Jump to content


Photo

Jussi Parviainen


 • Please log in to reply
47 replies to this topic

#16 Lauri Lehtinen

Lauri Lehtinen

  Über Member ++

 • Elitisti
 • PipPipPipPipPip
 • 3,753 posts

Posted 22 November 2011 - 14:50

Go Jussi

Johtaja Nevala, joka ei ymmärrä teatterista mitään, palkkasi kehnon ohjaajan, Antti-Einari Halosen talon pääohjaajaksi vain saadakseen tämän entisen miehen, ja edelleen läheisimmän ihmisen Jukka Kajavan kautta Helsingin Sanomat teatterinsa tukijaksi. Siihen saakka Kajava oli pitänyt Kansallisteatteria todella huonona teatterina ja äkkiä hän ylisti sitä Suomen parhaana ja edistyksellisempänä teatterina. Muuhun ei Jukkaa muuhun tarvittukaan. Kun ehdotin kerran Nevalalle, että Jukka Kajava ohjaisi yhdessä Jukka Puotilan kanssa tehtävän näytelmän, vastasi Nevala heti, ettei se mitenkään käy, sillä heti aletaisiin ajatella, että "Mitä" ? Koska kaikki tiesivät, että ilman äänestystä pääohjaajaksi valitulla Halosella oli aina näytelmissään aina enemmän väkeä kuin katsomossa.

Mä olen luullut, että Parviainen olisi ollut ihan tyytyväinen Antti-Einari Halosen ohjaamaan Valtakunta-näytelmäänsä. Tai ohjaamaan ja ohjaamaan.

#17 Master Sardu

Master Sardu

  Newbie +

 • Foorumikäyttäjä
 • Pip
 • 65 posts

Posted 22 November 2011 - 16:50

Jussin eilinen blogaus:

JUORUT


:thumbsup:

#18 Jeremias Rahunen

Jeremias Rahunen

  Expert Member

 • Elitisti
 • PipPipPipPip
 • 2,170 posts

Posted 22 November 2011 - 21:52

Juorut osa 2:

http://jussiparviainen.blogspot.com/


JUORUT 2Totuus. Ankara Totuus. -DantonIhmissuhteet on varmaankin suurin valheen ja häikälemättömyyden alue, jolla kuolema, sen tahallinen tuottaminen ja murhaaminenkin ovat aivan tavallista toimintaa. Ei ole toista niin suurta lainulkopuolista aluetta kuin ihmisten välisen himon toiseen synnyttämä tila on. Siitä että pettää toista parisuhteessa ei ole kuin Sarialaissa mitään sanottavaa. Tuskan tuottaminen millä tahansa elämän alueella on rangaistava teko. Kaupankäunnissäkin. Mutta ei rakkaudessa, josta kannattaa nykyään käyttää nimitystä "Alkuihastus".

Mutta kuulkaas.

Entinen Helsingin kaupunginjohtaja Raimo Ilaskivi, tyttönimeltään Hämäläinen petti vaimoaan Eeva-Riittta Siitosen kanssa pitkäaikeisessa salaromansissa ja sai siitä kiinni jäätyään vaimonsa särkemään Helsingin Pormestarin Aleksanterin kadulla sijaistsevan talon ikkunat. Kaupunki korjasi ikkunat, vaimo söi rauhoittavia lääkkeitä ja Ilaskivi jatkoi salaisia touhujaan kuin Leijona, samaan aikaan kun Siitosen mies laulaja Fredi palautti videovuokraamoon homoporno kasettinsa. Nyt kaikki ovat vanhoja eivätkä pysty enää vahingoittamaan toisiaan. Dementia on armahtanut heidät.

Mutta ei dementiakaan pystynyt estämään Lenita Airiston ja Max Jakobsonin suhdetta joka oli jo niin tiukilla heidän saamatta toisiaan, että salarakkaat suunnittelivat yhteistä itsemurhaa. Jos Lenitalla ei olisi peruukkia, olisivat he varmaan hypänneet katolta, mutta kuka kestää kuolinmatkalla maahan kaljuksi muuttuneen naisen ja vanhan diblomaatin ruumiita edes takapihallaan sota-aikanakaan. Maxilta katosi kuitenkin ääni lähes kokonaan kuiskintapuheen viedessä siitä voiman: Jokainen kuulostaa siltä minkälainen on. Tämän takia Lenita huutaa koko ajan. Yhteys Maxin kähisevään vihnekurkkuun on salattava, kun kerran nyt jäätiin eloon ja suhde salaa Lenitan kaljuudenkin. Varokaa kuiskintaa, se tekee teistä salailevia hyypiöitä. Ja muistakaa että että kaikki supinapuhe on valhetta. Ja siksi ei hypätty, ettei Lenita joka hyvin tuntee valheen maailman, pääteli Maxin äänestä tämän sattavan sittenkin olevan kierolla tavalla eenemmin eron kuin kuoleman valitseva venkula. Sellainen kuin hän oli kekkosta kohtaan.Lenita taas kaljuutui tavoitellaan Kekkosen suosiota. Max vihasi kekkosta ja supisi kieroilla salajuonilla äänensä niin hiljaiseksi että ei varmasti jäisi kiinni, edes itselleen.


