Jump to content


Roscoe

Member Since 13 Feb 2010
Offline Last Active Nov 24 2019 20:08

Topics I've Started

Leikkaamattomin 1990: The Bronx Warriors

16 October 2014 - 13:28

1990: The Bronx Warriorsia on sivuttu parilla DVD/BD -keskusteluketjulla, mutta ajattelin rajata sen vielä omaksi aiheekseen ja tiedustella mikä lie elokuvan paras kiekkojulkaisu? Formaatilla ei niiiiin väliä, mutta R2-alueen julkaisu olisi ensisijaisena hakukohteena. Vipcon TBW:tä mainostetaan uncutina, mutta sitä se ei kuitenkaan ole. Shameless Filmsin versio näyttää olevan jopa Vipco-leikkausta lyhyempi. Ja onko kellä kertoa tarkemmin mitä saksiin on päätynyt? Kaikki tieto/kalkuloidut arvaukset otetaan ilolla vastaan.


Mikä oli korkein ikäraja?

18 May 2013 - 12:01

Taustatutkimuksen merkeissä siis: mikä olikaan korkein ikäraja mitä VHS-aikana kasettien kansipapereihin on painettu?

Hämärä (ja mahdollisesti paikkansa pitämätön) muistikuva on K-21:stä. Kolusin galleriaa, mutta ikärajatietoja en harmikseni löytänyt läheskään kaikista ns. tärpeistä - mm. Barbaarien miekka taisi olla K-20? Eli kaikki tieto aiheesta otetaan suurella kiitollisuudella vastaan.


Komedianäyttelijät/koomikot pahisrooleissa

21 April 2013 - 08:19

Henkilökohtaisen Albert Brooks-retrospektiiviviikonlopun huuruissa tulin pohtineeksi keitä muita komedianäyttelijöitä/koomikoita on hyödynnetty enemmän ja vähemmän tehokkaasti vastoin imagoaan ns. pahisrooleissa - niin elokuvissa kuin televisiossa. Komedianäyttelijän kriteerinä pidettäköön näyttelijän taustaa. Esim. Robin Williams lienee jo tehnyt vähintään yhtä paljon draamaa kuin komediaa, mutta miehen juuret ovat stand upissa ja sitcomissa.

 

Nämä tapaukset pompahtivat ensimmäisinä mieleen elokuvista:

 

Albert Brooks - Drive

Taylor Negron - The Last Boy Scout

Robin Williams - Insomnia

Danny DeVito - Batman Returns

Jim Carrey - Batman Forever

Ben Stiller - Next of Kin

 

Ja tv:n puolelta:

 

Michael "Kramer" Richards - Miami Vice (kakkoskausi, "The Fix")

Frank Gorshin - Arvuuttaja 60-luvun Batman-sarjassa

 


Suunnitelma B (tai C)

16 January 2011 - 16:40

Tuli pitkästä aikaa katsottua Chuck Norrisin Code of Silence ja muistui mieleen kuinka ko. elokuvan käsikirjoitus oli alunperin tarkoitus kuvata jatkoksi Likainen Harry -sagalle. Sama kohtalo taisi olla aikoinaan Fred Williamsonin tähdittämällä Big Scorella, jonka käsis oli niin ikään hylätty Likainen Harry -tarina.
Mitä muita projekteja onkaan päätynyt vallan toisille raiteille kuin oli alunperin tarkoitettu? Myös mielenkiintoiset triviatiedot läheltä-piti castingeista kelpaavat. Esim. olisiko Stallonen Spesialisti ollut ratkaisevasti parempi, jos Sharon Stonen kanssa olisikin suihkuköyrinyt Steven Seagal? Hänellehän tarjottiin mahdollisuutta myös ohjata kyseinen tekele. Toinen missattu Seagal-hetki oli Wesley Snipesille päätynyt Drop Zone, kun Warner Bros ei suostunut päästämään Seagalia sopimuksestaan.

TV-sarja hakusessa

14 February 2010 - 16:14

Pakko päästä avautumaan mieltä vaivanneesta muistikuvasta. Kyseessä 80-luvun alkuvuosina (80-82) tullut minisarja. Nimessä muistaakseni jotain mustaan kissaan viittaavaa. Alkukrediittijaksossa taisi olla piirrosanimaatio kissan silmistä. Jotain vakooja/tiedustelukuviota käsittelevä sarja ei uskoakseni ollut amerikkalainen tai englantilainen. Ainoa kohtaus, jonka muistan on kuinka naispäähenkilö on sidottuna x-asentoon ja häntä uhataan kiduttaa kiehuvalla vedellä.
Olen kovasti iloinen ja kiitollinen, jos joku pystyy luomaan valoa asiaan.