Jump to content


Martin

Member Since 24 Sep 2003
Offline Last Active Nov 20 2014 14:47

Topics I've Started

HÖFFin reissu on taas täällä!

05 April 2013 - 10:37

Kevään kovin reissu on taas täällä! HÖFF järjestää yhteistyössä Night Visionsin kanssa jo neljättä kertaa pakettimatkan, jossa sinun ei tarvitse kuin ilmoittautua mukaan ja maksaa (vaatimaton) osallistumismaksu. Harvalla leffafestarilla viihtyy niin hyvin kuin Haapsalussa vaikka ei katsoisi yhtään elokuvaa. Suosittelen!

 

Vietä elokuva- ja kauhuviikonloppu Viron tunnetuimmassa kylpyläkaupungissa Haapsalussa

Haapsalu on 11780 asukkaan kaupunki Viron länsirannikolla. Haapsalu Horror & Fantasy Film Festival eli HÖFF on vuonna 2005 perustettu kansainvälinen kauhu-, kultti- ja sci-fi -elokuviin keskittyvä festivaali.

25.-28.4.2013 HÖFF juhlii ansioituneesti 8. festivaalivuottaan.

Tapahtuma on tunnettu laadukkaasta ohjelmasta, hienosta tunnelmasta ja kansainvälisistä vieraistaan.

Viikonloppupaketti elokuvan ystäville:
vain 168 € (2 yötä, 26.- 28.4.) tai 194 € (3 yötä, 25.-28.4.)

Pakettiin sisältyvät:
• laivaliput Helsinki-Tallinna-Helsinki: meno to 25.4. tai pe 26.4. ja paluu su 28.4.
• kuljetus minibussilla Tallinnan satamasta Haapsaluun ja takaisin
• festaripassi
• 2 tai 3 yön majoitus 2 hengen huoneessa
Lisätarjouksena 9€ Fra Mare Thalasso SPA-kylpylälippu

Paketin varaaminen onnistuu osoitteessa: www.hoff.ee/package (ennen 10.4.2013)

Lisätietoa festivaalista: www.hoff.ee

 

FB-event: http://www.facebook....582228735120648


NIGHT VISIONS: COLTTIKONSERTTI 2013

29 December 2012 - 12:07

Night Visions päästää Django Unchainedin irti

Bio Rexissä ja Kino Engelissä 17.1.-20.1. järjestettävä NIGHT VISIONS: COLTTIKONSERTTI 2013 tarjoaa tilaisuuden nähdä Quentin Tarantinon odotettu uutuus Django Unchained ennen virallista Suomen ensi-iltaa – osana armottoman mehevää blaxploitaatio- ja italowesternien kokoonpanoa, joka näyttää Tarantinon räväkän huippulänkkärin taustat ja juuret.

Colttikonsertin lähtölaukaukset ammutaan Bio Rexin Sartana vs Django -illassa torstaina 17.1. Avauselokuva, sähäkän italowestern-kulttisarjan kantateos Sartana (1968) on salaperäisen tyylin ja äärimmilleen viedyn räiskinnän hätkähdyttävää juhlaa. Gianfranco Parolinin teos saa Suomen ensiesityksensä klo 19:45 priimakuntoisena filmikopiona, jonka matka jatkuu Suomesta kohti Tarantinon kotiteatteria Hollywoodissa! Django Unchained on vuorossa klo 21:30. Edullinen yhteislippu hoitaa kaksi klassikkoa yhdellä iskulla!

Lainsuojaton meno jatkuu perjantai-illasta 18.1. sunnuntaihin 20.1. Kino Engelissä, jossa nähdään afrosankari Fred Williamsonin kostotarina Black Rider, uskomaton kung fu -gorefeast The Fighting Fists of Shanghai Joe, Sergio Corbuccin nihilistinen perusjärkäle The Hellbenders, Sartana-saagan legendaarinen nelososa, Lee Van Cleefin komea The Grand Duel, tinkimätön kapinaklassikko A Bullet for the General ja monia muita alan teoksia harvinaislaatuisina filmikopioina! Varaudu veriseen viikonloppuun kourallisella euroja, jätä parta ajamatta ja hanki COLTTIKONSERTTI 2013:n liput etukäteen Night Visionsin verkkokaupasta, sillä lännessä vain nopeat selviytyvät!

Lipunmyynti alkaa Night Visionsin verkkokaupassa ma 31.12.2012 klo 9.00 osoitteessa www.nightvisions.info.

