maksa Techno Filmin kasetista tällaisia hintoja).


Nickes Sound City Ab, Oy / Walthers Video:

-Ajojahti (Manhunt) 1972 (Ei tätä kukaan enää tänä päivänä taida alle 50 euron myydä huolimatta DVD-julkaisusta).
-Asfalttirotat (Texas Detour) 1978
-Colttikonsertti (Colt Concert) 1966 (Jos Teema ei olisi esittänyt tätä spagusarjassaan olisi kyseessä edelleen takuuvarma yli 50 euron nauha, nyt vaatii jo ehkä vähän tuuriakin, vaikka uskonkin että ostajia löytyisi).
-Epätoivoiset (The Loners) 1972
-Erikoisjoukkue Zebra (Zebra Force) 1976 (juuri ja juuri 20 euron nauha, ei mikään yletön harvinaisuus).
-Fantomas (1964) (kts. Fantomas iskee jälleen).
-Godzilla vastaan Mechagodzilla (Godzilla vs. Mechagodzilla) 1974 (Ei tätä eikä Svenska Walthersin kasettia juuri enää missään näy ja huolimatta muista julkaisuista tosikerääjiä varmasti löytyisi jonkun verrankin, jotka tästä yli 50 euroa pulittaisivat).
-Hitlerin pikajuna (Lovetrain for Hitler) 1977
-Joki ilman paluuta (Rituals) 1977 (Tämän pitäisi olla yli 50 euron nauha, mutta edellinen Huuto.net noteeraus osoitti toista. Jengi ei ilmeisesti tiedä miten hyvä leffa tämä on tai tyytyvät tekstittämättömään saksakikkoon).
-Jytäjengi (Sunset Cove) 1978
-Jääpommi (Freeze Bomb) 1978
-Kaupunki kauhun vallassa (Rulers of the City) 1976 (Ehkä saisi yli 50 euroakin, mutta omani sain aikanan ainakin suhteellisen vaivattomasti).
-Kumi käryää asfaltilla (Hi Riders) 1978
-Kumi sulaa asfaltilla (Bad Georgia Road) 1977
-Kuolemanajajat (Daredevil Drivers) 1978
-Kuuma kolmikko (Smokey and the Judge) 1980 (Kuulemani perusteella täysin paska leffa, mutta eipä tätä kyllä missään enää näy).
-Lain oikea käsi (The Left Hand of the Law) 1975 (Tästä täytynee nykypäivänä varautua jo pulittamaan jotain 100 euroa jos mielii kokoelmiinsa saada. Samaa harvinaisuusastetta kuin Nicken Viimeinen mahdollisuus).
-Lupin III 1978 (Ei tätä alle 20 euron saa huolimatta Castlen uusintaversiokasetista).
-Lännen laiskin (They Called Him Amen) 1972
-Musta käsi (The Black Hand) 1973
-Ne tulevat öisin (The Comeback) 1978
-Nimeni on Mallory (My Name Is Mallory) 1971
-Paholaisen lapsi (Ring of Darkness) 1979
-Palkkionmetsästäjä (Holy Water Joe) 1971
-Ratsasta henkesi edestä (Run Man Run) 1968 (kts. Colttikonsertti).
-Revolverisankari (The Price of Death) 1971
-Rockspringsin lainvalvojat (The Sheriff of Rocksprings) 1971
-Rosvoalus Zanon (Super Monster) 1980
-Samurai merirosvo (The Samurai Pirate) 1963
-Suolaa haavassa (Salt in the Wound) 1969
-Tappava takaa-ajo (Deadly Chase) 1978
-Tuomiopäivä (The Doomsday Machine) 1972
-Vaientakaa todistaja (Silence the Witness) 1974
-Verinen partio (Churchill's Leopards) 1970 (Kts. Nicken Viimeinen mahdollisuus).
-Verinen varoitus (Kill!) 1971 (Master Videon julkaisusta sellainen 8-10 euroa).
-Viimeinen mohikaani (The Last of the Mohicans) 1965
-Villi joukko (God's Gun) 1976
-Zorro Espanjan hovissa (Zorro at the Spanish Court) 1962
-Zorro ja kolme muskettisoturia (Zorro and the Three Musketeers) 1963

Noin, se on täytetty. Paljon jäi leffoja tummentamatta, jotka ehkä olisivat sen ansainneet, samoin listan ulkopuolelle jäi paljon leffoja, joista huomaat joutuvasi maksamaan reilusti yli 20 euroa, kun niitä lähdet etsimään. Ylipäätäänkin voin kokemuksesta sanoa, että tämän sarjan kerääminen toisilta keräilijöiltä ei ole mikään halpa rasti. Suosittelen alkamaan kerätä ennemmin Espoon OVCn versioita näistä elokuvista, koska ne ovat kaikki nauhoitettu alkuperäiselle laatunauhalle, toisin kuin Harleyn uusintajulkaisemat NSC-julkaisut. Made in Norway jätenauhaa ja alkuintrot ja mainokset leikattu näistä versioista pois. Kaikkia ei ole Espoona julkaistu, mutta ne voit kerätä Nickenäkin.

Nordic Video Ab, Oy:

-Ardenneilta helvettiin (Dirty Heroes) 1967
-Caligula (1979)
-Chaco - Teloittaja (Four of the Apocalypse) 1975
-Companeros (1970) (Et todennäköisesti saa tätäkään versiota alle 50 euron).
-Death Warriors - Kuoleman soturit (Exterminators of the Year 3000) 1983
-Fritz-kollin pornoretket (The Nine Lives of Fritz the Cat) 1974
-Hell's Angels - tien paholaiset (C.C. and Company) 1970
-Hirttotuomio (Long Live Your Death) 1971 (kts. Companeros)
-Ihmissyöjäkrokotiili (Great Alligator) 1979
-Jory (1973)
-Kadonneen maailman soturi (Warrior of the Lost World) 1983 (Voisi olla vaikka 50 euronkin nauha, sen verran harvinaiseksi on käynyt).
-Karatekauhu lännessä (Karate, Fists And Beans) 1973 (kts. Companeros)
-Kleopatra (Sogni erotici di Cleopatra) 1985 (Kaikki Frankie's Supergirls Nordicit ovat noin 20 euron nauhoja).
-Kolmannen valtakunnan tuhoojat (The Battle Giants) 1969
-Kostaja (Chuck Mool) 1970 (kts. Companeros)
-Kuumat yöt (The Alcove) 1984 (Harvinaisin Frankie's Supergirls-leffoista. Sisältää pieniä hardcoreksi laskettavia kohtauksia).
-Kylmäpäinen kyttä (Killer Cop) 1974 (kts. Companeros)
-Käsi hameen alla (The Pleasure) 1985
-Mafian kummisedät (The New Godfathers) 1979 (kts. Companeros)
-Mark - Superkyttä (The Narc) 1975 (kts. Companeros)
-Nautiskelevat nymfot (Triferes... gatoules) 1983 (Pakkorasti Ajita Wilson-faneille, muutenkin hyvä leffa genressään. Viimeksi taidettiin maksaa yli 100 euroa tästä).
-Phantasm - Yön kauhut (1979) (Ei varmaan irtoa keräilijältä toiselle alle 50 euron tämäkään).
-Punainen ympyrä (The Red Circle) 1970
-Puuttuvat todisteet (Confessions of a Police Captain) 1971 (Varmaan saa jo tästäkin varautua pulittamaan yli 50 euroa).
-Rakkauden hämärät kohteet (The Dark Side of Love) 1985
-Saint Tropez (Police des moeurs - Les Filles de Saint Tropez) 1987
-Salon Kitty (1976) (Kai tästä tänäkin päivänä vielä kehtaisi kansitaiteensa vuoksi 20 euroa pyytä. Ikinä tämä ei mikään yleinen nauha ole ollut).
-Shannon - Taistelija (Endgame) 1983
-She - Naarassoturi (1982)
-Sormi liipasimella (Days of Wrath) 1967
-Superflyingman vastaan vihollinen numero yksi! (The Puma Man) 1980 (ts. Companeros)
-Takaa-ajo (Deadly Impact) 1984
-Tappajahai - surffaajien kauhu (1981)
-Trinity-kavereiden romuralli (Kid Stuff) 1975 (Tästäkin hävisin kilpahuutelun joskus 100 euron kohdalla).
-Valkoinen tuli (White Fire) 1984
-Vedä aseesi Sabata! (Sabata the Killer) 1970 (kts. Companeros)
-Verinen perjantai (The Day of Violence) 1977 (Jos tämän olemassaolo on vahvstettu, arvo ainakin 50 euroa. United Filmin versio 8 euroa).
-Viidakkoverilöyly (The Last Hunter) 1980 (Huolimatta DVD-julkaisusta arvo ainakin 20 euroa).
-Yön sudet (Un Flic) 1972

Kiikun kaakun 20 euron kategoriaan pääseviä leffoja jäi listaamatta joitakin. Tässä sarjassa arvo määräytyy pitkälle sen mukaan, onko kasetti alkuperäinen Nordic Videon julkaisu, vai VTC-videon uusintajulkaisu. Näillä kansilehti Nordicin ja kasetti VTC-videon ei keräilypiireissä juuri arvoa ole, paitsi aivan megaharvinaisimpien kohdalla.

Nordic Video Ab, Oy (Hem Video):

-Aja henkesi edestä (HIjack) 1973) (tämä saattoi olla sateenkaarietikellisiä kasetteja ja silloin ainakin 20 euron arvoinen, ilmankin lähellä).
-Armoton mies (Violent City) 1970
-Bronxin asfalttisoturit (The Bronx Warriors) 1982
-Detroit 9000 (1973)
-Grizzly - ihmissyöjäkarhu (Claws) 1977 (Kuuluu sateenkaarietikellisiin kasetteihin).
-Kadun kulkurit (Van Nuys Blvd.) 1979 (Kuuluu sateenkaarietikellisiin kasetteihin).
-Kuuma ajojahti (Cross Shot) 1976 (Kuuluu sateenkaarietikellisiin kasetteihin).
-Mustan piraatin kosto (The Black Pirate) 1976
-Pääkalloenkelit (Speed Driver) 1980
-Santee (1973) (Kuuluu sateenkaarietikellisiin kasetteihin).
-Smokey ja puhaltajajengi (Smokey and the Hotwire Gang) 1979 (Kuuluu sateenkaarietikellisiin kasetteihin).
-Takaa-ajettu (Redneck County) 1975 (Kuuluu sateenkaarietikellisiin kasetteihin).
-Texas v. 2000 (2020 Texas Gladiators) 1982
-Timanttivarkaus Riossa (Grand Slam) 1967 (Ilman DVD-julkaisua tämä olisi hyvinkin 50 euron kasetti, nytkin varmasti lähellä).
-Verinen intiaani (Daniel Boone, Trail Blazer) 1956 (Harvinaisuutensa takia tässä kategoriassa, ei elokuvallisten arvojensa tai erityisen haluttavuutensa tähden).


Tähän sarjaan pätee sama Nordic / VTC-sääntö kuin edellä mainittiin.

