Jump to content


november

Member Since 22 Nov 2003
Offline Last Active Sep 17 2012 08:04

Posts I've Made

In Topic: Nyrkkeilyelokuvat

26 September 2011 - 08:22

.

Kakarana tuli tykättyä aika paljon Eastwoodin Every Which Way But Loosesta ja Any Which Way You Canista - jälkimmäinen oli suomenkieliseltä nimeltään Lällärit lakoon, ekan osan kotimaisesta niemstä ei ole mitään muistikuvaa -

Mies San Fernandosta

In Topic: Sikiökauhu

23 August 2011 - 20:54

The Seventh Sign

In Topic: Ensimmäinen James Bond elokuvasi elokuvateatterissa....

15 August 2011 - 11:54

Live and let die oli eka Bond elokuvateatterissa. Aika on hämärän peitossa. Oisko ollut joskus 70- luvun loppupuolella. En ollut moisia kyllä ennen nähnyt ja se puraisi todenteolla. Lätkääntyminen Jane Seymoriin oli tosiasia. Bond diggailu siis alkoi tuosta ja on jatkunut näihin päiviin asti. Ensin oli kopiot ja sitten vhs. originaalisarja. Sitten on ollut se eka dvd. sarja kunnes ostin sen salkun jokin vuosi sitten. Blurayna ei vielä oo eikä taida tulla. Kyllä tuo salkku taitaa riittää mulle loppuiäksi noista 20:stä ensimmäisestä Bondista.

In Topic: Martin Scorsese: Shutter Island (2010)

11 August 2011 - 08:31

Lukewarmin yhden tähden elokuva -trolliin en jaksa kommentoida. Toki omalle minäkuvalle hirveän tärkeää havaita, ettei ole samaa mieltä sekä KCrimson että Lukewarmin kanssa ;) Tarkennan nyt, että en ainakaan minä ole väittänyt, että Shutter Island olisi hirveän moniulotteinen, ainoastaan, että loppuratkaisu ei ole - IMHO - yksiselitteinen, mikä on vain plussaa. Enkä väitä, että Shutter Island olisi mikään elokuvataiteen merkkiteos, ainoastaan helvetin pätevästi toteutettu viihdejännäri. Mun ***** on puhtaasti viihdyttävyydestä, ei mistään Citizen Cane -näkökulmasta.

Edellinen tätä parempi näkemäni Scorsesen elokuva taisi tulla 1990. Kaikkia en ole nähnyt, mutta 99% varma olen näkemättä kaikesta muusta paitsi Casinosta (jonka olen nähnyt).

Täsmälleen samaa mieltä. Hieno elokuva!!

In Topic: Mikko Niskasen elokuvat

20 July 2011 - 18:44

Missä viipyy Mona ja palavan rakkauden aika, Pulakapina sekä tv-elokuva Omat koirat purivat? Yle Teema ja Finnkino, tehkää jotain!

Ajolähtö ja Syksyllä kaikki on toisin odottavat myös julkaisuaan.