Jump to content


Dremez

Member Since 24 Sep 2003
Offline Last Active Jan 31 2019 12:12

Posts I've Made

In Topic: Sekalaiset arvo, harvinaisuus ym. kyselyt

11 April 2016 - 11:29

 

Ei oikeastaan muuta kuin katsomisarvo (muutamalla). 1-2 per kasetti jos löydät ostajan. Terminaattorin voi kai sanoa olevan täysin arvoton vhs-julkaisuna..

 

Mistähän sais halvalla sitten mukamas Shakman? Huuto.netissä harvemmin on sitä ja onko se edes miten pahasti leikattu se vhs sitten?

 

En tiennyt kyseisestä elokuvasta vielä pari minuuttia sitten mitään, mutta Fixgalleria kertoi, että kyseinen Suomi-julkaisu on leikkaamaton ja leffa näyttäisi olevan juuri nyt Huuto.netissä lähtöhinnalla 3,5 eur. Hinta-arviothan ovat aina yleisiä ja perustuvat henkilökohtaisiin kokemuksiin kysynnästä ja toteutuneista hinnoista. Se, että kokemuksen mukaan tuosta kassusta ei makseta yleensä kuin 1-2 eur (jos maksetaan lainkaan) ei tarkoita sitä ettetkö esim. sinä voisi sitä etsiä kiihkeästikin ja olisi siitä valmis maksamaan jotain aivan muuta.


In Topic: VHS-kerääjien ajankulu thread

17 June 2015 - 16:27

Joo, nämä on taas näitä läppiä, joita ajoittain tuntuu ilmestyvän uutisvirtaan hyväuskoisia ihmisiä harhauttamaan erinäisten retrotavaroiden osalta. Etsitään joku erikoistapaus ja se otsikoidaan repäisevästi yleistäen. Eipä nuo haastatellut myyjätkään tunnu tietävän asiasta oikeastaan mitään, mutta onneksi osaavat sentään tuoda ilmeisen kesätoimittajan alas pilvilinnaosastolta. Harmi kun ei pääse lukemaan alkuperäistä Aftonbladetin juttua kun se on maksumuurin takana.


In Topic: Harvinaiset arvokkaat DVD- R2-julkaisut

03 May 2014 - 20:26

Tässä muuten Neil Hardwickin omat kommentit tapaukseen eiliseltä (2.5.2014):

 

http://www.selo.fi/j...n-se-tehdn.html


In Topic: Harvinaiset arvokkaat DVD- R2-julkaisut

03 May 2014 - 19:48

Saako Pientä yösoittoa tiskin alta?

 

 

Tuonne HS:n juttuun oli ilmestynyt myöhemmin korjaus. Siinä kerrottiin, että kauppoihin oli toimitettu 120 kappaleen painos, mutta koko painos on ollut hieman suurempi. Toki se ei korjaa sitä asiaa, että noita on ollut saatavilla kuluttajille vain se 120 kappaletta. Veikkaan, että monet kävivät tuon uutisen jälkeen katsastamassa paikalliset kaupat. Lisäksi ainakin itse päättelin suoraan uutisesta, että juuri Anttila olisi se paikka josta jotkut sitä olivat saaneet. Tuolloin 28. päivä useat suurimmat paikat täällä (esim. cdon.com, discshop.fi ja boostep.fi) olivat listanneet elokuvan, mutta sitä ei ollut varastossa. NetAnttila ei kertonut tuotteen varastotilannetta, mutta se oli tilattavissa, joten kokeilin onneani ja se näköjään kannatti. Nyt tuo on poistettu pikaisen selailun jäljiltä jokaisen nettikaupankin valikoimasta, joten enää sitä tuskin saa muualta kuin yksityishenkilöiltä. Oma veikkaukseni on, että tuota on korkeintaan noin sata kappaletta liikenteessä, mutta todellisuudessa oikeampi määrä lienee lähempänä viittäkymmentä.

 

Voin muuten laittaa tuosta ehkä kommenttia / arvostelua esille kunhan saan sen katsottua (ja jätettyä lopputyöni ensin tarkastettavaksi) tuossa ensi viikon lopulla.


In Topic: Harvinaiset arvokkaat DVD- R2-julkaisut

01 May 2014 - 21:01

Kyllä tuo ainakin minulle kelpaa. Itse tilasin tuon Anttilan nettikaupasta samana päivänä kuin tuo uutinen oli HS:ssä. Hintaa oli 12,99 eur.  Näyttäisi olevan nyt asiakastietojen mukaan postitettu. Enää ei haulla löydy leffan tietoja kaupan puolelta.