Nordic Video Ab, Oy (w/ "Rainbow" covers):

-20 miljoonan kaappaus (Executors, The (Sicilian Cross)) 1976 (DVD-julkaisusta huolimatta takuuvarmasti yli 50 euron nauha. Ottajia olisi vaikka kuinka monta, mutta Elitisteistäkään tätä ei taida omistaa kukaan edes Betana).
-Aarteenmetsästäjät (The Diamond Peddlers) 1975 (Big Partnerin versio vain joku 4 euron nauha, mutta tätä en ole koskaan myynnissä nähnyt, omaa kappalettani lukuunottamatta).
-Armoton mies (Violent City) 1970 (Kai tämä nippa nappa 20 euron nauha on, vaikka DVD-julkaisu löytyy. Tähän sarjaan kerääjiä tuntuu tulevan kuitenkin aina lisää).
-California - Mies ilman lakia (California) 1977 (Ei tätä nauhaa varmaan välttämättä enää saa edes 100 eurolla, aina voi kuitenkin yrittää).
-Caramba - Paholainen kannoilla (Keoma) 1976 (DVD-julkaisusta huolimatta edelleen hyvinkin 20 euron nauha, olettaen että kyseessä on tämä versio eikä VTC-videon uusintajulkaisu samoilla kansilla).
-Carambolan veljekset (Carambola) 1974 (Kts. California)
-Companeros 1970 (Ei tämäkään varmasti halvalla irtoa, itseltänikin tämä versio vielä puuttuu).
-Elävänä tai kuolleena (10,000 Dollars Blood Money) 1967 (70 euroa tästä viimeksi huudossa irtosi. Jouduin rahapulassa myymään VHS-versioni pois, joten tällä hetkellä omasta hyllystäkään ei löydy kuin Beta).
-Galaxina 1980
-Haleluja -amigo (Bulldozer Is Back Amigo) 1972
-Halloween - naamioiden yö (Halloween) 1978 (Kyllä tästäkin pitäisi 20 euroa irrota sarjan ja tyylikkäitten kansien ansiosta).
-He ratsastivat yhdessä (Today We Kill, Tomorrow We Die!) 1968
-Hirttotuomio (Long Live Your Death) 1971
-Hopeasatularatsastaja (Silver Saddle) 1978
-Huumereitti (The Sicilian Connection) 1972
-Ihmissyöjäkrokotiili (Big Alligator River) 1979
-Ilmojen haukat (Skyriders Attack) 1971
-Iskuryhmä (Stunt Squad) 1977 (Tuurilla voit saada tämän vielä 60 eurolla kuten minä, mutta todennäköisemmin joudut maksamaan enemmän).
-Karatekauhu lännessä (Karate, Fists And Beans) 1973
-Kaunotar katoaa (She'll Be Sweet) 1978 (Harvinaisuutensa takia tähän listattuna ja vain tänä versiona. Elokuvana varmasti sarjan onnettomimpia tekeleitä, mutta yli 50 euroakin tästä varmasti saisi).
-Kehräävä kuolema (Cat in the Cage) 1978 (Vain tämä versio, Big Partnerin versiosta olet onnekas jos saat des 4 euroa).
-Kolmen kopla (Matalo! - Kill Him) 1971 (Joo 100 eurossa alkaa hinta varmaankin pyörimään ja jos satasella saat niin teet hyvät kaupat).
-Kostaja (Chuck Mool) 1970
-Kosto veressä (Vengeance Is Mine) 1967
-Kourallinen dollareita (A Fistful of Dollars) 1964
-Kuoleman peli (A Reason to Live, a Reason to Die) 1972
-Kylmäpäinen kyttä (Killer Cop) 1974
-Lännen vaarallisin mies (Return of Ringo) 1965 (Yksi parhaista spagettiwesterneistä ikinä. Jos ei halua saksakiekkoon tyytyä saa tästä varautua pulittamaan sellaiset 100 euroa. Minulle tästä sarjasta on turha tehdä tarjouksia edes yli 200 eurolla / nauha, en ole ainoita kappaleitani myymässä).
-Lännen voimakaksikko (Trinity And Carambola) 1975 (Itse maksan tästä 100 euroa, jos joltakin löytyy).
-Mafian kosto (Gardenia) 1979
-Mafian kummisetä (The New Godfathers) 1979 (Itse maksan tästä 90 euroa).
-Mark - Superkyttä (Narc) 1975 (Tästäkin voin maksaa 60 euroa, koska oma versioni on tavallinen Nordic Videon vihreäkantinen julkaisu, tosin värikopio löytyy sateenkaarikansilla).
-Meidän gangstereiden kesken (Even Angels Eat Beans) 1973
-Nikkelimyrkytys (Al di là della legge) 1968
-Nimeni on Trinity - paholaisen oikea käsi (My Name is Trinity) 1970
-Pahat, kierot ja katalat (Samurai) 1975
-Palkkionmetsästäjät (Bare Knuckles) 1977
-Panssarihyökkäys (Desert Tanks) 1969 (Itse maksan tästä 90 euroa, jos joltakulta löytyy).
-Providenzia - Palkkionmetsästäjä (Sometimes Life is Hard, Right Providence?) 1972 (Tämä on kyllä niin mainio leffa ja harvinainen, että kannattaa maksaa tästä hymyssä suin jo lähemmäs 100 euroakin jos joku tarjoaa. Ainut DVD-julkaisu taitaa olla vain italiankielinen, tuli itsellekin jonkun boksin mukana, jossa muissa leffoissa muistaakseni englantiaudio löytyi).
-Pukki hotellissa (Zimmermädchen machen es gern) 1976 (Yksi harvoja nahkahoususeksikomedioita, josta voi takuuvarmasti uskoa saavansa yli 20 euroa).
-Puumavuoren seikkailu (The Trap on Cougar Mountain) 1972 (Harvinaisuutensa takia tähän listattuna, varmasti elokuvana yksi sarjan heikoimpia, yli 50 euroa kuitenkin irronnee helposti ainakin parista kappaleesta).
-Salaisuus (Secrets) 1971 (kts. edellinen).
-Satu sammosta 1959
-Siitä vaan pojat (All the Way Boys) 1972
-SOS Concorde lento 128 kutsuu (Concorde Affaire '79) 1979 (Tästäkin on VTC-videon uusintajulkaisu, jota ei näköjään ole galleriaan lisätty, varo siis siitä versiosta maksamasta yli 10 euroa, tästä voit hyvällä omallatunnolla maksellakin sitten jo kukkarosi mukaan).
-Superflyingman – vastaan vihollinen numero yksi!(The Puma Man) 1980 (Hyvien huonojen elokuvien aatelia, ehdotonta keräilykamaa, josta kannattaa maksaa sen verran kuin kukkaro venyy).
-Suuri autoromutus (Crash!) 1977
-Taistelu punaisella hietikolla (Gunfight at Red Sands) 1963
-Tappajahai - Surffaajien kauhu (The Last Shark) 1981 (Ennen DVD-julkaisua reilusti 50 euron nauha. Ei tämän tarvitse tänäkään päivänä alle sen olla arvonsa puolesta. Kyseessä kuitenkin yksi tyylikkäimmistä kansilehdistä).
-Tequila (Shoshena) 1973
-Trinity ratsastaa jälleen (Trinity is Still My Name) 1971
-Trinity-kavereiden romuralli (Kid Stuff) 1975
-Tyrmääjäsaarnaaja (Anche gli angeli tirano di destro) 1974
-Vedä aseesi Sabata (Sabata the Killer) 1970
-Viidakkoverilöyly (The Last Hunter)
-Viidakon julma salaisuus (Mountain of the Cannibal God) 1978

Tuskin löydät enää kovinkaan montaa sarjan kasettia alle 20 euron, mutta ota talteen jos vastaan tulee. Älä kuitenkaan maksa yli 10 euroa Kun valot sammuvat-leffasta, se on sarjan yleisin).

Nordic Video Ab, Oy (w/ N-covers):

-Cannonball 1976
-Etulinja (The Biggest Battle) 1978

Tässäkin sarjassa arvo määräytyy pitkälle sen mukaan, onko kasetti alkuperäinen Nordic Videon julkaisu, vai VTC-videon uusintajulkaisu. Näillä kansilehti Nordicin ja kasetti VTC-videon ei keräilypiireissä juuri arvoa ole.

Odeon Home Video / Mon Pote Media:

-Miss Magnum (L'Exécutrice) 1986
-Naarassoturit (Go for Broke) 1985 (En muista tätäkään leffaa enää moneen vuoteen nähneeni, joten luulisi 20 euroa irtoavan tästäkin).

OVC Videovision Oy / Videovuokraajat Oy:

-Shogun Assassin 1980 (Vain aito ja alkuperäinen versio enää tämän arvoinen. Aikanaan kun nauhan arvo oli 1000 markan kieppeillä, tehtailtiin siitä ahkerasti aidonnäköisiä väärennöksiä, joita vieläkin pyörii tietämättömien keräilijöiden kokoelmissa. Jos kansilehti on värikopio, voit jo alkaa epäillä pahinta, tähän ei auta edes se että kasetissa olisi aidonnäköiset etiketit. Jos vielä etiketitkin puuttuvat olet törmännyt todella huonoon kopioon).

Oxford Video:

-Kuoleman nyrkki (Fist of Fear, Touch of Death) 1980
-Rooma 2033 (Rome 2033 - The Fighter Centurions) 1984

Polar-Video:

-Funny Cars - Hassut vauhtihirviöt (American Nitro) 1979
-Itsemurhakommando (The Legion of No Return) 1969
-Kauhun kammio (Pit and the Pendulum) 1961
-Pakorauta (A Small Town in Texas) 1976
-Saatanan katse (Cry of the Banshee) 1970
-Tuomion päivä (Empire of the Ants) 1977
-Verenpunainen naamio (The Oblong Box) 1969

PRT-Elektronik:

-Kill Squad 1982 (Elokuvan nähneet ja omistavat tuskin luopuvat omastaan alle 50 euron, sen verran hauska kalkkunatoimintapätkä tämä on).
-Rukous kuolleiden puolesta (Shoot the Living and Prey for the Dead) 1971

Miksei Congo Commandos 20 euron nauhoihin jo kuuluisi, mutta vielä pidän tätä ehkä vähän rajatapauksena. Mahtoikohan mennä 15 eurolla viimeksi huudossa. Suoralla tarjouksella tuskin kuitenkaan alle 20 euron irtoaa.

R-Video:

-Avaruuden pirut (Invaders from Mars) 1953
-Karvat 1974
-Kuoleman jäätikkö (La Cattura) 1969
-Lampaansyöjät 1972
-Piilopirtti 1978

R-Videon kotimaiset ovat yli 20 euron nauhoja vain DVD-julkaisuun saakka, sen jälkeen hyvästit keräilyarvolle.

R-Video (Rautakirja Oy / Polar Bonnier Video):

-Formula 1 - sinivalkoinen kausi (The Grand Prix Year 1982)
-Grand Prix - Formula 1 Special 1982

Meitä vanhoja pieruja, jotka arvostavat kunnon veren makua suussa ja kuoleman jatkuvaa uhkaa Formula-kisoissa, tällaiset vanhat rajoittamattomien vehkeiden koosteet kiinnostavat. Vaikka Kekekin mestaruutensa voitti heikompitehoisella autollaan turbomoottoreiden jatkuvan pettämisen takia. Formula-fanit eivät Suomesta ihan ensi hätään lopu ja näistä pitäisi kyllä irrota Huudossa vähintäänkin 20 euroa kipaleelta. Minullekin voi tarjota. Verinen Veljeskuntakin voisi kuulua 20 euron nauhoihin ilman DVD-julkaisua, kyseessä on kuitenkin yksi parhaista, ellei paras Manson-filmatisointi.

R-Video (Video Express Ab):

-Muumion haudan kirous (The Curse of the Mummy's Tomb) 1964
-Tuhoojat (Ravagers) 1979

Jos sarjaa alkaa keräämään, saattaa huomata sen olevan yllättävänkin vaikeaa, huolimatta siitä, että suurin osa näistä on julkaistu suomitekstitettyina DVD-versioinakin. Suurin syy lienee se, että näitä vedettiin tuhansia aikanaan katujyrän alle.

