Jump to content


karialkiller

Member Since 16 Jun 2004
Offline Last Active Apr 02 2020 22:26

Topics I've Started

O - Vampyyrit arvet / Scars of Dracula

16 January 2014 - 12:06

Ostetaan mainittu DVD suomitekstillä. Laita tarjouksesi vaikka YV:nä, kiitos!


Laulujen ennustukset tulevaisuudesta

22 July 2013 - 09:51

Joku aika sitten hoksasin, että Kalifornian osavaltion kyvernööriksi tuli Terminatorin jälkeen Jerry Brown ja että hänhän on sama kaveri, josta Dead Kennedys teki yli 30-vuotta sitten klassisen punk-piisin California über alles. Laulua jälkiviisaudella arvioitaessa sen näkemykset Mr Brownista eivät ole ainakaan hänen kohdaltaan toteutuneet. Brownin saavutuksia sen kummemmin tuntematta, hän  lienee oikeammin paikallinen Ilkka Kanerva, eikä jokin erityinen Pahuuden henkilöitymä. Musiikillisesti tämä piisi toimii paremmin kuin visiona Brownin tulevaisuudesta. Kontrolliyhteiskuntaa kohti on toki menty yleisellä tasolla.

 

http://www.youtube.com/watch?v=V-6wxL7gGBQ

 

 

Seuraavien vaalien ollessa euro-vaalit, voi vertailla kahta euronäkermystä. Terttu Tuomi ja Vasararyhmä vastusti vuonna 1973 EEC-vapaakauppasopimusta singlellä Ei EEC:lle. Alkuperäisen version voi kuunnella elokuva-levyltä Kenen joukoissa seisot, tässä huumoriyhtye Punatähtien versio:

 

http://www.youtube.com/watch?v=Mn-Lokhn8b0

 

 

Myönteisemmin eurooppalaisesta yhteistyöstä unelmoitiin vuonna 1994 EU-kansanäänestystä varten tehdyssä kampanjalaulussa Jos huominen muutoksen tois, jonka lauloi Virve Rosti. Kappaleen kustansi EU-jäsenyyttä tukeneet taustavoimat.

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=TjkMKBsfOA0


Maailmanloppu 21.12.12 - merkkejä ilmassa!

13 December 2012 - 14:05

Maailmanloppu tulee siis perjantaina 21.12.12. Lopunajan merkit ovat ilmassa. Tässä listatkaamme niitä. Aloitettakoon Nirvanan comebackillä. Nirvana on siis tehnyt paluun ja uusi solisti on Paul McCartney!!!

http://www.youtube.com/watch?v=Oh1eDSLKomU
Spoiler

Elitisti masentuu nykyajan menosta...

24 April 2012 - 09:31

Lähiön K-kaupan tarjousleffahyllyssä oli Texas chainsaw massacre hintaan 6,95... Tähän on sitten tultu. Oi niitä aikoja, kun se hankittiin kopionkopiona hämäräperäisestä postilokero-osoitteesta tai lähetettiin kirjeitä Melbourneen...

Hupia pilalleleikatuista

09 April 2012 - 13:29

Robo Cop sf K16 vhs versio 10min tiivistelty. :rofl:


Sen elokuvaharrastuksen alkujuurilla, josta Elitistikin on syntynyt, oli hyvin tärkeää elokuvien leikkaamattomuus. Nykyisin elokuvien leikkely ei ole joitakin poikkeustapauksia lukuunottamatta enää elokuvaharrastajille ongelma. Joten on mielessä käynyt, että voisi olla suurta hupia tehdä pieni aikamatka menneisyyteen ja katsoa vaihteeksi jokin täysin pilalle ja mahdollisimman tökerösti leikattu videolain mukainen torso. Tässä voitaisiin etsiskellä julkaisuja, jotka täyttävät em. kriteerit. Robocop kuuluu ilman muuta tähän sarjaan. Nyt tälläkin voi jo nostalgisoida, kun leikkaamaton directors cut lienee useimmilla hyllyssä.

Ja aikamatkalla kuulunee ottaa snapsi salmiakkikossua per tökerö leikkaus!