Jump to content


mr_bungle

Member Since 10 Nov 2003
Offline Last Active Apr 12 2017 15:55

Posts I've Made

In Topic: Mitš Elitisti-forumin vški katsoo 2017

11 April 2017 - 19:31

Richard Kelly: Donnie Darko – The Director's Cut (USA, 2001) – suhtaudun vähän skeptisesti elokuviin, jonka nimi ”rimmaa”, sellainen on vähän lapsellista... Ja sellaisiksi oletan sellaiset elokuvat, minkä johdosta tekijät epäilemättä luonnehtisivat minua ilmaisulla kyyninen paska. Elokuva on rajusti ylipitkä (+120min?!) haahuilu, jossa yksittäisiä hyviä hetkiä ja dialogia, mutta ei mitään minkä johdosta tämän pariin olisi pakko palata enää koskaan. Teini-ikäisten jenkkijullien keskinäinen kisailu ja säntäily, väsyneiden uni- ja astrologiavisioiden viljely sekä keskiluokkaisen perhe-elämän teatraalinen, jopa nolottavasti ”eläydytty” esittely eivät ole asioita, joita olisin poikkeuksellisen vahvasti kiinnostunut tarkkailemaan. Toisten kiusaaminenkin btw tuntuu olevan elokuvan kaikista hahmoista ihan OK-juttu, mitä ”kaikkien kaveri” Gyllenhaal nyt käy välillä taputtelemassa tsemppaavasti olalle.


Donnie Darko on minulle 5/5-leffa, mutta en ole tuota hulppeat 20 minuuttia pidempää ohjaajan versiota koskaan katsonut kun se on haukuttu teatteriversiota reilusti huonommaksi joka paikassa. Tuskin katsonkaan koskaan, jos on mahdollista että se vesittää fiilikset koko leffaa kohtaan.

In Topic: Tulevat Blu-ray -julkaisut

09 April 2017 - 06:42

Code Red tosin on julkaisemassa leffan kuluvan vuoden aikana kuten yleisesti hyvin tiedossa.


Mistä tällainen tieto? Koetin blu-ray.comista haeskella, mutta ei silmään osunut mitään puhetta The Slayerista. Kyseinen leffa on roikkunut vuosikymmeniä pakkokatsottavien listalla ja varmasti tulisi siis sinirieskana hankittua. Julkaistut DVD:t ilmeisesti 4:3 ja muutenkin vähän huttua laadultaan?

Pari Code Redin sinilevyä on tullut hankittua Diabolikin kautta ja varsinkin Messiah of Evilin metsästäminen oli melko rasittavaa. Myyntiin ilmestyi aina parikymmentä kipaletta kerrallaan ja tottakai juuri sellaiseen kellonaikaan, että ne oli aamuisin aina menneet. Onneksi lopulta natsasi, kyseessä omia kaikkien aikojen kauhuleffalemppareita ja julkaisu oli todella laadukas.

In Topic: Tulevat Blu-ray -julkaisut

18 November 2015 - 21:58

Se oli juurikin sitä itseään, vaikka viittaus "puolet koko palstan viesteistä" on tulkintana yksin omasi. "Isoäitini"? Luethan vielä kerran. Ja ymmärtänet vähemmälläkin, ettei mielipiteesi voisi vähempää kiinnostaa. Eiköhän tämä ollut tässä.

Isoäiti tai isoisä, miksi tuhlaat palstatilaa pilkunviilaamiseen pikkuseikasta joka ei vaikuta mihinkään? Joo, ei minuakaan kiinnosta inttää sellaisen nönnönnöö-tyypin kanssa, jotka ei osaa antaa yhtään minkäänlaista argumenttia oman näkemyksensä tueksi useammankaan viestin aikana.
Ymmärrän toki, että se, kumpaa sukupuolta sukulaiseni on, ei merkitse kaltaisellesi angstaajalle paljoakaan - edes silloin, kun siihen seikkaan itse virheellisesti viittaat. Sinä et tiedä mitä argumentointi on. Annan siitä mielelläni reaaliaikaisen esimerkin dialogin muodossa kasvotusten, munattoman netissä nillittämisen sijaan jos niin tahdot. Sovitaanko.. tahi siis eihän sinulta mitään kysytä: pistä privaa jos pollaa vielä pakottaa. Sen sijaan suosittelen kuitenkin syventymään siihen kansitaitteitten tekemiseen.

Kyllä se angstaaja on jossain ihan muualla, onhan tuo huomattu jo aikoja sitten että hermostut heti kun joku vähänkin korjailee sanomisiasi. Ja ei, minä tiedän kyllä mitä on argumentointi ja kerroin moneen otteeseen syyt miksi mielestäni Osbourne ei ansaitse taiteilija-nimitystä. Sinä et ole antanut niihin kertaakaan mitään vasta-argumenttia, vaan pelkästään nillittänyt munattomasti niinkuin itsekin tuossa mainitsit. Ja eikö sun pitänyt antaa jo olla? Saat pitää tästä lähtien mielipiteesi ihan rauhassa, en yritäkään.

In Topic: 4K

18 November 2015 - 21:41

Ihan kunnioitettavankin kokoisten 4K televisioiden hinnat ovat alkaneet painua jo mukavasti alaspäin, mutta onko jollain elitistillä ihan ensikäden kokemusta näistä laitteista? Haaveissa siintää mahdollinen hankinta veronpalautuksista, ja tietysti vasta tammikuun puolella, mutta onko tuo nyt niin ihmeellistä että kannattaa vielä investoida?


Mulla on ollu 4K-töllö vuoden, mutta en ole sillä sekuntiakaan katsonut 4K-matskua, enkä edes tiedä mistä sitä edes saisi katsottavaksi? Mutta tuosta resoluutiosta on erittäin iso etu, jos diggaa vähänkään 3D-leffoista. Tämä kun mahdollistaa passiivi-3D:n katsomisen täydellä full HD-resoluutiolla. Ja onkin se kolmedee komeampaa kuin mitä olen aiemmin kokenut.

In Topic: Tulevat Blu-ray -julkaisut

18 November 2015 - 21:17

Se oli juurikin sitä itseään, vaikka viittaus "puolet koko palstan viesteistä" on tulkintana yksin omasi. "Isoäitini"? Luethan vielä kerran. Ja ymmärtänet vähemmälläkin, ettei mielipiteesi voisi vähempää kiinnostaa. Eiköhän tämä ollut tässä.


Isoäiti tai isoisä, miksi tuhlaat palstatilaa pilkunviilaamiseen pikkuseikasta joka ei vaikuta mihinkään? Joo, ei minuakaan kiinnosta inttää sellaisen kanssa, jotka ei osaa antaa yhtään minkäänlaista argumenttia oman näkemyksensä tueksi useammankaan viestin aikana. Että joo, tässä tämä tais olla.