R-Video (Video International):

-Dynamiitti Dixie (Dixie Dynamite) 1976
-Koston jano (Death Force) 1978

Muutkaan sarjassa julkaistut leffat eivät mitään yleisiä ole, ja alle 20 euron tuskin niitäkään saat muualta kuin tuurilla Huudosta.

RH-Video:

-Lola - naisvanki viidakossa (1974) (Lähinnä kopion maku jäi tästäkin käteen. Kasetissa ei ole etiketin etikettiä, eikä se näytä niin vanhalta kuin pitäisi. Masterina on käytetty jotakin kulunutta teatterikopiota. Harvinainen tämä kyllä on, mutta omaan hyllyyni en huolisi).
-Pelko (1978) (Samaa sarjaa, yksi tunnettu kappale tällä hetkellä, joten arvo sen mukainen)


Rocketline Ky:

-Malenka (Malenka - The Niece of the Vampire) 1969 (Ehkä yli 50 euronkin nauha).

SAVi Scandinavia / SAVi As:

-Truck Stop 1978
-Yön terrori (Virgin Terror) 1978

Scanbox Group Scandinavia:

-Kalpea kostaja (Comin' at Ya) 1981
-Panssarimiehistö (The Battle of the Last Panzer) 1969

Scanvideo / Finnscandia Musiikkiosakeyhtiö:

-Brutaali (The Brute) 1977
-Kalmanralli 2000 (Death Race 2000) 1975
-Kommandojoukko Dragon Force (Dragon Force) 1983)

Et kyllä tänä päivänä juuri törmää enää Joan Collinisin pehmopornoiluleffoihin tai alkuperäisiin Emmanuelle-julkaisuihinkaan, joten jos niitä itsellesi himoitset varaudu maksamaan niistä yli 20 euroa kappaleelta).

ScanVideo, Oy Musiikki Fazer Ab (Warner Home Video):

-Kohtalokas erehdys (Macon County Line) 1974 (Huolimatta DVD-julkaisusta yksi sarjan harvinaisimmista).
-Liekehtivä torni (The Towering Inferno) 1974 (Jos tästä joskus suomikiekko ilmestyy, arvo putoaa yhdellä nollalla samantien, toistaiseksi kuitenkin 20 euron nauha).
-Manaaja (The Exorcist) 1973 (Hankala arvioitava, itselleni en huolisi, mutta tällainen vanha 1000 markan nauha varmasti vielä joitakin keräilijöitä kiinnostaa).
-Mies joka osti elämänsä (Seven Beauties) 1975
-Minä olen tuomari (I, The Jury) 1982 (Leikkauksista huolimatta himoittu suomikasetti. Armand Assante elämänsä roolissa. Tiukka leffa).
-Suljettu ovi (Burnt Offerings) 1976
-Villikoirat (The Pack) 1977

Muita vähän arvokkaampia leffoja sarjassa ovat seuraavat: Armoton taistelu, Doc Savage, El Condor, Hooper, Kauhujen teatteri, Kauhun planeetta, Lisztomania, Moottoripyöräcowboy, Rosebud, Roy Bean - piru mieheksi, Sfinksi, Suoraan rysän päältä, Syvä joki (ei gallerian kansilla, vaan alkuperäisellä vanhemmalla designilla), Tuhatta ja sataa, Vaarojen planeetta, Veriset jäljet, Voitto Entebbessä & Wanda Nevada

Show Center Oy:

Kaikki julkaisut ovat harvinaisia Paris Texasia ja Kevätsinfoniaa lukuunottamatta. Kovin haluutuja eivät kuitenkaan liene. Jos lähdet näitä etsimään niin tuskin kuitenkaan montaa enää tänä päivänä alle 20 euron saat.

Showtime:

-Kosto on kova (Darker than Amber) 1970
-Sisilialaisklaani (The Sicilian Clan) 1969 (Suomikiekko on saattanut tiputtaa arvoa).
-Veriset ratsastajat (Take a Hard Ride) 1975

Muita vähän arvokkaampia kasetteja sarjassa ovat: Armoton ryhmä, Hornankuja, Hurja Larry, Tuhma Mary, Ilmiantaja, Kilparatojen sankari, Kuin rasvattu salama, Lihakirves (Tässä on niin tyylikkäät kannet, etten ihmettelisi vaikka maksettaisiin vielä yli 50 euroakin, Miekka miekasta, Nasta laudassa (vanha arvonauha tuskin on kaikkea arvoaan keräilijöiden silmissä menettänyt vielä tänäkään päivänä), Painajainen Elm Streetillä (Tämä taitaa edelleen olla pisin suomitekstitetty versio), Pelin henki (Johnny Cash-fanit voivat hyvinkin maksaa tästä pitkälle yli 20 euroakin), [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=4339"]Piraijat - raatelijat[/url] (Viime aikojen hintanoteeraukset puuttuvat, voisiko olla jo yli 20 euron leffa, quien sabe), [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=5489"]Piru kintereillä[/url], [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=6780"]Täydellä kaasulla[/url] & [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=5011"]Verinen vuorovesi[/url]

Tästä eteenpäin linkit eivät toimi. Sivulta 8 löytyvät nämä loput linkitettyinä

Showtime (w/ blue covers):

-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=1617"]Lötköjen yö (Night of the Creeps) 1986[/url] (Leikkaamaton versio ainoastaan).

Muita vähän arvokkaampia kasetteja sarjassa: [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=2695"]Gor - tuhon tähti[/url], [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=3791"]Hercules II - raakaa voimaa[/url], [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=4900"]Katkera matka vapauteen[/url], [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=4224"]Kuoleman ajojahti[/url], [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=2818"]Kuoleman saattue[/url], [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=8088"]Latino[/url], [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=4379"]Likainen sota[/url], [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=1122"]Naiskommandot[/url], [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=911"]Sisilialainen tuomio[/url], [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=1957"]Tuhon yö[/url], [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=2698"]Verinen ajojahti[/url] & sarjassa julkaistut Lemon Popsicle-leffat.

Star Video:

-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=1370"]Bandidos (1967)[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=1985"]Hamelnin musta rutto (The Pied Piper) 1972[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=2632"]Kauhun mestari - Fu Manchu (The Face of Fu Manchu) 1965[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=1789"]Paholaisen siemen (Seeds of Evil) 1974[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=2112"]Panttivangit (Hostages) 1980[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=2877"]Voittamattomat nyrkkisankarit (Three Superboys in the Snow) 1977[/url]

Saksalaiset nahkahoususeksikomediat nousisivat seuraavina listalle, harvoin vastaan tulevia, mutta tästä huolimatta harvoin myöskään 20 euroa niistä saa.

Star Video (w/ RGB-logo):

-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=498"]Lumikki ja 7 seksihullua kääpiötä (Snow White and 7 Wise Men) 1982[/url] (überhuono leffa, mutta koukuttavan nimen ja kansitaiteen takia, jokainen kasettifiilistelijä tämän haluaa varmasti ainakin kerran elämässään nähdä).
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=1381"]Valkoinen kauhu (Poor White Trash Part II) 1974[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=531"]Väkivallan miehet (Napoli Spara) 1977[/url] (Star Videon versiona ehkä yli 50 euronkin nauha).

Star Video (w/ Star-logo):

-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=5805"]Giselle 1980[/url] (Harvinaista brasilialaista pehmopornoilua).
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=1865"]Kapteeni Kronos - Vampyyrinmetsästäjä (Captain Kronos, Vampire Hunter) 1973[/url] (Molemmat versiot yli 20 euron arvoisia, piirroskantinen arvokkaampi ja harvinaisempi).
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=2946"]Kauhujen verinen kappeli (Seven Death's in the Cat's Eye) 1973[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=525"]Liane, viidakkotyttö (Liane - Jungle Goddess) 1956[/url] (Harvinainen varhainen tekele, joka vilisee viatonta alastomuutta. Mukava kuriositeetti).
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=5549"]Mustan viidakon salaisuus ja kuoleman kuningatar (Mystery of the Black Jungle) 1954[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=1376"]Odysseus vastaan Herkules (Ulysses Against Hercules) 1961[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=1383"]Yön 1000 silmää (Skräcken har 1000 ögon) 1970[/url] (VHS-kasettina varmasti yli 50 euron nauha).

Sarjassa on suurin osa leffoista arvonauhoja. Seuraavassa listaan leffoista ne, jotka ovat mielestäni yli 8 euron arvoisia, mutta eivät useinkaan yli 20 euron nauhoja: [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=1808"]Anita[/url], [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=492"]Armoton joukko[/url], [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=5790"]Eeva - nuori nautiskelija[/url], [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=1800"]Emanuelle intohimojen saarella[/url], [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=484"]Emmanuelle ja Sohon kuumat yöt[/url], [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=1371"]Erotica[/url], [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=2786"]Fantastiset esileikit[/url], [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=518"]Frankenstein ja vampyyrin kosto[/url], [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=5034"]Gatornationals -82[/url], [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=509"]Helvetin Enkelit iskevät[/url], [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=496"]Julia[/url], [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=2805"]Kaksi veijaria viidakossa[/url] (Tämän pitäisi olla 20 euron nauha, mutta kuinkahan kauan Kautsikin tätä on myynyt jollakin pilkkahinnalla huudossa ja kenellekään ei ole kelvannut. Hyvä huono leffa, josta itse en alle 20 euron lähtisi luopumaan), [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=2300"]Kaupungin paras etsivä[/url], [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=2302"]Kesäyön huumaa[/url], [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=3496"]Kirkkoherra[/url], [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=2813"]Konnat ovat vaarallisia[/url], [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=497"]Kuin paljas meren tuuli[/url], [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=2682"]Kuoleman ajojahti[/url], [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=2308"]Kurveilla kunniaan[/url], [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=512"]Kypsä poimittavaksi[/url], [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=7716"]Laivaston mimmit vauhdissa[/url], [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=524"]Lemmenpesä[/url], [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=517"]Lihaa tohtori Jacksonille[/url], [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=2317"]Likainen Harriet[/url], [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=3038"]Majatalon makoisat makupalat[/url], [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=2942"]Miehet aseisiin ja tytöt asemiin[/url], [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=1821"]Mr Dynamite - Kuoleman suudelma[/url], [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=504"]Naisvankila[/url], [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=519"]New Yorkin tappaja[/url] (ehkä tämä versio juuri ja juuri 8 euron leffa. Leffa itsessäänhän on täyttä kuraa), [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=527"]No.1 - Salaisen palvelun paras[/url], [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=1214"]Nro 1 - Lupa rakastaa ja tappaa[/url], [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=526"]Pannaanpa jodlaten[/url], [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=508"]Pisin silta[/url], [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=1713"]Polyester - Hullu Maailma[/url], [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=4616"]Pukki paratiisissa[/url], [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=1809"]Rakkauden kieli[/url], [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=1378"]Rakkauden XYZ[/url], [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=2469"]Rasputinin yöt[/url], [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=494"]Tanko nahkahousuissa[/url], [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=2531"]Tappaja yöstä[/url], [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=503"]Tappaja-ampiaiset[/url] (ehkä Star Videon versiona juuri ja juuri 8 euron leffa), [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=3942"]The Bandits - Voittamaton ase[/url], [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=530"]The Thing - "Se" jostakin[/url] (Nyt voisi vielä saada 20 euroakin, miten lienee asianlaita kesän Teema-esitysten jälkeen), [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=1380"]Tukholman tuliset tytöt Tyrolissa[/url], [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=7940"]Tukholman tytöt Reeperbahnilla[/url], [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=500"]Tämä on Amerikka - Osa 2[/url], [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=1372"]Täydellinen ryöstö[/url], [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=6358"]U.S.A. Drag Racing[/url], [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=6357"]Vakoilijan voitto[/url], [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=513"]Vanessa[/url], [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=3097"]Verinen joki[/url] & [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=507"]Zorron merkki[/url]