Spede Pasanen yritti saada maskeeraaja-näyttelijä Saija Hakolasta itselleen vaimon lupaamalle tälle miljoonan jos Saija veisi Pasasen Saijan Isän luo tältä tyttärensä kättä pyytämään. Saijan harkintakin Speden keksinnön patentoimiseen päättyi lopulta siihen kun Spede otti teeveetä katsellessa esille erektiossa olevan peniksensä ja pyysi Saijaa tarttumaan siihen tyydytys aikein. Saija epäili ja kiemurteli, jolloin Spede lausui historialliset sanansa:"No mikä siinä".

Jari Sillanpää oli muutamia vuosia sitten vaateostoksilla kapteeninkadulla sijaitsevassa Big Time liikkeessä. Sovitin takkia viistosti muutaman metrin Jarin takana kun äkkiä havaitsin hänen vaaleissa gollegehouissaan takapuolessa, siellä anuksen tietämillä punaisen tahran. Ve oli verta ja kooltaan reilun tuuman kokoinen. Vinkkasin näystä kaverilleni, joka tehdessän saman havainnon kuin minä, meni valkoiseksi ja kääntyi pian pois päin tahrasta, joka Jarille itselleen paljastuessa ei varmaankaan herättänyt naurua, mutta nosti varmasti Jarille kuuluisan hien pintaan ilman lauluakin ja oli ehkä järkytys. Tai mistä sen tietää...

Vesa-Marri Loirilla ja Lenitalla oli joskus muinoin suhde. Niin nykyään kerrotaan. Aikanaan suhde tuli Loirin kavereittein tietoisuuteen kun tämä soitteli humalan salliessa sensuurin puutteen kavereilleen, että arvaa kuka imee hänen munaansa parhaillaan; Lenita !

Juorujen suhteen pitää olla aina rehellinen ja suhtautua varovaisesti valehteluun ja ennen kaikkea suhtautua valehtelijoihin heidän rankaisuu pyrkimällä. Nyt siis menen henkiköhtaisuuksiin yhä syvemmälle. Kerron omasta elämästäni.
Virallinen vaimoni Saana Parviainen kertoo tämänpäiväisessä blogissaan olevansa ihastunut ja takuulla ihastuneenpi kuin mieheen jonka kanssa meni alttarille. Tässä nyt ei ole minulla enää ongelmaa sillä olin kuolla hänen vuokseen. Ongelma on tämän uuden ihastuksen kohdalla, nimeltään Mikael da Costa, silä hänellä on tyttöystävä. Lukekaa Saanan blogista kuinka hän odottaa tämän ihastuksen aloitetta ja vilkaiskaa vähän mitakin blogeja. Ei tarvitse montaa lukea kun löyttä niistä sellaisen ristiriidan että hänen pitäisi oikeastaan kävellä käsillään. Silloin ei kukaan osaisi sanoa kumpien poskien välistä juttua tulee. Mikaelin tyttöystävää neuvoisin soittamaan Saanalle, sillä Mikaelilla on ainakin töiden takia Saanan numero, ja kertomaan hänelle että hänen miestään et vie, etkä hänen sydäntään särje, vaikka omasi onkin jo niin repale, että kaikkialla missä liikut on kysymys verisistä tapahtumista. Äläkä päästä Mikaelia Saanan kanssa tekemisiin juuri ollenkaan. Saana kertoi minulle aikanaan, silloin kun Saana ja Mikael ensi kertaa tapasivat, niin hänen tyttäystänsä soitti tilanteeseen useita kertoja, mustasukkaisuuttaan. Myös minä olin mustasukkainen, kun Saana kehui Mikaelia, tähän omistamaa firmaa ja suurta autoa ja kaikkea. Nyt Saana seisoo varmuuden vuoksi jo käsillään, mutta on ainakin minulle jäänyt kiinni tästä aikeestaan. Luen Saanan tekstistä että se on perseestä. Ole Mikael uskollinen tyttöystävällesi ja kerro tämä tarina hänelle ennen kuin joku ehtii ensin. Älkää tuhoutuko. Jonkun toisen mielenvikaiseen vimmaan löyttää itselleen rahoittaja ja mies jota hän varmasti pettää ja pian. Minä olen kuullut sen hänen suustaan entisistä suhteistaan. Todennut sen hänen käytöksestään ja ollut kuolla rakkauden tähden, sillä Saana on ihanaa valhetta...jonkin aikaa.

