Jump to content


El Conde

Member Since 20 Jan 2015
Offline Last Active Feb 04 2020 13:02

Posts I've Made

In Topic: Kyselyä: A Dirty Pair (Super8-kelakungfuilua, 3 kelaa)

27 June 2019 - 13:11

No niin... Kelat tsiigattu ja seuraava leffa kyseessä - tosin mykkänä ja lyhennettynä kolmen kelan julkaisua varten, varmaankin kaikki kungfuilu oli tallella:

 

Kelan alussa kirjoitettuna italiankielinen nimi, josta pääsi jäljille: Una Sporca Coppia, eli https://www.imdb.com/title/tt0198611/ eli Si Dui Tou / One By One (1973) - ohjaus: Kin Lung. Pääosissa: Kam Kong ja Yasuaki Kurata. Italialainen posteri sama kuin keloissa: https://i.ebayimg.co...9jI/s-l1600.jpg

 

Pari klippiäkin tarjolla: https://www.youtube....h?v=46QrH-knovc ja https://www.youtube....h?v=Zs7SCVl_IIQ

 

Ja ainakin tällainen DVD tarjolla: http://www.fareastfl...-fu/one-by-one/

 

Kiinnostuneita?


In Topic: Laserlevysoittimet

31 July 2018 - 01:39

Vaikuttaisi macrovision-suojaukselta..?

In Topic: Video Butchery

09 May 2018 - 13:14

Työn alla tutkailua The Evil That Men Do / Pirullinen Kosto-leffan eri sensuroinneista

 

- Suomi 35mm K18 elokuvateatteriversio - Elokuvatarkastamolla ei tietoja/mainintoja sensuroinneista (oletetusti kuitenkin sama versio kuin K18-videolla)

- Suomi FIX K18 VHS - Pahasti leikattu, perustuu US R-rated-versioon

- Suomi DVD-julkaisu - Leikkaamaton US R-versio

- UK DVD-julkaisu - Leikattu versio, pohjaa UNRATED-versioon (sisältää muutaman vaihtoehtoisen verisemman kuvavalinnan/kuvakulman, joita ei ole US R-versiossa)

- Nameless BLURAY - SD-insertein UK-versiosta löytyneet UNRATED-kohtaukset liitetty US R-versioon

 

Mutta... Koska brittiversio on leikattu, eivät kaikki unrated-insertit ole pakostikaan vielä kirjattuna. Ratkotaanpa nyt tämä maailmallakin askarruttava versioasia yhdessä...

 

Löytyykö keneltäkään 1991 tv:stä tullutta esitystä? Erilaisia foorumeita kahlanneina monilla mielikuvia versiosta, jossa esim. alun sähkökidutuskohtaus erilainen (vielä brutaalimpi). Itsellä mielikuva tv-versiosta, että olisi ollut raaempi kuin US R-versio (muistan varmuudella, että esityksessä lopun haulikkogoreilu oli samalla tavalla kuin unrated-materiaalissa), mutta sitä ei tietenkään ole enää harmillisesti tallella. Pitäisi saada tv-esitys vertailuun - riittää vaikka tv-ruudulta kameralla kuvattuna, jotta saadaan kuvavertailua suoritettua.

 

Myös japani-, kreikka- ja hollantikassujen sisältö kiinnostaa - riittää vaikka tv-ruudulta kameralla kuvattuna, jotta saadaan kuvavertailua suoritettua.


In Topic: FIx-Galleria

28 February 2018 - 14:56

http://www.fixgaller...t/nostalgia.php

 

Onkohan tämä osio enää palaamassa linjalle? Toivottavasti saadaan kaikki videokuvastot ja mainokset mahdollisimman nopeasti linjalle.

 

Itselläkin saattaa olla joitain vanhoja FilmNet-kuvastoja jäljellä, jotka voisi yrittää jossain vaiheessa saada skannailtua ainakin tärkeimpien sivujen osalta jonnekin nähtäville.


In Topic: Silent Night Deadly Nightin uusi 4K-skannattu BD - unrated-filmimateriaali oi...

17 December 2017 - 18:56

https://www.shoutfac...product_id=6465

Shout iskee jälleen... Kyse selkeästi rahasta, eikä filmimateriaalien löytymisistä. Anchor Bayn vanha master mitä ilmeisimmin yhdestä negatiivilähteestä tai tasalaatuisesta positiivikopiosta... Luulisi maailmalta löytyvän kymmenittäin arkistokopioita, joista puuttuvat pari minuuttia (jotka SD:nä kohtausten keskellä, eivätkä gorea tms.) olisi saatu HD-laadulla skannattua. Ala-arvoista "restaurointia"...

Jälleen siis uusi SD-insertein varustettu BLU-RAY, jonka myötä lompakkoni sanoo Shoutille hyvästit.