Suomen 3M Oy:

-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=2259"]Amatsonin aarteet (Gold of the Amazon Women) 1979[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=697"]Kostaja (Vengeance) 1968[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=687"]Kuoleman lähettiläät (Combat Killers) 1968[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=3837"]Lasermies (Laserblast) 1978[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=696"]Maksettu rakkaus (Love by Appointment) 1976[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=2611"]Merirosvojen hyökkäys (Conquer of Maracaibo) 1961[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=1358"]Paholaisen kourissa (The House of Exorcism) 1974[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=3838"]Palkkamurhaaja (Ring Around the World) 1966[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=2523"]Paluuta ei ole (Invaders of the Lost Gold) 1982[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=1208"]Q - The Winged Serpent 1982[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=1445"]Tappavat kädet (Master with Cracked Fingers) 1971[/url]
[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=1191"]Tyttöjengin pako (Fugitive Girls) 1974[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=3840"]Vaarallinen tehtävä (Dirty Seven) 1982[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=1011"]Verinen paroni (Baron Blood) 1972[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=685"]Yksinäinen taistelija (If You Meet Sartana Pray for Your Death) 1968[/url]

Suomen 3M Oy / VCL:

-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=1010"]Tintorera! (1977)[/url] (Yksi FIx-historian tyylikkäimpiä kansia. Susan Georgekin varmasti rohkeimmassa roolissaan).
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=4055"]Vauhdissa mukana (Once upon a Wheel (1971)[/url] (Saa tarjota minulle 30 eurolla).
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=4060"]Vauhtia (Fast Company) 1973[/url] (Saa tarjota minulle 30 eurolla).

Muita yli 10 euron nauhoja sarjassa voisivat olla: [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=1871"]Cobra[/url], [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=4046"]Golden Lady[/url], [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=2984"]Mario Ochoan verikosto[/url], [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=992"]Mustalainen[/url], [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=4041"]Pako linnunradalta III[/url] & [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=1438"]Pääpiru[/url] (Tarkan keräilijän valinta).

Suomen TV-Kasettipalvelu Oy (FIOS):

-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=2352"]Erikoisleiri n:o 7 (Love Camp 7) 1969[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=1490"]Justine de Sade 1972[/url]

Eipä näistäkään montaa missään enää näe. Ne mitkä olen nähnyt ovat kuitenkin olleet niin pahoin leikattuja, että jäljelle on jäänyt oikeastaan vain juoni, mikä ihme kyllä kannatteleekin leffat jo itsessään.

Suomen Video Club House / Videobiblioteket Ab:

-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=2456"]Fiend 1980[/url] (Ehkä nippa nappa 20 euron nauha. Oli jo kauan sitten 15 euron nauha.
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=1006"]Musta Decamerone (The Black Decameron) 1972[/url] (Jos tämä versio on kuten luulen Techno Filmin, jossa Suomen Video Club Housen-tarrat, niin ainakin 50 euron nauha. Jos taas Suomen Video Club Housen omia perserumia kansia, ei paljon yli 20 euron nauha).

Super Video Release:

-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=132"]Bye-Bye Jupiter 1983[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=2061"]Q - The Winged Serpent 1982[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=136"]The Killer Nun 1978[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=3253"]Venom 1971[/url]

Svenska Walthers Video (Helsingin Videoleasing):

-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=2627"]Adventures of Takla Makan (The Adventure of Taklamakan) 1966[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=2479"]Avaruuden tulilintu (Space Firebird) 1980[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=2063"]Crypt of the Living Dead 1973[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=3010"]Dr Minx 1975[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=1277"]Godzilla vs. Mechagodzilla 1974[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=1279"]Invasion of the Astro Monster 1965[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=1278"]Monster from Other Space 1967[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=6056"]Samurai Pirate 1963[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=4646"]Satan's Cheerleaders 1977[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=4645"]Screams of a Winter Night 1979[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=4771"]Strawberries Need Rain 1970[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=2285"]Supermonster (Super Monster) 1980[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=982"]The Devil's Rain (1975)[/url]

Koko sarja on oikea FIx-keräilijän unelmakohde, mutta varoituksen sanana alkavat monet näistä nauhoista olla loppuun kuluneita Made in Norway-paskanauhoja, joten varmista ennen ostopäätöstä kohteen kunto myyjältä ettet pety. Rikkinäinenhän ei ole kuin kansilehden arvoinen.

Svenska Walthers Video / Cinehollywood (Helsingin Videoleasing):

-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=6765"]Ratsasta Cochillo, ratsasta (Run, man, Run!) 1968[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=2362"]Silence the Witness 1974[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=8240"]The Delta Factor 1970[/url]

Tamline Ky:

-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=449"]Apachin raivo (Fury of the Apaches) 1964[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=282"]Bestia! Venus ja peto (La Bestia Nello Spazio) 1980[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=4848"]Bill & John - Lännenveijarit vauhdissa (An Animal Called Man) 1972[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=3743"]Karzan - Viidakon herra (Karzan: Master of the Jungle) 1972[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=448"]Keltapyjamainen tyttö (The Girl in Yellow Pyjamas) 1977[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=5553"]Vakoilua Tangerissa (From Istanbul, Orders to Kill) 1965[/url] (Tämä meni minulta huudossa liian halvalla joitakin vuosia sitten. Enää en möisi alle 20 euron).

Techno Film (Fletcher Video):

-[url="http://www.fixgalleria.net/release.php?id=1911"]A Very Special Woman 1979[/url] (Sarjaa hyvin harvinaiset ja hyvin huonot).
-[url="http://www.fixgalleria.net/release.php?id=2987"]Aavikkokomennus (Desert Commando) 1967[/url] (Näillä kansilla harvinaisempi).
-[url="http://www.fixgalleria.net/release.php?id=3424"]And Give Us Our Daily Sex 1979[/url] (Kiven alla tuntuu olevan. Tässä versiossa taisi olla pieni Hardcoreksi laskettava kohtauskin mukana. Tämän olen tosin jo kertaalleen omistanut, mutta uutta kappaletta en ole käsiini onnistunut saamaan).
-[url="http://www.fixgalleria.net/release.php?id=3431"]Bandidos 1967[/url] (Voipi olla ettei tätä ole koskaan Suomessa julkaistukaan).
-[url="http://www.fixgalleria.net/release.php?id=1039"]Django Kill! 1967[/url]
-[url="http://www.fixgalleria.net/release.php?id=1034"]El macho 1977[/url] (Viimeksi meni huudossa 60 eurolla).
-[url="http://www.fixgalleria.net/release.php?id=1044"]Emergency Squad (1974)[/url] (Ei ole tätäkään vähään aikaan myynnissä enää näkynyt, eivätköhän nämä kaikki italocrimet tässä sarjassa aina uuteen kotiin löydä vähän kalliimmallakin).
-[url="http://www.fixgalleria.net/release.php?id=2652"]Face to Face 1967[/url] (Sarjan harvinaisin spagetti, jos epävarmaa Bandidosia ei mukaan lasketa).
-[url="http://www.fixgalleria.net/release.php?id=1052"]Four Billion in Four Minutes 1976[/url] (Mitä seuraa siitä, kun Huudossa livahtaa kohde ohi ilman kilpahuutajia. Viimeisin noteeraus siis 15,50 euroa, leffasta jonka todellinen arvo on jotakin ihan muuta).
-[url="http://www.fixgalleria.net/release.php?id=1046"]Gunman's Hands 1965[/url]
-[url="http://www.fixgalleria.net/release.php?id=1053"]Kwai-joen tiikeri (The Tiger from the River Kwai) 1975[/url]
-[url="http://www.fixgalleria.net/release.php?id=2916"]Last Chance 1973[/url] (Näillä kansilla arvokkaampi molemmat kiutenkin reilusti yli 20 euron nauhoja).
-[url="http://www.fixgalleria.net/release.php?id=1050"]Lucky the Inscrutable 1967[/url] (Sarjan harvinaisimpia, muita kappaleita en ole nähnyt livenä kuin omani).
-[url="http://www.fixgalleria.net/release.php?id=3564"]Natsipesäke (Hell Commandos) 1969[/url]
-[url="http://www.fixgalleria.net/release.php?id=1035"]One Just Man 1975[/url]
-[url="http://www.fixgalleria.net/release.php?id=3418"]Ready for Anything 1977[/url] (Yksi sarjan harvinaisimpia).
-[url="http://www.fixgalleria.net/release.php?id=1907"]Salomè, Where She Danced (1945)[/url](Umpitylsä leffa, josta suomijulkaisu kuitenkin tuntuu olevan kiven alla).
-[url="http://www.fixgalleria.net/release.php?id=1049"]Suppose... I Break Your Neck 1973[/url] (Ei mikään yleinen julkaisu ja kansitaide on aivan legendaarinen. Vaikken itse vuosia sitten tästä maksanutkaan kuin 30 euroa, uskoisin arvon olevan jo hyvinkin 50 euron paremmalla puolella).
-[url="http://www.fixgalleria.net/release.php?id=1047"]The Black Decameron (1972)[/url] (Hyvinkin uniikkia kamaa Suomen FIx-historiasta niin harvinaisuutensa kuin sisältönsäkin puolesta).
-[url="http://www.fixgalleria.net/release.php?id=1036"]The Cynic, The Rat and the Fist 1977[/url] (Sinällään harvinainen ja tavoittelemisen arvoinen leffa, mutta pomppii sentään aina välillä jonkun myyntilistoilla tänäkin päivänä).
-[url="http://www.fixgalleria.net/release.php?id=1043"]The Executioner of the Seas 1961[/url]
-[url="http://www.fixgalleria.net/release.php?id=1037"]The Fighting Fist of Shanghai Joe 1972[/url] (Viimeksi meni huudossa 70 eurolla).
-[url="http://www.fixgalleria.net/release.php?id=1045"]The Last Round 1976[/url] (Viimeksi meni huudossa 60 eurolla).
-[url="http://www.fixgalleria.net/release.php?id=1033"]The Masters 1975[/url] (Vaikka omani sainkin aikanaan muistaakseni alle 50 eurolla, on kyseessä myöskin melkoisen uniikki leffa, josta kovakaan hinta ei hämmästyttäisi).
-[url="http://www.fixgalleria.net/release.php?id=1031"]The Perfect Killer 1976[/url] (Tämä on aika yleinen, mutta kyllä tästä aina 20 euroa pitäisi irrota).
-[url="http://www.fixgalleria.net/release.php?id=1910"]The Scarlet Woman 1968[/url] (Kai tämäkin yli 50 euron kohoaisi, viimeaikaisten noteerausten puuttuessa annetaan kuitenkin vielä roikkua halvalla puolella).
-[url="http://www.fixgalleria.net/release.php?id=3420"]The Young Lovely Vicious (So Young, So Lovely, So Vicious...) 1975[/url] (Kenellä tämäkin on? sarjaa superharvinaiset).
-[url="http://www.fixgalleria.net/release.php?id=2688"]They Believed He Was a Saint (Too Much Gold for One Gringo) 1972[/url] (Mahdollisesti jo yli 50 euron nauha. Ei hintanoteerauksia viime aikoina).
-[url="http://www.fixgalleria.net/release.php?id=1042"]Women of Devil's Island 1962[/url]
-[url="http://www.fixgalleria.net/release.php?id=1048"]Yeti (Yeti - il gigante del 20. secolo) 1977[/url] (Molempina versioina harvinainen ja haluttu).

