Jump to content


Goose

Member Since 28 Nov 2003
Offline Last Active Sep 02 2020 14:12

Topics I've Started

Rambo: Last Blood (2019)

02 January 2020 - 18:19

Vanha legendaarinen John Rambo topic ei ainakaan minulla toiminut sivujen 17 jälkeen, joten laitamma tänne saman viestin uudelleen elokuvan omalla topicilla.

 

 

 

Rambo: Last Blood   ***1/2

 

 

Ymmärrän hyvin, jos elokuvan lähtökohdat kuulostavat vähän loppuun kulutetuilta. Onhan viime vuosina ilmestynyt niin paljon laadukasta kamaa Meksikon ja sen pahamaineisten huumekartellien toimista niin elokuvina kuin sarjoinakin. Itselleni en antanut sen vaikuttaa elokuvanautintoon, tosin Narcos ja Queen of the South sarjat ovat katsomatta. On myös huomioitava, että Meksiko on kaiketi ollut jo jollain tasolla varhaisissa käsikirjoituksissa mukana reilut kymmenen vuotta sitten.

Last Blood ei aivan yllä edellisen Rambon tasolle mutta kyseessä on kuitenkin mainio harcore action elokuva. Bongasin toiminnan ohessa myös kovia vuorosanoja. Yksi päräyttävimpiä oli, kun Rambo sanoo ettei ole muttuunut sotaisasta tappokoneesta, vaan taistelee sitä vastaan jokapäivä.

Ensimmäinen Rambo, jossa Sly ei käytä bandana huivia eikä ole ilman paitaa. Myös jännä yksityikohta on, että elokuva on kuvattu USA:n ja Meksikon sijasta Bulgariassa ja Espanjassa.

Homman pointti 100 prosenttisesti on kuitenkin etusivulla mainiossa Jakelin elokuva-arvostelussa. Lukekaa tarkkaan se viimeinen kappale, se on siinä!


 


3 Nordic Videon kasettia

03 February 2012 - 11:35

Posted ImagePosted ImagePosted Image

elitisti.net -palvelun sponsoroi:
webhotelli.fi
uusi sivusto osoitteessa:

elitisti.fi
Foorumi ei ole enää aktiivisessa käytössä. Keskustelu elokuvista ja populaarikulttuurista jatkuu Elitistin Discord-serverillä