Jump to content


Photo

Elitisti masentuu nykyajan menosta...


  • Please log in to reply
45 replies to this topic

#46 Jakel

Jakel

    Expert Member ++

  • Varapäätoimittaja
  • PipPipPipPip
  • 2,837 posts

Posted 10 January 2019 - 19:15

Marc Elliotin Clint Eastwood kirjassa on kuvattu noita. Ei noista oikeudenkäynneistä oikein pysy mukana. Niitä oli monta rinnakkaista. Esim. tuossa talo ja warner sopparissa Clint oli alkanut seurustella jonkun toisen kanssa, kävi ilmoittamassa että Locken pitäisi häipyä asunnosta, jonka jälkeen hän oli vaihtanut lukot ja vienyt hänen kamat toiseen asuntoon. Sopimusehdotuksessa Locke sitoutui olemaan vaatimatta tuota taloa ja hyväksyi toisen talon omistajuuden, jonne kamat oli roudattu jne.

Monet jutun väitteistä on Locken itsensä esittämiä (varsikin omissa muistelmissaan) ja niiden totuusarvo on siten kyseenalainen, eikä tuo käy ihan aina selväksi mitkä on lainattu häneltä ja mitkä ei. Jokatapauksessa nuo kuviot oli ilmeisen sotkuisia ja kestivät vuosikausia. Noin yleisesti, Clintillä kyllä tuntui noita naisia riittäneen ja se tuntui olevan vakiotie yksityiselämän ongelmiin.

Elliot itse aprikoi, että Warner oli tehnyt itse valinnan olla satsaamatta Locken elokuviin, koska tämä oli ns. pessyt likapyykkiä julkisuudessa.
'Elokuva on värillinen, vaikka se sijoittuu 1200-luvulle. Oikeasti värielokuva keksittiin vasta 1900-luvulla, joten mustavalkoisuus olisi lisännyt realismin tuntua.'
-Braveheart, Mesta.netin leffamokat.


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users