Jos lähdet sarjaa keräämään ja haet leffoja vaikkapa tämän foorumin kautta, niin tuskin saat montaakaan sarjan leffoista alle 20 euron. Jopa typerät piirretyt ovat kortin alla. Itsekin taisin maksaa jostakin perkeleen Superman-kasetista 40 euroa betana, eikä se edes toiminut. Kiitokset vain myyjälle, kuka se sitten olikin. No eipä näitä tiettyjä leffoja katsottavaksi hankitakaan).

Thorn Emi Video (R-Video):

-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=1954"]Fritz - Kova kolli (Fritz the Cat) 1972[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=1554"]Hirviö (I, Monster) 1971[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=1853"]Hundra - barbaarikuningatar (Hundra) 1983[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=950"]Megaforce - Aavikkosoturit (Megaforce) 1982[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=1782"]Merenalainen kaupunki (City Under the Sea) 1965[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=1786"]Paholaisen vallassa (Demons of the Mind) 1972[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=5462"]Samurain miekka (The Bushido Blade) 1981[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=3197"]Vaarojen Atlantis (Warlords of Atlantis) 1978[/url]
[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=6904"]Voittamaton kostaja (The Beastmaster) 1982[/url]

Näistä ei ole viimeaikaisia hintavertailuja oikein esittää. Jokainen lueteltu on harvinainen ja lafkalta löytyy paljon leffoja, jotka ovat pysyneet harvinaisina DVD-julkaisun jälkeenkin, sekä leffoja jotka eivät varmasti ketään kiinnosta, mutta joita ei myöskään oikein missään pyöri. Suhtaudu sarjaan kuitenkin pienellä varauksella, jos näitä lähdet sijoitusmielessä ostelemaan.

Thorn Emi Video (R-Video, w/ backcover in english):

-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=2397"]Mamin pahat tytöt (Big Bad Mama) 1974[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=4083"]Onnettomuus (Accident) 1967[/url]

Thorn Emi Video (Showtime):

-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=2633"]Korpin lento (When the Raven Flies) 1984[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=1026"]Kostaja - Final Mission (Final Mission) 1984[/url] (Yksi härskeimmistä Rambo-klooneista).
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=1653"]Stryker - aavikon varjo (Stryker) 1983[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=5295"]Taistelurekka (Battletruck) 1982[/url]

Tony's Video Ab, Oy:

-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=2915"]Kuolema ei tunne lakia (Beast with a Gun) 1977[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=3416"]Minnesota Joe (Thunder Over El Paso) 1972[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=3426"]Uhkapeli-helvetti Gambling City (Gambling City) 1975[/url]

Transworld Video Oy:

-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=1158"]Atlantiksen kostajat (The Atlantis Interceptors) 1983[/url] (Tätä on nähty tänäkin vuonna myynnissä alle 20 euron Huudossa, en muista mihin kauppa päätyi, mutta en suosittelisi tämän myymistä alla 20 euron. Arvon ei ainakaan pitäisi laskusuunnassa olla).
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=1159"]Mad Max 1979[/url]

Transworld Video Oy (w/ orange covers):

-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=2185"]Ohjelmoidut lihakset (Hands of Steel) 1986[/url] (Tästä voisi tuurilla saada yli 50 euroakin, sen verran moni tätä tuntuu etsivän. Silloin kun itse möin näitä kolme pienen ajan sisään sain muistaakseni jokaisesta yli 20 euroa, ja tästä on jo useampi vuosi).

TrixAb Film Ab:

Heti alkuunsa sanottakoon, että kaikki Trixin leffat ovat harvinaisia, ja vaikken kaikkia olekaan listannut on niinlläkin oma arvonsa, monessa tapauksessa yli 20 euroa.

-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=8091"]Bill ja John (An Animal Called Man) 1972[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=2607"]En Dollar mellan tändernä (Un Dollaro tra i denti) 1967[/url] (Jaa-a Videotimen versiosta ei tunnu saavan edes 8 euroa, mutta tämä taas on listalla superharvinaiset. Eiköhän melkoisella varmuudella ostajia löydy yli 50 euron hinnallakin).
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=6295"]Döds Jägaren (Death Hunt) 1977[/url] (Harvinaisin versio, kelpaa monelle).
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=802"]Flavian verinen kosto (Flavia the Heretic) 1974[/url] (Itse en myisi alle 50 euron, vaikka tätä sentään silloin tällöin vielä liikkuukin).
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=5175"]Från Corleone to Brooklyn (From Corleone to Brooklyn) 1979[/url] (Eri painos, eri hinta, kenelläköhän tämäkin on)?
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=2052"]Himomurhaaja (Murder Obsession) 1981[/url] (Ei tarvinne selityksiä. Harmittaa oma pihistely tämän suhteen, viimeksi kun tarjolla oli. Lasselle siirryttäessä leffoihin tulee aina muutaman sadan prosentin hinnankorotus, jos vielä meinaa noita hänen kämpästään ulos naarata:) Vuan niinhän tuo on itsenikin kohdalla).
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=5543"]Kosto aamunkoitteessa (The Twilight Avengers) 1970[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=2673"]Kuutamoratsastaja (Moon Mask Rider) 1981[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=2935"]Kyttä farkuissa (The Cop in Blue Jeans) 1976[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=2936"]Lifti Helvettiin (Hitch Hike to Hell) 1977[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=2314"]Lännen ovelimmat (My Name Is Veritas) 1972 [/url] (Hikisesti sain tästäkin 20 euroa, tavallaan kuitenkin kaduttaa, vaikkei mikään harvinaisuus olekaan. Näen jo sieluni silmin itseni jälleen tätä sarjaa keräämässä ja vinkumassa tätäkin takaisin jollakin 50 eurolla).
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=2833"]Moonchild - kuunlapsi (Moonchild) 1974[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=801"]Savuavat revolverit (Django Against Sartana) 1970[/url] (Kevyesti sarjan harvinaisimpia kasetteja, varsinkaan kun muita julkaisuja tästä ei edes Suomessa ole).
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=5435"]Sex With a Smile 1976[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=805"]St. Arcangelon nunnat (The Nuns of Saint Archangel) 1973[/url] (Pitäisi olla yli 50 euron nauha, ei ole itsellä ollut kuin kerran, enkä muuten livenä nähnytkään).
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=804"]Talo puiston perällä (The House on the Edge of the Park) 1980[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=806"]Torso 1973[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=803"]Unohdettu revolverimies (Forgotten Pistolero) 1969[/url]

United Film:

-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=2630"]Emanuelle nunnaluostarissa (Emanuelle in the Convent) 1977[/url] (Ehkä näillä kansilla, en muista itse tähän versioon törmänneeni. Annetaan vähän narua Moskallekin).
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=1880"]Kalman hääyö (Hatchet for the Honeymoon) 1970[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=1229"]Painajainen huumeleirillä (Cut And Run) 1985[/url] (Lyhyt leikkaamaton versio, TV-esitys saattoi vähentää kiinnostavuutta tähänkin versioon. Kasino Videon-julkaisu on leikattu).

Sarjassa on paljon hyvää italokamaa, josta ei kuitenkaan kannata itseään kipeäksi pulittaa ja joitakin parempia jenkkileffojakin kuten [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=1750"]Syvyyksien tappajat[/url] & [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=3294"]Warning - Varoitus[/url], harvoin kai näistä mistään kuitenkaan yli 20 euroa saa. Keräile kuitenkin mieleisesi leffat sarjasta niin kauan kuin niitä vielä halvalla saa.

VDM:

-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=2351"]Gonad the Barbarian 1986[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=5369"]Startrap (Star Trap - Offenders of the Universe) 1984[/url]

Harvinaisia kovaa pornoa sisältäviä animepiirrettyjä, ei kai näille kuitenkaan kysyntää enää hirveästi ole, vaikka aikanaan melko kovia keräilykasetteja olivatkin.

Vestron Video International:

-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=3917"]Kadun kapinalliset (Suburbia) 1984[/url] (Tiukka punkleffa, harvinaisena suomikasettina. Arvoa laskee kuitenkin leikkaukset pahoinpitelykohtauksista).
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=7402"]Yor (Il Mondo di Yor) 1983[/url] (Ikinä en ole kasettiin törmännyt, joten sinällään voisi olla vaikka yli 50 euronkin nauha, mutta ehkä tästä sarjasta ei moisia summia kuitenkaan maksella).

Vestron Video International (Musiikki Fazer Ab, Oy):

-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=1128"]Dinosauruslaakson tuho (Massacre in Dinosaur Valley) 1985[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=1609"]Interface 1984[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=1633"]Pantteripartio (Panther Squad) 1984[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=1661"]Trancers - Tuhon lähetiläät 1985[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=6546"]Viimeinen yö (One Night Stand) 1984[/url]

Muita varmuudella yli 10 euron nauhoja sarjassa olisivat ainakin seuraavat: [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=2912"]Kauhu kirjoitetaan yhdellä kirjaimella... W[/url], [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=8155"]Kohtalokkaat juhlat[/url], [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=3856"]Miehitysjoukko[/url], [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=7689"]Musta enkeli[/url], [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=6263"]Osa[/url], [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=5090"]Poika joka halusi vain...[/url], [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=1641"]Saatanan lunnaat[/url], [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=440"]The Warrior and the Sorceress[/url] & [url="http://fixgalleria.net/release.php?id=8241"]Täydellinen ajoitus[/url]

Kauniita kansia järjestään, joitakin leffoja on vähän liikaa silvottu leikkaamon lattialla, mutta joitakin ei ole edes tarkastettu. Nämä tietenkin niitä harvinaisempia. Kaikki sarjan leffat pitäisi irrota alle 50 eurolla, mutta joukossa on kyllä kasetteja joita en ole itse koskaan livenä nähnyt. Keräiltävä sarja kaikin puolin.

Videce Videocentralen Ab:

-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=2190"]Mardröm blir verklighet 1975[/url] (Say no More).

Video & Booking Wille Katz Ky:

-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=4168"]Tarzan ja kultainen aarre (Tarzan and the Kawana Treasure) 1974[/url] (Enpä muista tähän versioon ikinä törmänneeni, ilmeisesti jollakin on näköhavainto. Harvat Suomessa julkaistut euro Tarzanit ovat kaikki äärettömän harvinaisia).

Sarjassa pari muutakin harvinaisempaa kasettia, joista voi hyvällä omallatunnolla maksaa 20 euroa, jos kokoelmiinsa kaipaa. ei kuitenkaan kannata 10 euroa enempää maksaa Smoke (savun henki) leffasta).

Video Trade:

-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=2737"]Epäilysten ulkopuolella (Investigation of a Citizen Above Suspicion) 1970[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=4626"]Sea Devils 1982[/url]

Näitä kahta voi olla vaikea mieltää yli 20 euron nauhoiksi, eivätkä ne sitä varmasti 20 euroa enempää olekaan. Harvoin näihinkään kuitenkaan enää törmää ja kyseessä on aneemisen sarjan pari valopilkkua, joita et toiselta keräilijältä todennäköisesi alle 20 euron saa. Minullekin voi molempia tarjota 20 eurolla.

