Jump to content


ToniJJJ

Member Since 09 Oct 2009
Offline Last Active Feb 08 2011 16:22

Posts I've Made

In Topic: John Woo

11 March 2010 - 20:24

Mulla vain noiden Scanboxin laatikoiden sisältö nähtynä, mutta Woon leffat toki kiinnostavat. Löytyyköhän Just Heroes -leffaa nykyisin mistään DVD-muodossa? Trailerin perusteella vaikuttaa ainakin ihan ok-rymistelyltä. Tosin VHS:n sais kyllä briteistä kohtuuhintaan.

In Topic: Saksalaiset nettikaupat

11 March 2010 - 19:23

Kiitoksia vinkeistä. Täytyy nuo laittaa muistiin ja ainakin tuon Videodromin tarjonta käydä tarkistamassa.

In Topic: Saksalaiset nettikaupat

07 March 2010 - 15:54

Ei ihan suoraan liity Red Right Handin kysymykseen, mutta en jaksanut uuttakaan ketjua tälle aloittaa. Eli olen näillä näkymin kesällä menossa Berliiniin ja ajattelin täältä kysyä, että tietäkö kukaan minkälainen dvd-tarjonta siellä on? Haussa siis kauppoja, jotka myyvät R1-levyjä(Criterion ym.) kuten Pieni Leffakauppa täälllä Suomessa.

In Topic: Takeshi Kitano

01 March 2010 - 12:50

^Tuota on odotettu kovasti, mutta jotenkin tylsähkö teaseri kyllä laski odotuksen tasoa. Ja kuten mainitsit, Warner Bros..

Mutta niistä Kitano -elokuvista, jotka on tähän mennessä tullut katsottua, olen suurimmasta osasta pitänyt kovasti. Hana-bi on yksi hienoimmista elokuvista koskaan ja muutenkin loistava ohjaaja on kyseessä. Tässä jonkinlaista listaa pisteytyksineen:

Hana-bi *****
Dolls *****
Sonatine ****½
Violent Cop ****
Boiling Point ****
Brother ***½

Näkemättömistä eniten kiinnostaa Achilles and the Tortoise.

In Topic: Sion Sono

01 March 2010 - 12:27

Love Exposure on ainoa, jonka olen Sonolta nähnyt(ja kyllä, tuossa Third Windown kahden levyn setissä on englantisubit, mikäli vielä epäselvää) ja pidin kovasti. Strange Circus, Noriko's Dinner Table ja Suicide Club ois tarkoitus katsella tämän vuoden sisällä.