Jump to content


Bastard

Member Since 31 Mar 2004
Offline Last Active Yesterday, 17:30

Posts I've Made

In Topic: Mitä Elitisti-foorumin väki katsoo 2019

06 October 2019 - 14:34

 

Joistakin Stan Laurelin sooloista olin tulkitsevinani, että jos Hardy ei olisi sattunut vastaan, niin Laurelin pariksi olisi saattanut päätyä James Finlayson. Finlayson oli myöhemmin mukana yli kolmessakymmenessä Stanin ja Ollien elokuvassa.

 

 

Ainoana miinuksena voisi mainita jotkut ilmeisesti tekoajalle tyypilliset tyylittömyydet ja ylilyönnit. The Midnight Patrol’issa (1933) poliisipäällikkö ampuu loppuhuipentumassa Stanin ja Ollien. Siis kuoliaaksi. The End.

Muistelisin että alkujaan suunnitelmissa olisi ollut trio Laurel, Hardy & Finlayson.

 

Laurelillahan oli välillä morbidi huumorintaju, yksi suosikeistani Block-Heads piti alunperin loppua niin että Stan ja Ollie päätyvät täytettyinä metsästäjän seinälle. Jonkun leffan lopussa Ollie kuoli ja uudelleensyntyi hevosena, muistan kuinka lapsena se tuntui jotenkin häiritsevältä.


In Topic: Mitä elitistit pelaavat?

17 July 2019 - 16:04

Ah, Baldur's Gatet on parhautta. Pillars of Eternity tuli pelattua jokin aika sitten, aika syvällä kumarruksella tehty peli BG:n suuntaan mutta jotenkin siitä silti uupui sama henki. Pitääpä laittaa Enchanted versiot harkintaan.


In Topic: Italo Western Collection

05 March 2019 - 15:30

Pakko tähdentää omaa (ja useimpien leffan nähdeiden) mielipidettä siitä, että Djangon enkkudubbi on auttamattoman huono. Enkä tarkoita nyt sitä että suun liikkeet eivät mätsäisi dubbiin vaan dialogi itsessään on monin paikoin paljon italodubbia latteampaa, varsinkin viimeisessä kohtauksessa jossa Djangon viimeinen repla ei vastaa lainkaan italiaversion loistavuutta.


In Topic: Meksikolaisten hahmojen näyttelijät länkkäreissä

15 February 2019 - 10:38

Yksi nimi tuli näin äkkiä mieleen joka sopisi listaan.

 

Robert Woods (My Name is Pecos & Pecos Cleans Up)


In Topic: Mitä Elitisti-forumin väki katsoo 2018

04 December 2018 - 12:24

34- Lupo: The Last Killer (L'ultimo Killer) (Kovo), Ryhdikäs spagu missä George Eastmanin latinojannu oppii pyssymiehen hommat vanhalta mestarilta ja äityy kostamaan perheensä kuoleman päätyen oppi-isänsä kanssa kiistan eri puolille. Kaikin puolin rivakkaa perusmenoa ilman suurempia puutteita. ***

Pieni korjaus, eli tämähän on Giuseppe Varin ohjaama. Hyvä leffa kyllä. Anthony Ghidra on näitä vähemmän tunnettuja spagunäyttelijöitä, jolta toivoisi enemmänkin rooleja, sen verran vakuuttavasti äijälle istuu lännenmiehen rooli. Vari on myös ohjaajana vähemmän tunnettu vaikka miehen ohjaus on suuremmalta osin vakuuttavaa.