Video-Invest AB:

-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=1709"]Nightmare 1981[/url] (Se keräilijöiden eniten himoitsema suomikasetti. Ei tosin omalla listallani edes TOP 50:ssä).
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=1600"]Pienet paholaiset (Bloody Birthday) 1981[/url] (Ainut leikkaamaton suomiversio leffasta).

Tästäkin sarjasta liikkuu villejä huhuja, että useampiakin olisi Suomessa julkaistu, mutta kenelläkään ei tunnu olevan esittää konkreettista näyttöä asiasta, kun samanaikaisesti täällä on liikkunut ruotsiversioita samoista leffoista samoilla kansilla. Ace Film on toinen julkaisija jolta pitäisi löytyä useampi kuin galleriasta löytyvät kaksi julkaisua.

Video-Trading Kb, Ky:

Nuo pari hassua galleriasta löytyvää julkaisua, jotka ovat Nickes Sound Cityn-uusintaversioita ovat kuitenkin jokainen yli 20 euron arvoinen. Eivät yhtä arvokkaita tosin.

VideoRama / Video Communication:

Hankala sarja arvioitavaksi arvojen kannalta, kun välillä omasta mielestä jonkun 10 euron arvoinen nauha menee 50 eurolla ja toisinaan 20 euron arvoisesta ei tahdo saada oikein sitäkään. Lähdetään kriittisesti liikkeelle, vaikkakin jälleen kerran toisilta Elitisteiltä voi olla vaikeuksia montaa näistä alle 20 euron saada. Merkillepantavaa arvon suhteen on myös versio. Monissa näissä on sisällä Mistarin, Ekste Ky:n, Video Communicationin tai Falcon Videon etiketeillä varustettu kasetti, ja vaikka masterit kaikissa yhdenmukaiset ovatkin olen itse pyrkinyt aina pitämään kokoelmissani parhaan mahdollisen version jos vain mahdollista. Päivitettävää parempaan löytyy toki vielä itseltänikin:

-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=1498"]67 päivää (67 Days: The Republic of Uzhitze) 1974[/url] (Vain sinikantinen versio).
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=2425"]Autostrada-murha (The Dominici Affair) 1973[/url] (Leffakaupoissa tämä on aina ollut sellainen 12-15 euron leffa, mutta eipä ole vähään aikaan tätäkään niiden hyllyillä enää näkynyt).
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=2662"]Gangsterisota (Les Hommes) 1973[/url] (Vain sinikantinen versio).
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=2657"]Hylätty mies (Deps) 1974[/url] (En ole tätä ainakaan itse vähään aikaan myynyt, en tosin myöskään miellä mitenkään kovin harvinaiseksi).
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=2678"]Häviäjä (Muke po Mati) 1975[/url] (Pakko kai tämäkin on listata, kun kaverini ei ainakaan ole tätä löytänyt vuosien etsiskelystä huolimatta).
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=2930"]Jaws of the Dragon 1976[/url] (Vain sinikantinen versio, mustakantisia liikkuu vieläkin paljon markkinoilla).
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=1573"]Kadonneiden timanttien metsästäjät (The Strangers) 1969[/url] (No tämä ei kovin usein vastaan tule).
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=4550"]Kapina (Seljacka buna) 1975[/url] (Tätä on kaverini etsinyt ties kuinka monta vuotta, muttei ole ainakaan omalla tarjouksellaan sitä mistään löytänyt. Itsekään en ole muistikuvissani törmännyt tähän muuta kuin oman kappaleeni kautta. Harvinainen siis, mutta haluttu, tuskin muille kuin sarjan faneille).
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=2658"]Karatetaistelijat (Doctor Justice) 1975[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=2428"]Kavaltaja (WIthout Warning) 1973[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=3665"]Kolme grammaa lunta (Neige) 1981[/url] (Joskus viisi vuotta sitten sain tästä varmaankin jotain 7 euron luokkaa huudosta, mutta nyt on parempi kosketuspinta tiettyjen leffojen harvinaisuustasoon, en lähtisi tätä alle 20 euron myymään, vaikka tuplakappaleen löytäisinkin).
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=2665"]Kruunu vai klaava (Pile ou face) 1980[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=1323"]Kuoleman kuuma tuuli (In the Dust of the Sun) 1973[/url] (Tämän harvinaisuuden voinee Sorsimuskin vahvistaa vanhana sarjan kerääjänä, jolta itse sain suuren osan omistani aikanaan).
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=2666"]Lehtileike (Quand la ville s'éveille) 1975[/url] (Vain sinikantinen versio).
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=2675"]Miehitys (Okupacija u 26 Slika) 1978[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=2999"]Murhaaja (Le Tueur) 1972[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=1940"]Määränpäänä tuntematon (The Uranium Conspiracy) 1978[/url] (Tästä piti aikanaan jo vuosia sitten maksaa 40 euroa toiselle Elitistille, ennen kuin irtosi. Vaikken itse pidäkään kasettia paljoa yli 20 euron arvoisena, kertoo tuo jotakin siitä kuinka nuivasti kukaan oikein omistaan haluaa erota. Älä maksa yli 10 euroa Video Expressin versiosta).
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=6288"]Pekka ja nokkaintiaanit (Saturnin Et Le Vaca Vaca) 1968[/url] (Harvinaisuutensa puolesta ehkä yli 50 euron nauha, mutta eihän tällaisten katseluun monellakaan intressiä ole).
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=2668"]Perijä (L'Héritier) 1973[/url] (Vain VideoRaman sinikantinen versio).
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=2659"]Poskisolistit (Les Grandes gueules) 1966[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=6631"]Profssory Balthazarin paluu (Professor Balthazar) 1976[/url] (Sarjaa superharvinaiset ja äärimmäisen vähän kiinnostavat).
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=1320"]Rotat (Izbavitelj)[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=2426"]Salaisuus (The Secret) 1974[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=1321"]Salaliitto (The Beast) 1970[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=2679"]Sex with Smile (Love in Four Easy Lessons) 1976[/url] (Kaverillani jo vuosia haussa, paska episodileffa tyhmällä huumorilla ja vähällä paljaalla pinnalla, josta toinen Elitisti tuskin kuitenkaan helpolla luopuu).
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=1322"]Superkeikka (The Big Shots) 1972[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=2646"]Säälimätön mies (Un Condé) 1970[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=3779"]Taksitohtori (Un taxi mauve) 1977[/url] (Vain sinikantinen versio).
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=1318"]Tuhannesti petkutettu (Nick the Sting) 1976[/url] (Tuskin saat alle 50 euron. Ehkä juuri ja juuri sen takakannettoman version, jonka itse pistin aikanaan kiertoon, missä lie matkustaa sekin tällä hetkellä).
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=1319"]Uhkayritys (Risking...) 1976[/url] (Tämän paikka ei varsinaisesti olisi tällä listalla, koska kyseessä on vielä melko yleinen tapaus. Muistutuksena vain, että kannattaa korjata talteen jos vastaan tulee. Kyseessä muistikuvien mukaan oikein viihdyttävä italocrime).
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=2427"]Viidakkoryöstö (Popsy Pop) 1971[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=2677"]Viides hyökkäys (The Fifth Offensive) 1973[/url] (Vain sinikantinen versio. Edelleen myös kaverillani haussa. Mustakantisia liikkuu vielä paljon markkinoilla ja sen arvo on 8 euroa).
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=2424"]Välienselvitys (Le Hasard et la violence) 1974[/url] (Harvinainen, omakin versioni muistaakseni Beta, kun VHS:ää ei ole vastaan kävellyt).

Muistutetaan vielä, että kun näitä vielä leffakaupoissa joitakin vuosia sitten oli, olivat hinnat 8-15 euron luokkaa, nyt näitä harvemmin kuitenkaan enää noista liikkeistä saa ja koska DVD:nä näistä ei montaakaan tulla varmasti näkemään, ainakaan suomiteksteillä, kannattaa hyvien euroleffojen haaliminen kokoelmiin. Myös listan ulkopuolelle jätetyt leffat ovat kaikki omalla tavallaan harvinaisia, joten jos sarja kiinnostaa varaudu niistäkin yli 20 euroa maksamaan, monessa tapauksessa et selviä 50 eurollakaan.

Videotime:

-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=1334"]Kosto aamunkoitteessa (The Twilight Avengers) 1970[/url] (Ehkä tänäkin versiona juuri ja juuri 20 euron nauha).
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=3428"]Kuoleman komendantin naisleiri (Deported Women of the SS Special Section) 1976[/url] (Leffana typerä, kuten muutkin genrensä edustajat, mutta pinta-arvoiltaan melko rohkea suomikasetti. Sisältää esim. pitkähkön jakson, jossa juutalaisnaisilta ajellaan häpykarvoitus kokonaan pois).
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=4532"]Kuoleman metsästäjä (Death Hunt) 1977[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=1328"]SS-erikoisosasto (Deported Women of the SS Special Section) 1976[/url] (kts. Kuoleman komendantin naisleiri).
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=2550"]Unohdettu revolverimies (Forgotten Pistolero) 1969[/url] (Kts. Kosto aamunkoitteessa).

Viking Video Ab / Vid-Trading Ky:

-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=445"]Evita - verikuningatar (Evita - The Blood Queen) 1973[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=3894"]Kill Squad 1982[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=2992"]Kolme kiväärinluotia Lucky (Three Bullets for a Long Gun) 1970[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=1356"]Noita (Season of the Witch) 1972[/url] (Tämän voisi mieltää helposti yli 50 euron nauhaksi, sen verran harvinainen tapaus tämä on. Pysytään kuitenkin maltillisina, koska leffa itsessäänhän on täyttä kuraa).
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=4477"]Rukous kuolleiden puolesta (Shoot the Living and Prey for the Dead) 1971[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=1456"]Susikoira (White Fang) 1972[/url] (Ehkä myös harvinaisuusarvoiltaan yli 50 euron nauha, mutta vähään aikaan tästä ei taida olla mitään myyntinoteerauksia saatu).

VTC VideoTapeCenter:

-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=1775"]20 askelta kuolemaan (20 Steps to Death) 1970[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=1263"]The Exterminator 1980[/url] (Pitänee myöntyä tällekin versiolle antamaan ainakin 20 euron status. Ainut leikkaamaton suomikasettiversio).
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=5157"]Formula 1 -soturit (Pole Position) 1980[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=1262"]Hitch-Hike 1977[/url] (Tätä tuskin alle 50 euron saat, mutta toisaalta tätä sentään vielä joskus tarjotaan).
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=2487"]Normandian helvetti (Hell in Normandy) 1968[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=2488"]Operaatio Wonsan (Wonsan Operation) 1976[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=1261"]Stone 1974[/url] (Tätäkään tuskin alle 50 euron enää mistään saat, mutta jätetään tummennus kuitenkin tekemättä, kun myyntitapahtumia ei vähään aikaan ole ollut. Ainut leikkaamaton suomiversio).
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=3786"]Valkea torahammas (White Fang) 1974[/url] (Tämä on ainakin harvinaisempi kuin Susikoira, joten lienee statuksensa ansainnut).

VTC VideoTapeCenter (/w black covers):

-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=6482"]Armottomat (Four Candles for My Colt) 1971[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=4467"]Dobermanjengi (The Doberman Gang) 1972[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=5161"]Le Mans - kuoleman sirkus (Summer Love) 1970[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=3147"]Mannaya (Mannaja) 1977[/url] (Ilman DVD-julkaisua taatusti yli 50 euron nauha, nytkin vielä ainakin lähellä).
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=5165"]Tarzan ja kultainen aarre (The Kawana Treasure) 1974[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=5164"]Tarzanin suurin haaste (Tarzan's Greatest Challenge) 1970[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=5166"]Texas Adios 1966[/url]

Tätä ja sinikantista vastinettaan on varmasti julkaistu enemmänkin Suomessa kuin gallerian tuntemat pari hassua julkaisua. Näitä aivan ensimmäisiä julkaisuja ei vain tahdo enää missään olla ja arkistomateriaalikin on niin vähäistä, ettei lisäinfoa siitä juuri heru. Ehkä jonain päivänä vielä osuu sellaiselle apajalle, mistä näitä markkinoilta kadonneita leffoja löytäisi, mutta kierrossa niitä ei enää varmastikaan ole).