Night Visions Maximum Halloween 3012 (31.10.-4.11.)

28 September 2012 - 13:24

5 päivää parempia elokuvia!

Tänään julkistettiin iso kasa uusia nimikkeitä syksyn Night Visions Maximum Halloween 3012 -festareille.

Tasavallan asiallisin elokuvafestivaali Night Visions kirittää elokuvavuoden kohti huippuaan loka-marraskuun 2012 taitteessa Helsingin elokuvateatteri Maximissa ja Kinopalatsissa. Festivaalin 15. juhlavuosi saa arvoisensa päätöksen viisipäiväisessä tapahtumassa, jossa nähdään enemmän elokuvia kuin yhdelläkään aiemmalla Night Visions -festivaalilla. Juhlallisuudet käynnistyvät Halloween-iltana 31.10.2012.

Lippujen ennakkomyynti alkaa 12.10.

Avajaiselokuvana nähdään DREDD 3D (USA/Britannia/Intia 2012). Pete Travisin ohjaama, lähdemateriaalilleen kiitettävän uskollinen 2000AD-sarjakuvafilmatisointi tarjoilee armottoman intensiivistä ja ilahduttavan kovaotteista toimintaa Mega City Onessa.

Finlandia-gaalassa nostetaan jalustalle Suomi-elokuvan kadotettu, juuri 30 vuotta täyttänyt lähitulevaisuuteen sijoittuva kauhudraamaklassikko MP Minä Pelkään (Pekka Hyytiäinen, 1982), jolla on paljon yhteistä mm. Michael Haneken väkevimpien töiden kanssa.

Ohjelmiston muita tärppejä on muun muassa:

Bobcat Goldthwait: GOD BLESS AMERICA (USA 2011)
Poliisiopisto-liimatukka Goldthwaitin neljäs ohjaus on rosoisesti herkutteleva huonon maun toimintakomedia, joka pistää amerikkalaisen kulttuurin nykytilan poikki ja pinoon räkäisen röhönaurun saattelemana.

27 eri ohjaajaa: THE ABCS OF DEATH (USA/Uusi-Seelanti 2012)
Kenties kunnianhimoisin koskaan tehty kauhuantologiaelokuva koostuu 26:sta kuolemaa käsittelevästä jaksosta ja jää takuuvarmasti historiankirjoihin yhtenä vuoden 2012 suurista genretapauksista.

Peter Strickland: BERBERIAN SOUND STUDIO (Britannia 2012)
Kotimaassaan pilviin kehuvista arvosteluista nauttinut tarina italokauhuelokuvan äänisuunnittelijan kurimuksesta on yksi viime vuosien omaperäisimmistä ja kiehtovimmista elokuvista.

Hajime Ohata: HENGE (Japani 2011)
Aasian hurja body horror -visio miksaa David Cronenbergin ja Shinya Tsukamoton Tetsuo-elokuvien teemoja - ja suhtautuu aiheeseensa kiitettävän vakavasti.

John Waters: PINK FLAMINGOS (USA 1972)
Watersin ja Divinen transgressiivinen klassikko riemastuttaa, shokeeraa ja viihdyttää yhä edelleen.

John Waters: DESPERATE LIVING (USA 1977)
Watersin ensimmäinen pitkä elokuva ilman Divinea uskaltaa olla vielä röyhkeämpi ja mehukkaampi kuin yksikään miehen aiemmista saavutuksista. Huh huh.

Leon Klimovsky: WEREWOLF VS. THE VAMPIRE WOMAN (Espanja/Länsi-Saksa 1971)
Espanjan kauhuikonin Paul Naschyn viides Waldemar Daninsky -ihmissusielokuva on sarjan paras ja yhdistelee kerrassaan mestarillisesti hirviöitä, verta, paholaisen palvontaa ja tyttöjen välisiä eroottisia viboja.

Joe Dante: THE HOWLING - ULVONTA (USA 1981)
Kauhu- ja fantasialajityypit ovat olleet aina mestariohjaaja Danten sydäntä lähellä, ja genresuosikki Dee Wallacen naispääosittama vaikuttava ihmissusikauhun moderni klassikko on siitä oivallisin osoitus.

Sonny Laguna, Tommy Wiklund: WITHER (Ruotsi 2012)
Ruotsin elokuvahistorian splatterpitoisin teos kumartaa vaikutteitaan häpeämättä niin Evil Deadin kuin Cabin Feverinkin suuntaan - ja pitää sisällään kosolti kiitettävän hyvännäköisiä efektejä.

