Jump to content


Juggis Marttinen

Member Since 07 Sep 2009
Offline Last Active Feb 24 2012 12:38

Topics I've Started

mörpit

23 February 2012 - 14:18

Mitäs tarpeeksi elitististisiä mörppejä täällä niska verellä ja sormet limassa hakataan? WoWia tullut muutaman kuukauden ajan kokeiltua aikoinaan. Pisimpään on jaksanut Eve Online kiinnostaa, jota jopa useammalla hahmolla tahkosin. Eve ollut reilun vuoden "tauolla" nyt, en tiedä jatkanko missään vaiheessa enää. Mutta helvetin kova mörppi kyllä kyseessä.

Mitens Star wars the old republic? Kellään siitä kokemusta...

Skyrim (ja miksei muutkin Elder Scrolls pelit)

19 February 2012 - 21:17

Kuinkas moni hurahtunut Skyrimin ihmeelliseen maailmaan? Itellä noin 10h pelattu tässä vaiheessa...

Armadillo

14 April 2011 - 19:34

Yle Areenasta katsottavissa (eilen tuli telkkarista) Armadillo

Vaikuttava dokumentti Afganistaniin sotimaan lähtevistä tanskalaisista nuorukaisista. Paras näkemäni sotadokumentti pitkään aikaan. Dokkarissa näytetään autenttisia taistelukohtauksia, ramboilua, sotilaiden käsityksiä sodasta ja vihollisista sekä siitä miten tavallisista intin käyneistä pojista leivotaan sotilaita. Dokkaria katsoessa alkaa pakostakin miettimään tilannetta Afganistanissa.

Nihilistiset elokuvat

09 March 2011 - 19:06

Tälle aiheelle en löytänyt ketjua, eli laitetaanpa topicci pystyy. Eli haussa olisi kunnon nihilismiä. Eli kuvauksia syrjäisiltä kaduilta ja menetetyistä sieluista. Sinälläänhän aihe on aika laaja eli sen alle mahtuu kyllä filmejä eri genreistä, kuitenkin yleinen pessimistisyys enemmän tai vähemmän kaikkea kohtaan tulisi olla se mikä nousee esille leffasta puhuttaessa.

Monelle tulee varmaan mieleen Buddy Giovinazzon loistavat: Combat Shock ja Life is hot in Cracktown. Gaspar Noen monet leffat (mm. Carne, Irreversible, Seul contre Tous) ovat myös aika itsestään selviä tähän, eli mainitaan nämä nyt samantien.

Stuart Gordon

25 February 2011 - 16:00

Perusteluineen kiitos. Kaikenlainen keskustelu Gordonista ja hänen leffoistaan on myös suotavaa :thumbsup:

elitisti.net -palvelun sponsoroi:
webhotelli.fi
uusi sivusto osoitteessa:

elitisti.fi
Foorumi ei ole enää aktiivisessa käytössä. Keskustelu elokuvista ja populaarikulttuurista jatkuu Elitistin Discord-serverillä