Jump to content


Meller

Member Since 20 Mar 2011
Offline Last Active Sep 20 2021 21:34

Posts I've Made

In Topic: Tulevat Blu-ray -julkaisut

22 August 2016 - 19:21

 

Amazon.comissa ennakkotilattavissa Lone Wolf and Cup Blu-Ray Collectionia hintaan $39,99 ja DVD Collection $99,95. Mahtaakohan olla hinnoitteluvirhe? Joka tapauksessa tilaukseen meni. 

 

Tilaukseen meni täälläkin,kyllähän tuo hinnoitteluvirhe selkeästi on,saapa nähdä toimittavatko tämän tuolla hinnalla...

 

Nyt on näemmä korjattu hinta $99,95:een. Tiedättekö vielä kumpikaan, Tunajones tai JPJ71, lkävikö teillä mäihä ennakkotilauksenne kanssa vai joudutteko yskimään isomman hinnan?
Suatana kun kutkuttaisi itseänikin pistää vanha AnimEigon DVD-boksi kiertoon ja pulittaa isosti rahaa tästä, vaikka suhtaudun itse tätä nykyä hyvin kriittisesti digiformaattipäivityksiin...


In Topic: Tulevat Blu-ray -julkaisut

25 May 2016 - 19:40

TÄMÄ: "Coming Soon For the First Time on DVD and Blu-ray! A 2K Restoration! Man on Fire (1987) Starring Scott Glenn, Jade Malle, Joe Pesci, Brooke Adams, Jonathan Pryce, Paul Shenar and Danny Aiello - Screenplay by Directed by Élie Chouraqui and Sergio Donati - Directed by Élie Chouraqui."

PLUS TÄMÄ: "Coming Soon on Blu-ray! Mickey Spillane's I, THE JURY (1982) Starring Armand Assante as Mike Hammer, Barbara Carrera, Laurene Landon, Alan King, Geoffrey Lewis, Paul Sorvino and Judson Scott - Screenplay by Larry Cohen - Based on the Novel by Mickey Spillane - Directed by Richard T. Heffron."

 = Taisin Tulla Just Housuun...

Pitääkö tässä taas ruveta ostelemaan fyysisiä formaatteja entisten jatkoksi???
 


In Topic: Tulevat Blu-ray -julkaisut

21 November 2015 - 18:27

Off topic:

On kieltämättä vähän helvetin ärsyttävää, jopa jossain määrin huolestuttavaa, että KESKUSTELUpalstalla, joka on omistettu niinkin täysin subjektiiviselle asialle kuin taidemuodolle törmää ilmiöön jossa keskustelu makuasioista ei ole suotavaa. Voidaanhan sitä toki vääntää asiasta, onko jonkun ihmisen ruumiinlämpö sillä hetkellä 36,5 vai 36,6, astetta, mutta mitäs jännää siinä olisi, kun asia selviäisi yksinkertaisesti törkkäämällä kuumemittari koehenkilön persiiseen, venailemalla hetki ja tsekkaamalla lukemat?

En todellakaan halua tästä nyt mitään yleistä sotaa enkä kenenkään henkilöön tarpeettomasti mennä, mutta ihan yleisesti vetoaisin mitä suurimmin jokaisen foorumin jäsenen ja lukijan järkeen, käytöstapoihin ja ennen kaikkea  sopivaan määrään itseensä menemistä. Jos joku on kanssasi eri meltä, hernepussin naamioon kietaisemisen sijaan tätä jos mitä voi käyttää mainioimpana tilaisuutena vaihtaa mielipiteitä (kuumenneitakin sellaisia, sillä hyvä vittuilu on aina hyvää vittuilua ja virkistävää), ja etenkin perustella kantansa, koska totta kai se on se erinomaisin kanta, kun taiteesta puhutaan, koska se on SINUN kantasi! Ja herrajumala, jos joka väittely subjektiivisesta asiasta on tarkoitus voittaa sillä että saa viimeisen sanan, niin mietitäänpä uudelleen. Hyvässä väännössä voittavat kaikki, sekä osallistujat että sananvaihtoa lukijat. Paskassa inttämisessä voittaa vain pari trollauksen ystävää (onko näitä edes, kun on niin vanhasta ja väsyneestä ilmiöstä kyse?) ja yksi yltiöomahyväinen persläpi eli inttäjä itse - ja sekin on Pyrrhoksen voitto, sillä kaikkia muita vituttaa ja sillat palavat. Ennen kaikkea koko foorumi köyhtyy niin vitusti, koska kun hyvä keskustelu kuolee, koska jengi kyllästyy, pitää vaan turpansa kiinni ja enintään tyytyy seuraamaan sivusta, jos joku joskus kertoisi jotain mielenkiintoista jossain. (Näin on tässä vähän pariin vuoteen itselleni käynyt.)

Niin että jos porukalla ryhdistyttäisi, jookos? Sekä sisällön tuottamisessa että sen laadun valvonnassa? Rauhaa, rakkautta ja vitusti leffoja. Over and out.


On topic:

A Touch of Zen!!! J.U.M.A.L.A.U.T.A. Näin nopeasti ei ole lähtenyt ennakkotilaukseen edes Hammerin Draculan pisimmän (mahdollisen) version Bluray muutama vuosi sitten. Korkea aika, että saadaan kotiteattereihin käypä julkaisu täst itämaisen elokuvataiteen ehdottomasta helmestä. Saatan kyllä pitää vanhan Optimumin DVD:n hyllyssä ihan kansitaiteen vuoksi (ja siksi ettei se ole tämän julkaisun jälkeen varmaan paskankaan arvoinen).

Arrow jatkaa myös aasialaisen marginaalimman hapatuksen laatujulkaisujen sarjaa Nikkatsu Diamond Guys Vol. 1 -kokoelmalla. Voice Without a Shadow, Red Pier ja The Rambling Guitarist. Julkaisu tammikuun 25. UK:ssa - jos kelpaa yhtä hyvin kaupaksi kuin aiemmat vastaaavat paketoinnit, kandee varmaan painaa kaasua ja ennakkotilata, kuten itse tein samalla kun nappasin A Touch of Zenin tulemaan.

http://www.amazon.co...ailpage_o00_s00


In Topic: Elokuva-alan kuolinilmot

11 June 2015 - 20:28

 

:(

 

R.I.P. Christopher Lee monessa ennätit olla mukana elämäsi aikana.

 

Ei voi sanoa että mies vietiin liian aikaisin pois, mutta olihan tuo silti ikävä uutinen. Uskomaton ura ja melkoinen määrä loistavia(kin) leffoja, eiköhän tänään katsota vielä joku Hammerin helmi Christoperhin muistolle.

 

93-vee, mutta silti... :crying:


In Topic: Tulevat Blu-ray -julkaisut

19 May 2015 - 20:44

http://101-films.com/nemesis-box-set/

Nemesis 1-4 Bluraylle? Jännä, hyvin jännä... Tietääkö kukaan tästä julkaisusta, siis etenkin sen laadusta vielä mitään konkreettista?