VTC-Video Ab, Oy:

-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=1071"]Taistelu elämästä (The Final Terror) 1983[/url] (Viimeisin noteeraus huudossa, osoitti että tällekin löytyy kysyntää edelleen Vaikkei leffa päällepäin juuri miltään näytäkään, taisi tämä olla siitä kuuluisa leffa, että pääsi levitykseen leikkaamattomana, vaikka olisi niitä vaatinut).
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=5802"]Tappava salama (Rolling Thunder) 1977[/url] (Jos nyt välttämättä haluaa leikatun version tästä hyllyynsä
suomitekstien takia, niin voi varautua tästä versiostakin maksamaan yli 20 euroa. Pahvikoteloisesta Omaxi-versiosta ei montaa euroa kannata pulittaa).


VTC-Videon ja Videotragen julkaisuohjelmasta löytyy paljon kasetteja, joista todennäköisesti saat yli 20 euroa, mutta mitään kaavaa tähän ei ole. Ainakin kultakantisesta sarjasta tietyt kauhuleffat, barbaarileffat ja karatepätkät voisivat olla tällaisia. Toisaalta jokainen noista on myös omalla tavallaan melko yleinen, koska painosmäärät ovat olleet ajan oloon suhteutettuina valtavat).

VTC-Video Ab, Oy / Nordic Video Re-Releases:

Tässäkin sarjassa on muutama leffa, jotka kannattaa ottaa talteen, vaikka 20 eurolla, jos alkuperäistä Nordicia et käsiisi saa, ihan vain leffojen sisällön vuoksi.

-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=3329"]Bronxin asfalttsoturit (The Bronx Warriors) 1982[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=5842"]Pääkalloenkelit (Speed Driver) 1980[/url]

Walt Disney Home Video (w/ white covers):

En käy näitä sen tarkemmin listaamaan, mutta jos löydät tätä valkokantista sarjaa hyväkuntoisissa alkuperäiskoteloissaan ja hyvätasoisella nauhanlaadulla, niin kannattaa aina ottaa talteen. Disney-leffoja kerätään edelleen myös VHS-muodossa ja suurimmasta osasta noista voit pyytää ainakin 20 euroa. Juuri nämä versiot ovat niitä äärettömän harvinaisia julkaisuja, jotka aikanaan vain vuokrattiin vuokraamoille, ja kun Disneyn emoyhtiöltä kävi käsky ne kerättiin takaisin ja mankeloitiin jyrän alle kaatopaikalla.

Walthers Video:

-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=2650"]Contamination 1980[/url] (Calsorin master-nauhasta. Arvo on keräilijän silmässä).

Ålandia Video Pictures:

-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=8"]Bloody Mary (The Devil Has Seven Faces) 1971[/url] (Tästä voi moni maksaa yli 50 euroakin, mutta aikanaan tämä kuitenkin oli vielä melko helpolla saatavissa).
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=9"]Kirstullinen dollareita (Showdown for a Badman) 1971[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=2686"]Kun sankarit kuolevat (When Heroes Die) 1970[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=2605"]Maffia iskee (Blazing Flowers) 1978[/url] (Hyvä pätkä, joka kannattaa kokoelmiinsa hankkia vaikka vähän kalliimmallakin hinnalla).
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=1177"]Renkaat ulvoen (Roaring Wheels) 1970[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=2534"]Teenage Hitchhikers (Teenage Hitch-hikers) 1975[/url] (Mukavan sleaze-pätkä, jonka arvo lienee kuitenkin putoamassa vastikään julkaistun jenkkikiekon myötä).
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=684"]Tässä me tulemme (Here We Go Again, Eh Providence?) 1973[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=4944"]Väijytys Montana-solassa (Montana Tap) 1976[/url]
-[url="http://fixgalleria.net/release.php?id=7"]Zombien verikosto (Vengeance of the Zombies) 1973[/url] (Voipi saada yli 50 euroakin).

Sarjan keräilyarvoa laski hieman muutama vuosi takaperin löytyneet Makuunin edelleenmyydyt varastot, joissa tätä sarjaa oli pilvin pimein ainakin tiettyjen tittelien kohdalla, muuten kylläkin sisällöltään ihan hyvätasoinen sarja.


Siinähän nuo olivat ja nyt voivat muut rikkiviisaat lisäillä omia mielipiteitään, mitä listalla pidetään ja mitä lisätään. Kriteerit muuttuivat itsellänikin niin moneen otteeseen matkan varrella, että lopputulos on korkeintaankin vain suuntaa-antava.

Edited by Xialong, 27 May 2012 - 16:51.

Ho, Ho, Ho... Well, if it isn't stinking Billygoat Billyboy in poison. How are thou, thou globby bottle of cheap stinking chip oil? Come and get one in the yarbles, if you have any yarbles, you eunuch jelly thou.

#2 Lazer

Lazer

  Über Member

 • FIx-galleristi
 • PipPipPipPipPip
 • 3,194 posts

Posted 06 May 2010 - 14:36

On tossakin kyllä vaikka mitä, mistä en mitenkään varmasti odottaisi saavani yli 20 e. Voi ehkä saada, mutta vaatii sen oikean ostajan löytämistä.
Hyvin treenattu mutta myös kyvykäs ja ovela.

#3 dodo

dodo

  Full Member

 • Elitisti
 • PipPipPip
 • 1,196 posts

Posted 06 May 2010 - 17:04

Mulle kyllä vois joku myydä nää:

-Zorro (Behind the Mask of Zorro)1965
-Corpo - Paratiisi tuhoutuu (Corpo, Il) 1974

Maksan yli 20 E / kpl.
retro-pop-art-confusion (retro-pop-art.blogspot.com)

#4 kautsi

kautsi

  Full Member

 • Foorumikäyttäjä
 • PipPipPip
 • 1,235 posts

Posted 06 May 2010 - 19:52

Mulle voi myös tarjota Corpoa, tarjoan huntin jos löytyy.

#5 angst

angst

  Member

 • Elitisti
 • PipPip
 • 263 posts

Posted 06 May 2010 - 20:55

Bestia leikattu, mutta absurdit tekstitykset toki vain parantavat kokemusta. Tuhansien himojen luostarille (lyhennetty versio) en lähtisi kovin korkeata arvoa laittamaan, vaikka kansikuva onkin todella vetävä. Ja Espoon OVC Vision on todellakin jo lafkana niin hieno, että 20 € rajan luulisi rikkoutuvan kaikkien julkaisujen kohdalla... Minkäs arvoisiksi tänä päivänä nousevat tuotteet kuten Exterminator - Teloittaja tai Nightmare? Nuohan taisivat joskus rikkoa jopa 2000 markan rajan?

#6 Lazer

Lazer

  Über Member

 • FIx-galleristi
 • PipPipPipPipPip
 • 3,194 posts

Posted 06 May 2010 - 21:11

Ja Espoon OVC Vision on todellakin jo lafkana niin hieno, että 20 € rajan luulisi rikkoutuvan kaikkien julkaisujen kohdalla...

No onhan siellä niin joutaviakin nimikkeitä, että kyllä pitää olla sitten tuon sarja kerääjä, että 20 e yli maksaa mistä vaan. Ja niin innokkaita hamstraajia on sittenkin luultavasti hyvin hyvin vähän. Kyseenalaisia nimikkeitä 20 e:n yli on noi "yleisemmät" eldoradot kuten Pedon on kuoltava. 10 e tai ylikin ehkä, mutta 20 e+ vaatii jo tuuria. IP:n Taistelu elämästä tuskin myöskään. Paniikkia ei oo tainnut olla esim. huudossa aikoihin, lopputulos vois tosiaan olla aika hyväkin.

Ja kun tää kerran on nyt sitten ostopalstakin, mulle nää:

Il Corpo
Vaaralliset kuvat (Bloody Peanuts) 1976

Eldorado Video Oy:

-Frankensteinin saari (Frankenstein's Island) 1981
-Koston käsi (And Now the Screaming Starts!) 1973
-Taistelu elämästä (Fight for Your Life) 1977

-Julma intohimo (Cruel Passion) 1977
Hyvin treenattu mutta myös kyvykäs ja ovela.

#7 angst

angst

  Member

 • Elitisti
 • PipPip
 • 263 posts

Posted 06 May 2010 - 21:52

No onhan siellä niin joutaviakin nimikkeitä, että kyllä pitää olla sitten tuon sarja kerääjä, että 20 e yli maksaa mistä vaan. Ja niin innokkaita hamstraajia on sittenkin luultavasti hyvin hyvin vähän.


Espoon OVC Visionin listalla paljon laatua, jopa uskomattoman rautaista kamaa, ihan kuin olisi ihan maulla valittu julkaistavaksi, vaikka eiköhän tuollakin lafkalla halpa levityshinta ollut ratkaiseva, vai olenko kyyninen? Eipä tuolla kovin montaa "joutavaa" nimikettä minusta ole, ehkä joku Superman: the Movie tai Zorror at the Spanish Court. Ja sit jotain Lulu-piirrettyjä. No joo, eipä noista oikeastaan monikaan ihan 20 euroon nouse tosiaankaan, mutta pointtina kuitenkin laadukas julkaisulista! Ja roskan ei tietenkään kuulu olla kallista, sittenhän se ei enää ole roskaa... Eli kaikki OVC:t mulle nyt ja heti, paitti ne mitä jo hyllystä löytyy, kuten jumalainen ARNIEN TAPPAVAT KÄDET.

#8 Xialong

Xialong

  Full Member ++

 • FIx-galleristi
 • PipPipPip
 • 1,972 posts

Posted 07 May 2010 - 09:06

No onhan siellä niin joutaviakin nimikkeitä, että kyllä pitää olla sitten tuon sarja kerääjä, että 20 e yli maksaa mistä vaan. Ja niin innokkaita hamstraajia on sittenkin luultavasti hyvin hyvin vähän.


Espoon OVC Visionin listalla paljon laatua, jopa uskomattoman rautaista kamaa, ihan kuin olisi ihan maulla valittu julkaistavaksi, vaikka eiköhän tuollakin lafkalla halpa levityshinta ollut ratkaiseva, vai olenko kyyninen? Eipä tuolla kovin montaa "joutavaa" nimikettä minusta ole, ehkä joku Superman: the Movie tai Zorror at the Spanish Court. Ja sit jotain Lulu-piirrettyjä. No joo, eipä noista oikeastaan monikaan ihan 20 euroon nouse tosiaankaan, mutta pointtina kuitenkin laadukas julkaisulista! Ja roskan ei tietenkään kuulu olla kallista, sittenhän se ei enää ole roskaa... Eli kaikki OVC:t mulle nyt ja heti, paitti ne mitä jo hyllystä löytyy, kuten jumalainen ARNIEN TAPPAVAT KÄDET.