Vappu Pimiä on raskaana ahdituksesta, vai eikö joku usko.

Jari Saravuo ihastui Virpi Kuitusen perseeseen tämän hiihtäessä ylämäkeä ja jätti niin paljon miestään kotiin odottaneen ja yksin perhettä hoitaneen vaimonsa. Väittääkö joku vastaan että vieraan naisen perse pesee perheen mennen tullen, kun kysymyksessä on liikemies joka pettää hänen firmansa ostaneen firman, erottaa sen henkilökunnan ja on olevinaan miljonääriä. Eikö kenellekkään tullut jo ajoissa mieleen, että mitähän se meille tekee, kun se vaimoansakin noin kohtelee. Kumma ettei siihen tartu kukaan, mitä hän perhelleen teki. Talouskonnuus on siis rakkautta suurempaa. Mies joka on rikas, hänen ei tarvitse olla rakas. Munat vetoa. Sarasvuo ei rakasta enää kuitusta. Kaikki on saatu ja menetetty harmittaa. Sarasvuo osaa hypotisoida ihmisoä koska on ollut teevee-juontaja. Ja muka totuuden penääjä. Kohta Virpi vetää Jaria turpaan ja tämä kehuu sillä kaikkialla, että maailmanmestarit ovat sellaisia.

Salasuhteissa on enemmän voimaa kuin oikeissa avoimissa ihmisuhteissa. Samalla tavoin kuin valhe on maukkaampi kuin tosiasia. Tosiasia ärayttää. Valehtelu kiihottaa. Tähän perustuu huoraaminen.


Huomisiin.

"Muutaman kerran on ollut ähky, kun olen innostunut syömään kilon salaattiannoksen kaikkine muine tykötarpeineen vahingossa Aku Ankkaa lukiessani."


#19 Master Sardu

Master Sardu

  Newbie +

 • Foorumikäyttäjä
 • Pip
 • 65 posts

Posted 23 November 2011 - 11:28

Jussi Parviainen vaiensi roskamedian kertaheitolla?

#20 Lauri Lehtinen

Lauri Lehtinen

  Über Member ++

 • Elitisti
 • PipPipPipPipPip
 • 3,753 posts

Posted 23 November 2011 - 12:42

Vinkkiä Jussille ja elokuva-alalle, että tässähän olisi erinomaiset leffan ainekset, on koko Suomen kansan diggaamia tuttuja hahmoja viihteen ja politiikan huipulta sekä ripaus ihmissuhteita ja yhteiskunnallisuutta.

AInakin on mukava kuvitella kuinka rahahanat aukeaisivat kohinalla, kun tällainen synopsis lyötäisiin pöytään Elokuvasäätiössä ja Ylellä. :hypo:

#21 G.P.O.

G.P.O.

  Full Member

 • Elitisti
 • PipPipPip
 • 1,120 posts

Posted 23 November 2011 - 21:15

Jumalauta, melkoista settiä.

#22 JariM

JariM

  Expert Member

 • Elitisti
 • PipPipPipPip
 • 2,093 posts

Posted 24 November 2011 - 00:26

Juorut 3 ja 4 luettavissa!
LOAD"SIGNATURE",8,1

#23 Lauri Lehtinen

Lauri Lehtinen

  Über Member ++

 • Elitisti
 • PipPipPipPipPip
 • 3,753 posts

Posted 24 November 2011 - 09:05

Simo Rantalainen heitettiin ulos maailmasta, kun hän kysyi Martti Ahtisaarelta hänen humaltuneena housuunkusemisestaan.

Simo Rantalaisen kysymys Maralle oli "Ulostitteko housuihinne?" mutta maailmasta (=tv:stä) ulos joutumisen aiheutti lähinnä Ilta-Sanomien Pasi Kostiaisen hakkaaminen Lontoossa, näin mm. Simon muistelmien perusteella.

#24 Lauri Lehtinen

Lauri Lehtinen

  Über Member ++

 • Elitisti
 • PipPipPipPipPip
 • 3,753 posts

Posted 24 November 2011 - 13:27

Juorut 3 ja 4 luettavissa!

