Jump to content


Lex

Member Since 27 Feb 2011
Offline Last Active Private

Topics I've Started

Inside One of the Last VHS Rental Stores in America

20 April 2019 - 06:26

https://www.youtube.com/watch?v=S7FFMZUywt0


4K-julkaisut

24 February 2018 - 09:49

Ultra HD:n ystäville tehdäänpä oma ketju.

 

Keväällä on tulossa uusia 4K-julkaisuja, mm. ensimmäinen Star Wars -elokuva The Last Jedi (jostain syystä kaikki Disneyn 4K-julkaisut ovat ilman suomitekstejä), 2001, kaikki Jurassic Parkit sekä Matrix. Toivottavasti näistä viimeinen olisi kerrankin alkuperäisillä väreillä.


Kovimmat takaa-ajot

22 October 2016 - 09:01

Heitelkääs elokuvia, joissa on tiukkoja ja kuumia takaa-ajoja. Nyt ei etsitä mitään James Bondeja tai Hurjapäitä tai mitään CGI-mättöä, vaan missä oikeasti kumi palaa ja saa penkin reunalla jännittää, ja mitä enemmän näyttää oikeasti hengenvaaralliselta sen parempi. Takaa-ajon pitäisi myös jonkun verran kestää ja mieluiten tietty pitkään.

 

Esim. aakkosjärjestyksessä:

 

Elää ja kuolla L.A.:ssa

Keikkakuski

Kovaotteiset miehet

Puhallettu 60 sekunnissa


Poliittisesti epäkorrekteimpia elokuvia

03 December 2013 - 18:38

Heitelkääs vanhempia elokuvia, joissa pistetään halvalla erinäisiä asioita mitä nykyään pidettäisiin "poliittisesti epäkorrekteina". Tarkoitan mm. Tehtävä Alpeilla -elokuvaa vastaavia, joissa heitetään läppää kunnolla ilman nykyajan hyssyttelyä, ettei asialle voi olla kuin nauramatta. Ko. elokuvassahan vitsiä löytyy mm. homoista, mustista, inkkareista, raiskauksesta ja vaikka mistä.

Haussa ei siis ole mitään varsinaisesti rasistisia tai syrjimiselokuvia vaan sellaisia, joissa vielä kaikelle pystyi nauramaan ilman nousua barrikadeille. Olisi tietenkin suotavaa, jos elokuva on muutenkin katsomisen arvoinen.


Huuliharppukostaja-BD?

11 September 2013 - 18:45

Toimiiko muilla ko. levy normaalisti? Itse en pääse elokuvaa katsomaan ollenkaan. Playta kun painaa ja valitsee kumman tahansa version, valikko häipyy ja levy jää menuruutuun eikä näy muuta kuin taustakuva, jonka jälkeen ei voi tehdä mitään.