Zorro Espanjan hovissa on yksi harvinaisimpia, Espoon OVCn julkaisuja, maksoin itse 80 euroa tai 100 euroa omasta Nicken versiostani. Pikku-Lulu voi kiinnostaa animefanaatikkoja ja itse en omasta kappaleestani luopuisi alle 20 euron. Tällä hetkellä tosin en edes 100 eurolla, koska hakusessa on edelleen alkuperäinen Nickes Sound City-versio, jonka vaihdoin kaverilleni aikanaan yli 20 euron arvosta. Tällä hetkellä huudossa muuten yksi ylimääräinen kappale Espoon OVC Videovisionin Nimeni on Nobodya ja Villiä joukkoa, seka Nickes Sound Cityn Paikka helvetissä. Jotkut täysin arvottomilta tuntuvat kasetitkin saattavat siis olla arvokkaita. Esim. seuraavat VideoRamat ovat Ruotsissa hyvinkin kysyttyjä: Profssory Balthazarin paluu (kallein myynnissä oleva VideoRama Videodromella) & Pekka ja nokkaintiaanit (tästä ei oltu Ruotsissa kuultukaan, ennen kuin kuvia Suomesta alkoi foorumille tipahdella). Myös omat versioni noista ovat kopioita ja voin molemmista maksaa koska tahansa alkuperäisinä 40 euroa kappaleelta. Tarkennusta vielä tuohon listausteni hintapolitiikkaan, jos omistat kyseisiä kasetteja, niin älä missään tapauksessa myy niitä alle 20 euron pois, huolimatta pienistä soraäänistä. Uusia et kuitenkaan kovin helposti enää tänä päivänä tilalle saa, koska leffadivaritkin ovat jo lähes täysin luopuneet VHS-kannastaan ja Huuto.net, sekä tämä foorumi tuntuisivat olevan tänä päivänä lähes ainoita paikkoja enää mitään parempaa hyllyynsä haalia. Kirpputorit ovat ainakin omalla kohdallani olleet jo vuosia pelkkää ajan ja bensan haaskausta. Monta kiikun kaakun leffaa on jo jäänyt pois tuolta listalta, mutta jos ajatellaan asia vaikka niin, että joku tarjoaisi leffaa foorumilla, niin yli 50 euron takuuseen pääsisi jo sillä, että yli viisi käsiparia olisi valmis tuollaisen leffan lunastamaan yli tuon summan. Määrä voi tuntua vähäiseltä, mutta jos lasketaan ne päät yhteen, jotka tänä päivänä tällekin foorumille kirjoittavista vielä aktiivisesti kasetteja keräilevät, niin ei summa ainakaan yli 50:n ole. Harvinaiset ja halutut muuttuvat joka päivä harvinaisemmiksi, koska tänä päivänä noita kasetteja ei vain enää liiku. Ei edes noita kaikkein yleisimpiä. Parhaat kirpputorireissuni ovat tästä todisteena. Olen joskus kiertänyt saman päivän aikana kymmenen kiparia lävitse ja hyllyistä ei ole löytynyt yhtä ainoatakaan FIx-nauhaa. Jos siis halvalla saa niin melkein kaiken voi surutta hyllyihinsä haalia jos vain tilat riittävät. Poislukien tietysti tuollaiset aikanaan yleiset mainstream-leffat isoilta julkaisijoilta, joista jo löytyy jos jonkinlaista kiekkoversiota.

Edited by Xialong, 07 May 2010 - 09:07.

Ho, Ho, Ho... Well, if it isn't stinking Billygoat Billyboy in poison. How are thou, thou globby bottle of cheap stinking chip oil? Come and get one in the yarbles, if you have any yarbles, you eunuch jelly thou.

#9 Lazer

Lazer

  Über Member

 • FIx-galleristi
 • PipPipPipPipPip
 • 3,194 posts

Posted 07 May 2010 - 09:58

Tarkennusta vielä tuohon listausteni hintapolitiikkaan, jos omistat kyseisiä kasetteja, niin älä missään tapauksessa myy niitä alle 20 euron pois, huolimatta pienistä soraäänistä.

Niin, kyse onkin siitä, mikä sun hintapolitiikka nyt sitten on. Itse puhun siitä, että kassusta saa about KOSKA TAHANSA yli 20 e, jos sen vaan huutoon tms. laittaa. Nyt listassa on nimikkeitä, joista ei sitä taetta ole. Se on sit taas ihan eri juttu, millä kassu kannattaa myydä ja millä ei, mutta tänä päivänä vain kovimmista ja halutuimmista harkkareista voi olla varma saavansa reilusti. Sarjakeräilijät on luku erikseen ja esim. sinä saatat toki maksaa jostain Nickestä paljonkin. Mut sitten kun sulla (ja ehkä parilla muulla) on sarjasta joku ei niin kiinnostava nimike, saattaa siitä olla hyvin vaikea saada paljoakaan. Kyllä itsekin nyt kirpparilta nappaisin minkä vaan. Itse tulin muuten vaihtaneeksin Nicken Pikku-Lulun Calsor/Finnkino videon Bensaa suonissa.
Hyvin treenattu mutta myös kyvykäs ja ovela.

#10 Lazer

Lazer

  Über Member

 • FIx-galleristi
 • PipPipPipPipPip
 • 3,194 posts

Posted 07 May 2010 - 10:06

Ja jos nyt sun valintoi sitten miettii, niin just nää Pedon on kuoltava & co ei musta mitenkään erityisesti nouse vaikka Curlyn Amazonien orjien, Seksiä nupissa, Nuori villi vaimo tai Acen Pirun paratiisin yläpuolelle. IP:n Taistelu elämästä on tainnut leffakaupassa olla jonkun 10 e eikä se huudossakaan musta ole kohonnut minnekkään ihmeisiin.
Hyvin treenattu mutta myös kyvykäs ja ovela.

#11 Xialong

Xialong

  Full Member ++

 • FIx-galleristi
 • PipPipPip
 • 1,972 posts

Posted 07 May 2010 - 11:57

Ja jos nyt sun valintoi sitten miettii, niin just nää Pedon on kuoltava & co ei musta mitenkään erityisesti nouse vaikka Curlyn Amazonien orjien, Seksiä nupissa, Nuori villi vaimo tai Acen Pirun paratiisin yläpuolelle. IP:n Taistelu elämästä on tainnut leffakaupassa olla jonkun 10 e eikä se huudossakaan musta ole kohonnut minnekkään ihmeisiin.


Jep, listä kyllä hioutuu aikaa myöten ja ehdotuksia otetaan vastaan ilomielin. Nuo mainitsemasi leffat olivat kaikki tulossa listaan, kunnes aloin arvioimaan noiden laadullista sisältöä. Ehkäpä väärä kriteeri tähän paikkaan ja lienevät ansaitsevan paikkansa. Pistetään nyt nuokin tuonne kuitenkin, harvinaisiahan kuitenkin kyseisetkin kasetit ovat. Näköjään kriteerit laskevat muutenkin jatkuvasti mitä pidemmälle lista etenee, joten ehdotuksia vain kehiin muistakin jo käsitellyistä julkaisijoista, joista joku arvonauha olisi mielestänne unohtunut listata.

Edited by Xialong, 07 May 2010 - 12:02.

Ho, Ho, Ho... Well, if it isn't stinking Billygoat Billyboy in poison. How are thou, thou globby bottle of cheap stinking chip oil? Come and get one in the yarbles, if you have any yarbles, you eunuch jelly thou.

#12 Xialong

Xialong

  Full Member ++

 • FIx-galleristi
 • PipPipPip
 • 1,972 posts

Posted 07 May 2010 - 12:08

Tarkennusta vielä tuohon listausteni hintapolitiikkaan, jos omistat kyseisiä kasetteja, niin älä missään tapauksessa myy niitä alle 20 euron pois, huolimatta pienistä soraäänistä.

Niin, kyse onkin siitä, mikä sun hintapolitiikka nyt sitten on. Itse puhun siitä, että kassusta saa about KOSKA TAHANSA yli 20 e, jos sen vaan huutoon tms. laittaa. Nyt listassa on nimikkeitä, joista ei sitä taetta ole. Se on sit taas ihan eri juttu, millä kassu kannattaa myydä ja millä ei, mutta tänä päivänä vain kovimmista ja halutuimmista harkkareista voi olla varma saavansa reilusti. Sarjakeräilijät on luku erikseen ja esim. sinä saatat toki maksaa jostain Nickestä paljonkin. Mut sitten kun sulla (ja ehkä parilla muulla) on sarjasta joku ei niin kiinnostava nimike, saattaa siitä olla hyvin vaikea saada paljoakaan. Kyllä itsekin nyt kirpparilta nappaisin minkä vaan. Itse tulin muuten vaihtaneeksin Nicken Pikku-Lulun Calsor/Finnkino videon Bensaa suonissa.


Niin tuossa jo jossakin toisessa viestissäni mainitsinkin, että monestakaan tuplakappaleesta en enää lähtisi yli 20 euroa maksamaan. Ja olen myös hyvin tietoinen, että jos sarjojani joskus alkaisin yksittäin myymään, olisi joukossa paljonkin epäkiinnostavia kasetteja, joille voisi olla vaikeaa löytää ostajaa pienelläkään rahalla. Mutta jos joitakin titteleitä taas olet pitkään hakenut ja sellainen isketään yleiseen huutokauppaan, voi mopo keulia pahastikin yli hintojen kohdalla joita oli valmistautunut tarjoamaan. Jos esim. joskus pistäisit vaikkapa tuon Mauna Loasi yleiseen huutoon, niin luulisin tarjoavani siitä enemmän kuin kukaan muu, vaikka nyt tarjoukseni on muistaakseni 60 euroa.
Ho, Ho, Ho... Well, if it isn't stinking Billygoat Billyboy in poison. How are thou, thou globby bottle of cheap stinking chip oil? Come and get one in the yarbles, if you have any yarbles, you eunuch jelly thou.

#13 Lazer

Lazer

  Über Member

 • FIx-galleristi
 • PipPipPipPipPip
 • 3,194 posts

Posted 07 May 2010 - 12:41

Siitäpä nämä rupeaa olemaan hankalat markkinat, että sekä kysyntää että tarjontaa on vähän. Jos toisaalta jonkun tietyn kassun välttämättä haluat, on siitä ehkä tarjottava paljonkin, mutta jostain toisesta hyvästä kassusta ei ole yhtään erityisen kiinnostunutta ostajaa.
Jos Xille tarjoaa Mauna loasta enemmän kuin kaikki muut yhteensä, voin ehkä myydä.
Hyvin treenattu mutta myös kyvykäs ja ovela.

#14 dodo

dodo

  Full Member

 • Elitisti
 • PipPipPip
 • 1,196 posts

Posted 07 May 2010 - 15:57

Onko kenelläkään skannia laittaa tuosta il Corpon kannesta?
retro-pop-art-confusion (retro-pop-art.blogspot.com)

#15 Xialong

Xialong

  Full Member ++

 • FIx-galleristi
 • PipPipPip
 • 1,972 posts

Posted 07 May 2010 - 21:47

Onko kenelläkään skannia laittaa tuosta il Corpon kannesta?


Tuo on varmaan noita Jan:in legendaarisia löytöjä aikojen takaa. Itse himoitsin tuota leffaa aikanaan myös kovasti, kunnes sain käsiini saksakiekon ja totesin leffan olevan melko turha leikkaamattomanakin. Kauniit kannet siinäkin tosin oli, ja jos ovat samat Curly-kehyksillä, niin varmasti upea lisä FIx-hyllyyn.
Ho, Ho, Ho... Well, if it isn't stinking Billygoat Billyboy in poison. How are thou, thou globby bottle of cheap stinking chip oil? Come and get one in the yarbles, if you have any yarbles, you eunuch jelly thou.


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users