Jump to content


Romero

Member Since 24 Sep 2003
Offline Last Active Private

Posts I've Made

In Topic: VHS-kerääjien ajankulu thread

12 November 2012 - 02:35

Hiuskarvan Varassa

In Topic: V-2000 nauhoja.

13 October 2012 - 14:20

Tarviiko olla kotimaisia julkaisuja?

In Topic: Laserdisc

11 October 2012 - 00:51

Sitten osui silmään tuo Nemesis mistä joku mainitsi eli meneekö se niin vaikka dvdcompare sanoo että usa ja uk dvd:T ovat leikkaamattomia niin silti eivät täysin ole samoja mitä se erittäin harvinainen japanin laserdisci on eli imdb:n mukaan unrate,uncut with extra violence. Sekin olisi saatavilla laserdicinä mutta hinta 177 dollaria :)

Jenkkien laserdisci on approx. 95min kuten japanin disci mutta siitä usa laserista en löydä tietoa että onko sitten mikä.


Nemesiksen versionhallinnassa on vähän sekaannusta kiitos jenkkien: Aikoinaan leffa oli saatavana siellä kahtena eri versiona joista toinen oli harhaanjohtavasti nimetty director's cutiksi vaikka todellisuudessa molemmat pohjautuivat samaan theatrical editioniin (R-rated leikattu, myöhäisempi unrated "dir. cut" leikkaamaton) - jenkki-LD on muistaakseni unrated mutta takuuseen en mene. Yllämainitut DVD:t ovat niinikään kokopitkiä teatteriversioita (samoin kuin kotimainen VHS jos joku ei sitä tiennyt) ja siksi Rewindissä leikkaamattomiksi merkattuja mutta mikään näistä keskustelussa esiintulleista julkaisuista ei vastaa sisällöltään Japani-LD:tä josta löytyy tarkempaa tietoa täältä, laitoin senkin director's cut-statuksen lainausmerkkeihin ihan tarkoituksella tuossa aiemmassa viestissäni koska käsittääkseni siitä ei ole mitään virallistettua faktaa olemassa mutta eroja teatteriversioon löytyy yhtä kaikki. Mitä noihin pituuksiin tulee niin niitä ei kannata netistä tavata automaattisesti kuin absoluuttista totuutta, useimmiten ne on napattu suoraan takakansista joiden tiedoilla ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa ja muutenkin varsinkin vaihtoehtoisten leikkausten kohdalla on usein kyse monimutkaisemmista muutoksista kuin pelkistä lisäyksistä/poistoista. Näin loppukaneettina tuolla 177 dollarin hintapyynnöllä voi pyyhkiä persettä, kurottamalla hieman perinteisiä haialtaita kauemmaksi minttikuntoisen yksilön keskihinta on noin 40-50 taalaa.

In Topic: Julkaistu vai ei?

17 September 2012 - 21:14

Minulla on Showtimen Piranha 2 sekä Casanova ja Kumppanit kannettomina betoina, sekä R-videon Jerry Cotton - Lepää Vasta Haudassa.

In Topic: Commodoren nykyhinta

15 September 2012 - 22:57

Itsellä on c64ja kasetti+lerppuasema. Mua kiinnostais moduulipelit ja semmoiset lerppupelit kuten Airbourne rangerja Summer gamesit näin alkunsa. Action replay IV myös pitäisi saada ja joitakin turbomoduuleita myös.


Ensinnäkin, jos tarkoitat "turbomoduuleilla" nimenomaan kiihdytinkortteja etkä Action Replayn kaltaisia monitoimikalikoita joissa on levyturbot sun muut, unohda ne: Niillä ei keskivertokäyttäjä tee juurikaan mitään. Yleisesti ottaen niiden toimintaperiaate on sellainen että ne eivät muuta automaattisesti kuusnelosta kaasarikoneesta ruiskuturboksi vaan se mitä ja miten ne nopeuttavat riippuu käytetyistä ohjelmista, vanhat mallit ovat sekä toiminnaltaan epävarmoja että kalliita harvinaisuutensa vuoksi, uudet puolestaan ovat monipuolisempia mutta kalliita siksi että ne ovat uusia ja nykyaikaisella tekniikalla toteutettuja. Action Replay-moduleista ei kannata välttämättä jahdata IV-mallia paitsi jos on nimenomaan nostalgisoinnista kyse, VI on ihan yhtä pätevä jos ei monipuolisempi ja tuoreemmassa Retro Replayssa on vielä viilattu muutama bugi siihenkin verrattuna pois. Mikäli pelien ei tarvitse olla alkuperäisiä budjettiystävällisin vaihtoehto kokoelman kartuttamisen suhteen on hankkia ZoomFloppy jonka avulla voit siirtää netistä ladatut levyimaget PC:n ja Commodoren levyaseman kautta oikeille lerpuille.

Edit: Ja Carson voi työntää sen Atarin takaisin hanuriinsa.

elitisti.net -palvelun sponsoroi:
webhotelli.fi
uusi sivusto osoitteessa:

elitisti.fi
Foorumi ei ole enää aktiivisessa käytössä. Keskustelu elokuvista ja populaarikulttuurista jatkuu Elitistin Discord-serverillä