Jump to content


Neon Maniac

Member Since 27 Jul 2011
Offline Last Active Private

Posts I've Made

In Topic: Tourist Trap

07 February 2020 - 03:44

Full Moonin Charles Band lienee yksinkertaisesti tyhmä väittäessään, että kaikilla Blu-ray julkaisuilla pohjana oleva leikattu 85min versio on tuotettu ilman, että hänellä olisi ollut siihen osaa tai arpaa. Band on niitä tuottajia, jotka pitävät sormensa pelissä kaikilla osa-alueilla tuottamissaan leffoissa, kotivideojulkaisut mukaan lukien.

Alkuperäinen 90min teatteriversio löytyy tosiaan sellaisenaan vain DVD:ltä ja VHS:ltä. Bandin sanojen mukaan teatteriversiosta tehtiin aikoinaan hieno HD-masteri elokuvan alkuperäisistä kameranegatiiveistä, mutta Blu-ray julkaisujen laatu ('84 Entertainment) on niin kerta kaikkisen surkea, että lähdemateriaalin on pakko olla jotain aivan muuta. Todennäköisimpänä pidetään jotain ulkomaista n. 5min trimmattua useamman sukupolven printtiä, jonka Band lienee haalinut taholta x, kun ei ole tiukan budjettinsa puitteissa saanut maksettua filmilaboratorioaikaa oikeille tahoille ja hyödynnettyä alkuperäistä masteria.

Bandilla on ollut myös tapana muutella leffojen alkutekstejä; esim. Tourist Trap ohjaaja David Schmoeller, kun ohjasi myös Puppet Masterin, niin Band muutti alkuteksteissä nimen "A Film by David Schmoeller" -> "Puppet Master" kompaktisti muotoon "Charles Band's Puppet Master", niin kuin kyse olisi hänen elokuvastaan.

AGFA:lla siis saattanee olla oikeasti elokuvan alkuperäiset kameranegatiivit käytössä, joka tarkoittaisi mitä todennäköisimmin leffaa nähtäväksi ohjaajan alunperin tarkoittamassa pituudessa, ensimmäistä kertaa alkuperäisistä negatiiveista skannattuna ja masteroituna HD-resoluutiolla.

In Topic: Elokuva-alan kuolinilmot

06 February 2020 - 03:38

Kirk Douglas

In Topic: Tourist Trap

05 February 2020 - 14:48

Seuraavanlaista uutisointia leffan ympärillä. Spekuloinnit mahdollisesta fyysisen formaatin julkaisusta on käynnissä..

"Heres a photo of the original, uncut theatrical 35mm filmprint of TOURIST TRAP that has been scanned and preserved by AGFA. In other words: THE UNCUT VERSION OF TOURIST TRAP IS READY TO SLAY AUDIENCES STARTING NOW!! Produced by Charles Band (RE-ANIMATOR) and featuring production design by Robert Burns (THE TEXAS CHAIN SAW MASSACRE), this is an elegant, nerve-shredding slasher that set the gold standard for thousands of car-broke-down-in-a-maniacs-front-yard movies."

Book the DCP of the uncut version from @fullmoonfeatures at AMERICANGENREFILM.COM!

Alla lisäksi kattava trivia koskien leikkaamatonta versiota:

THE TOURIST TRAP BLU-RAY CONTROVERSY THAT YOU NEED TO READ

In Topic: Elokuva-alan kuolinilmot

21 January 2020 - 22:17

3ecb5af991856e4efbe376a2d5537c7f.png

In Topic: Elokuvamaailman uutisia

18 January 2020 - 17:53

Isketään nyt tänne, vaikka joukkorahoituselokuville omakin osionsa toki löytyy.


"New Blu-Ray of Häxan : Witchcraft Through The Ages. New restoration with never seen before intertitles, colors and new soundtrack."

Häxan : The Esoteric Cut - New 4K transfer and restoration