Jump to content


Lamourhaaja

Member Since 19 Feb 2007
Offline Last Active Sep 27 2013 20:01

Posts I've Made

In Topic: Elokuvat, joiden viimeinen kohtaus on elokuvan huonoin

14 January 2011 - 20:47

^ Totuus. Lisätään listaan vastikään katsomani Billy Wilderin muuten oikein mainio The Lost Weekend:

Spoiler

In Topic: Statsit 2010

14 January 2011 - 18:21

Kun mennään noihin kuudensadan lukuihin niin mitä muuta vuoden aikana ehtii tehdä.


Vetää kalsarit jalkaan ja avata tölkin?


Opiskelijalla on just näihin toimintoihin sen verran paljon aikaa. Jos olisin töissä, niin ei varmaan tällaisia lukuja oliskaan. Mut ehtii siinä ohessa yllättävää kyllä vähän jotain muutakin, nähdä muita ihmisiäkin, lukea kirjoja ja pyöritellä levyjä, käydä ulkona, tehdä jopa vähän oman alansa hommia. Yksikin todella ahkera viikonloppu ni eihän tuossa tarvi muutamaan päivään mitään katsellakaan ja silti pääsee tuollaisiin lukemiin, kuten edellinen puhuja jo sanokin.

Edit. Kuten Nueraz siis sanoi.

In Topic: Statsit 2010

14 January 2011 - 13:56

Laskin huvikseni sitten minäkin näkemäni, kun alkoi kiinnostaa. Nopeella laskulla tuli katseltua 569 pitkää elokuvaa ja 222 lyhyttä filmiä ja siihen muutamat tv-sarjakaudet ja minisarjat päälle. Varsin mukava lukema, olen tyytyväinen.

In Topic: Tarkoituksena tappaa

03 December 2010 - 16:02

Itseä melkein yllättää se (vaikka ei kai pitäisi), että tästä filmistä oikeasti saadaan tällaista näinkin vahvaa kädenvääntöä aikaiseksi - ehkä kun itsellä ei mitään nostalgioita tähän ole. Tuli viime kesällä katseltua. Vaikka jäikin sinänsä ihan mieleen enemmän kuin muut vastaavat tusinatrillerit, ehkä juuri pääosakaksikon takia ja muutamien ihastuttavan tyypillisten epäsuhtaisen parivaljakon keskinäisten ärhentelykohtausten tähden (ja muutaman wtf-hassuttelukohdan, kuten
Spoiler
takia), pidin tätä vain ihan kivana / keskinkertaisena. Mukavana parin oluen elokuvana. Aika monissa oluissa saa mielestäni jo sitten kyllä olla jos tästä mestariteoksen saa.

In Topic: Koivusalo Väinö Linnan kimppuun

09 September 2010 - 23:05

Kaipa tämä tähän topiciin sopii. Hyvä tietää, että Timo ei väsy.

Koivusalo jatkaa suomalaisten aiheiden linjalla

"Tyylilaji on laatuelokuva."