Jump to content


AnttiO

Member Since 16 Nov 2008
Offline Last Active Oct 29 2013 21:06

Topics I've Started

Sukelluselokuvat / vedenalainen toiminta yms. vehkeily

18 August 2012 - 18:05

Eli mitkä elokuvat ovat niitä parhaita jos teemana on sukellus tai sitten vain vedenalaiseen ympäristöön sijoittuvaa settiä. Tietyt itsestäänselvyydet ovat toki The Abyss, Suuri Sininen, Jaws, Pallosalama, The Deep (ja sen remake Into the Blue) tms. Myös ihan vaan muistettavia vedenalaisia kohtauksia sisältävät kauhu/toiminta/katastrofileffatkin kelpaavat, tyyliin esim. Alien Resurrection, Deep Blue Sea, Poseidon jne. Otsikko on suuntaa antava ja sovellettavissa. Kiinnostaa vaan löytää lisää tämänsuuntaista katsottavaa, koska aihe on itelleni mieleinen.

Marttyyrit

06 January 2009 - 22:47

Pitääpä avautua tästä ihan erikseen, kun jäi niin kova vitutus leffasta poistuessa.

Pascal Laugier: Marttyyrit (2008) * 1/2

Jaa tämäkö hyvä kauhuleffa? Hah, vittu töttöröö. Täyttä paskaa. Juu, gorea ja itsetarkoituksellista kidutusta oli useammankin leffan edestä, mutta kauhua ei sitten nimeksikään (Japseilta kopioidut pöösäikyt ovat halpa kikka).

Spoiler

Ensin viiden pennin nihilismiä ja sitten joku Hellraiser-sikariklubi. Pääsi tahaton naurahdus teatterissa.
Kaikki aiemmat twistit näki jo kilsojen päästä, joten jäljelle jäi vain minuuttitolkulla puuduttavaa rääkkäystä. Justiinsa. Mikä tässä oli niin hienoa, se kidutus vai? Eipähän tarvitse vaivautua katselemaan enempää tämän tyylisuunnan "kauhiksia". Vankka kilpailija vuoden surkeimmasta elokuvasta.