J4

Jörn Donnerin leffan pahvistondiksesta lukeminen on elokuvahistoriallisesti ihan kiinnostavaa, mutta ei tää nyt enää ihan kuulu osastoon "olennaisia paljastuksia, joita kukaan muu ei uskalla tehdä".

On toi tietysti yksi mahdollinen kulma, että Naisenkuvia ei olisi ensisijaisesti komediallinen fiktioelokuva vaan ohjaajan munaa koskeva väittämä.

Edited by Lauri Lehtinen, 24 November 2011 - 13:28.


#25 CharlesBronson

CharlesBronson

  Member

 • Foorumikäyttäjä
 • PipPip
 • 107 posts

Posted 24 November 2011 - 13:39

Viihdyttävintä ja mielenkiintoisinta luettavaa pitkään aikaan!

#26 Jeremias Rahunen

Jeremias Rahunen

  Expert Member

 • Elitisti
 • PipPipPipPip
 • 2,170 posts

Posted 24 November 2011 - 14:03

Paikoin myös aika sleazya tekstiä esim. tuo Jari Sillanpäähän liittyvä juttu ja Jipun seikkailut.

"Muutaman kerran on ollut ähky, kun olen innostunut syömään kilon salaattiannoksen kaikkine muine tykötarpeineen vahingossa Aku Ankkaa lukiessani."


#27 Jeremias Rahunen

Jeremias Rahunen

  Expert Member

 • Elitisti
 • PipPipPipPip
 • 2,170 posts

Posted 24 November 2011 - 17:48

Juorut 3 ja 4 luettavissa!


Juorut 5. Nyt oli taas hyvää tekstiä!

http://jussiparviainen.blogspot.com/

"Muutaman kerran on ollut ähky, kun olen innostunut syömään kilon salaattiannoksen kaikkine muine tykötarpeineen vahingossa Aku Ankkaa lukiessani."


#28 Master Sardu

Master Sardu

  Newbie +

 • Foorumikäyttäjä
 • Pip
 • 65 posts

Posted 29 November 2011 - 11:14

Mennään jo yhdeksännessä osassa. Hyvää analyysia golfinpeluusta.

http://jussiparviain...1/juorut-9.html

#29 Jeremias Rahunen

Jeremias Rahunen

  Expert Member

 • Elitisti
 • PipPipPipPip
 • 2,170 posts

Posted 29 November 2011 - 12:12

Mennään jo yhdeksännessä osassa. Hyvää analyysia golfinpeluusta.

http://jussiparviain...1/juorut-9.html


"Jussi Parviainen on kuulemma saanut Saanansa takaisin ja on onnellinen. Saanakin kuulemma on ja he rakastavat. Jussi on luvannut julkaista huomisessa blogissaan Saanasta ihanan uuden rakkauskuvan."

:rofl:

"Muutaman kerran on ollut ähky, kun olen innostunut syömään kilon salaattiannoksen kaikkine muine tykötarpeineen vahingossa Aku Ankkaa lukiessani."


#30 Jeremias Rahunen

Jeremias Rahunen

  Expert Member

 • Elitisti
 • PipPipPipPip
 • 2,170 posts

Posted 15 December 2011 - 19:14

Juorut 15

OLISKO JOKU NIIN YSTÄVÄLLINEN, ETTÄ JOS ON JOSTAKIN HYVÄSTÄ SYYSTÄ TALLENTANUT "JUORUT"-BLOGINI OSA-15. TAI EHTI JO TALLENTAA OSAN 16 MYÖS, NIIN LÄHETTÄISI SEN MINULLE SÄHKÖPOSTIINI, jparvi@gmail.com

SAIN EILEN PUOLEN YÖN JÄLKEEN KUNNIAN TULLA HAKKEROIDUKSI.

OLEN PAHOILLANI ETTEN TÄNÄÄN OLE TÄHÄN MENNESSÄ EHTINYT KIRJOITTAA UUTTA BLOGIA, MUTTA TEEN SEN VIELÄ
TÄNÄÄN.

KIITÄN JO ETU KÄTEEN JOS JOKU VOI AUTTAA MINUA.

YST.- Jussi Parviainen

Edited by Jeremias Rahunen, 15 December 2011 - 19:15.

"Muutaman kerran on ollut ähky, kun olen innostunut syömään kilon salaattiannoksen kaikkine muine tykötarpeineen vahingossa Aku Ankkaa lukiessani."0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users