----

Aikaisemmin oli jo julkistettu seuraavat nimikkeet:


Andrew Dominik: KILLING THEM SOFTLY (USA 2012)
Brad Pitt vuoden 2012 Cannesin kilpasarjan väkivaltaisimmassa elokuvassa. Need we say more?

Lee Daniels: THE PAPERBOY (USA 2012)
Murhia, masturbaatiota, meduusoja, masokismia - ja John Cusack uransa törkyisimmässä roolissa täydellisen arvaamattomana vankilakundina Precious-ohjaajan uutuudessa.

Rian Johnson: LOOPER (USA 2012)
Terminator kohtaa 12 apinaa vuoden kovimmassa scifi-toimintaspektaakkelissa.

Juan Martinez Moreno: GAME OF WEREWOLVES (Espanja 2011)
Alex de la Iglesian genrekomediaklassikoiden Accion mutante (1993) ja The Day of the Beast (1995) jalanjäljissä tiivisti etenevä Game of Werewolves poikkeuksellisen toimiva lajityypin edustaja, mistä todistaa myös sen Montrealin Fant-Asia-festivaalilla heinäkuussa pokkaama yleisöpalkinto.

Paco Plaza: [REC] 3 GENESIS (Espanja 2012)
2000-luvun euroelokuvan menestyksekkäin kauhuelokuvasaaga saa kiitettäviä lisäkierroksia vaihtaessaan maisemaa ja luopuessaan käsivarakuvauksesta. Kaivattua lisäpotkua tuo myös morsian, joka tarttuu zombien uhatessa moottorisahaan.

Joaquin Romero Marchent: CUT-THROATS NINE (Espanja/Italia 1971)
Legendaarisen tyly ja hemoglobiinipitoinen kauhuwestern on nähtävä isolta kankaalta senkin takia, että vuosia ja taas vuosia tekeillä olleesta uusintaversiosta ei tunnu tulevan valmista millään.

Loput nimikkeet julkistetaan tuota pikaa. Kovaa settiä vielä tulossa!

Night Visions esittää: Kulttuurimatka HÖFF:iin osa 3

21 March 2012 - 12:48

Taas koittaa se aika keväästä, kun kannattaa alkaa suunnittelemaan mahtavan hauskaa viikonloppureissua Haapsalun kauhuleffafestareille! Aikaisemmat reissut on ollut huippuhauskoja eli älä epäröi vaan ilmoittaudu mukaan!

Alta löytyy viralliset infot. Lisätietoja voi kysellä myös minulta esim. tässä threadissä tai privana.

Vietä elokuva ja kauhuviikonloppu Viron tunnetuimmassa kylpyläkaupungissa Haapsalussa

Haapsalu on 11780 hengen kaupunki Viron länsirannikolla. Haapsalu Horror & Fantasy Film Festival eli HÖFF on vuonna 2005 perustettu kansainvälinen kauhu-, kultti- ja sci-fi-elokuviin keskittyvä festivaali.

27. – 29. 04 HÕFF juhlii ansioituneesti 7. festivaalivuottaan.
Tapahtuma on tunnettu laadukkaasta ohjelmasta, hienosta tunnelmasta ja kansainvälisistä vieraistaan.

VIIKONLOPPUPAKETI ELOKUVAN YSTÄVILLE : VAIN 160€
160 euron hintaiseen pakettiin sisältyvät:
• laivaliput Helsinki-Tallinna-Helsinki: meno pe 27.04 ja paluu su 29.04
• kuljetus minibussilla Tallinnan satamasta Haapsaluun ja takaisin
• festaripassi
• 2 yön majoitus 3* hotellissa 2 hengen huonessa
Lisätarjouksena 9€ Fra Mare Thalasso SPA -kylpylälippu

Varaa paikkasi 10.04 asti kirjoittamalla englanniksi: hoff@poff.ee
Lisätietoa festivaalista: www.hoff.ee

Kaikki Fixit myyntiin (mm. paljon spaguja ja rareja kassuja)

20 March 2011 - 16:27

Huuto.nettiin läks.

elitisti.net -palvelun sponsoroi:
webhotelli.fi
uusi sivusto osoitteessa:

elitisti.fi
Foorumi ei ole enää aktiivisessa käytössä. Keskustelu elokuvista ja populaarikulttuurista jatkuu Elitistin Discord-serverillä