Jump to content


Neon Maniac

Member Since 27 Jul 2011
Offline Last Active Feb 06 2022 11:52

Topics I've Started

8K

01 December 2018 - 22:54

"Kehitys kehittyy ja sen myötä 8K-lähetykset on päätetty aloittaa Japanin yleisradioyhtiö NHK:n toimesta satelliittikanavalla, jonka yhteydessä syötetään myös 22.2-ääniraitaa. Ensimmäinen lähete on restaurointi 2001: Avaruusseikkailusta, joka on ylöspäin skaalattu 70mm IMAX-negatiiveista pelkästään tätä ensilähetystä varten. Tokion kesäolympialaiset 2020 tulevat kuitenkin olemaan aikanaan se varsinainen tulikoe tälle teknologialle, sillä muutamaa Samsungia, Sharpia, LG:tä ja Delliä lukuun ottamatta ei katseluvälineitä markkinoilla erityisemmin tällä erää ole - ja lisäksi katselu vaatii erityisen vastaanottimen, josta lähtee neljä HDMI 2.0 -piuhaa."

The first 8K satellite TV broadcasts launched today in Japan - Congratulations, your 4K TV is officially obsolete!

My Bloody Valentine (1981) - Special Edition Blu-ray

13 February 2018 - 15:54

Haussa siis tämä Lions Gate Home Entertainment -julkaisu vuodelta 2009. Yhteydenotot mieluusti privalla.

6868_front.jpg

MTV:n HD-kanavat teräväpiirtona kaikkien katsottavaksi!

06 May 2017 - 14:52

Tuli sen verran puun takaa, että laitetaan kiertoon. Ainakin täällä (kaapeli)taloudessa MTV3 HD näkyy olevan auki ilman mitään säätöä. 720p tosin, mutta sd-kuraa aina parempi..


"MTV ilmoitti eilen tuovansa nykyisen HD-kanavatarjontansa lisäksi tarjolle myös teräväpiirtoversiot Sub ja Ava -kanavistaan. Samalla yhtiö ilmoitti luopuvansa salauksesta kaikissa maksuttomissa HD-kanavissaan (MTV3 HD, Sub HD, Ava HD), tuoden ne näin ilmaiseksi tarjolle kaikille antenni- ja kaapelitalouksille."

"Tähän saakka monet kaapelioperaattorit ovat perineet ainakin maksukortin perusmaksun verran MTV:n ja Nelosen teräväpiirtokanavien salauksen avaamisesta. Nyt siis Maikkarin kanavat alkavat näkymään, oli digivirittimessä maksukorttia tai ei. Muutos - ja uudet kanavat - tulevat tarjolle täysin jakelutiestä ja operaattorista riippuen. Kukin operaattori ilmoittaa omille asiakkailleen mm. kanavapaikoista ja kanavien näkyvyydestä ja niiden siirtymisestä vapaaseen katseluun. Perinteisistä isoista kotimaisista toimijoista enää Nelosen ilmaiskanavat ovat salauksen takana (ainakin osalla operaattoreista) ja vaativat näin katselukortin."

Maksuton tv-kanava National Geographic aloittaa maaliskuussa - ensimmäisenä Euroopassa...

15 January 2017 - 18:40

Nostetaan tapetille uutinen viime vuoden lopulta, kun tuntuu jääneen vähemmälle huomiolle, vaikka kyseessä on pienimuotoinen merkkitapaus nykyisen kanavatarjonnan lähihistoriassa. Tällä julistuksella telefiili paikannee pahan mielen, jonka mm. ilmaiskanava TLC aiheutti vastenmielisellä paskatulvallaan jo aloittaessaan. Nähtäväksi jää kuinka suuren katsojavolyymin kanava lopulta tavoittaa, ja mikä tärkeintä: tarjonnallaan vakiinnuttaa?


"Fox Networks Group Oy lanseeraa tv-kanava FOXin rinnalle mainosrahoitteisen National Geographic -kanavan 1. maaliskuuta 2017. Aiemmin maksukanavana Suomessa toiminut National Geographic on maaliskuusta lähtien ensimmäinen vapaasti katsottava National Geographic -kanava Euroopassa ja toinen maailmassa."

"National Geographic on maailman johtava tieteeseen ja tutkimukseen keskittyvä asiaviihteellisten ohjelmien kanava, joka näkyy 169 maassa ja tavoittaa 433 miljoonaa kotitaloutta. Kanava tarjoaa katsojille viihdyttäviä ja innovatiivisia ohjelmia, joissa huippuluokan asiantuntijat ja a-listan julkkikset käsittelevät ajankohtaisia aiheita."

"Tämän lisäksi National Geographic keskittyy tutkimaan ja suojelemaan luontoa sekä tukemaan kehitystyötä eri tieteen aloilla. Brändiuudistuksen myötä kanava tavoittelee valveutuneita ja uusista ilmiöistä kiinnostuneita aikuisia TV-katsojia, jotka toivovat vaihtoehtoista ja laadukasta ohjelmistoa nykyisen TV-tarjonnan rinnalle."

- Olemme erittäin iloisia voidessamme tarjota suomalaisille tv-katsojille korkealaatuisen National Geographic -kanavan ilmaiseksi maaliskuun alusta alkaen. National Geographic on brändinä tunnettu ja luotettava. Maailmanlaajuinen brändiuudistus tulee nostamaan kanavan laatumielikuvaa entisestään, kommentoi Fox Networks Group Oy:n maajohtaja Pia Kuhakoski tiedotteessa.

"National Geographic -kanava kuuluu National Geographic Partners LLC -yhteisyritykseen, jonka pääomistaja on 21st Century Fox. Koko yrityksen tuotosta 27 % palautetaan vuosittain National Geographic Societyn tukemaan luonnonsuojelun ja -tieteen tutkimustyöhön. Viime vuonna summa oli 1,1 miljardia dollaria."

Star Trek (2017)

02 November 2015 - 20:55

"Uusi Star Trek -tv-sarja on saanut vihreää valoa. Nimeä sarjalla ei vielä ole, mutta tammikuussa 2017 se alkaa. Edellinen sarja eli Star Trek: Enterprise päättyi keväällä 2005. Tarjotut tiedot ovat hyvin yleisluontoisia. Sarja esittelee uusia hahmoja, jotka tutkivat uusia maailmoja ja sivilisaatioita. Sarjan teemat peilaavat oman aikamme ongelmia, kuten on tapana ollut."

"Päävastuussa sarjasta on Alex Kurtzman, joka on yksi elokuvien Star Trek (2009) ja Star Trek Into Darkness kirjoittajista ja tuottajista. Hänen aiempia tv-sarjojaan ovat mm. Fringe - rajamailla ja Sleepy Hollow. Seuraava elokuva Star Trek Beyond valmistuu ensi vuonna. Kurtzman ei ole mukana tekemässä sitä."

elitisti.net -palvelun sponsoroi:
webhotelli.fi
uusi sivusto osoitteessa:

elitisti.fi
Foorumi ei ole enää aktiivisessa käytössä. Keskustelu elokuvista ja populaarikulttuurista jatkuu Elitistin Discord-serverillä