Jump to content


MikeJ

Member Since 09 Jul 2019
Offline Last Active Dec 12 2019 14:44

Posts I've Made

In Topic: Mitä elitistit pelaavat?

11 July 2019 - 12:10

Mukava kuulla. Itellä on menossa pelin ensimmäinen osa. Saa nähdä. milloin sen ehtii pelata loppuun, mutta tarkoitus on hommata seuraavaksi tämä.

 

Et varmasti tule pettymään. Tuli vielä missattua E3-messuilta se, että Divin tekijä Larian Studios tekee 20 vuoden tauon jälkeen uuden Baldur's Gaten! Peli on jo listattuna Steamissa, en kirjamellisesti voi olla heittämättä rahaa tietokonetta kohti kun tuo julkaistaan ensi vuoden puolella <3<3

https://baldursgate3.game/

https://www.youtube....h?v=OcP0WdH7rTs


In Topic: Elitisti masentuu nykyajan menosta...

11 July 2019 - 12:05

^Tallinnasta ostettu piraatti-vhs Star Wars Episodi I:stä vähän sinne päin -tekstityksillä oli paljon miellyttävämpi kokemus kuin leffan katsominen oikeilla tekstityksillä leffateatterissa.

Meidänkin kotona oli virolainen bootleg tuolloin. Sitä huutonaurun määrä isän ja veljen kanssa, kun Qui-Gon sanoo Anakinille "Ja voimia sulle kans" (May the force be with you) :DDD


In Topic: Mikä vituttaa TV:ssä?

09 July 2019 - 13:16

Ei enää mikään, luovuin televisiosta 10 vuotta sitten. Ei ole tullut ikävä :)


In Topic: Elitisti masentuu nykyajan menosta...

09 July 2019 - 13:13

Silloin kun itse osteli piraatti-VHS:siä, niin kokemuksien perusteella katsomisnautinto oli yksinkertaisesti niin huono, että ei tule ikävä. silloin kun vielä aktiivisesti tuli DJ-hommia harrastettua, niin vinyylilevyt piti ostaa pelkän nimen perusteella Saksasta ja toivoa, että sait mitään hyvää. Olihan siinä oma "fiiliksensä", kun vihdoin sai fyysisenä tilauksen kotiin, mutta olen ihan tyytyväinen että voin ihan skrollata katalogia netistä, se fyysinen kappale leffalle tai albumille on itselle se tärkein juttu.


In Topic: Mitä elitistit pelaavat?

09 July 2019 - 13:10

League of Legends ja Guild Wars 2 vievät suurimman osan arjesta, kun pelaamaan alkaa. Varsinkin, kun LoL sai oman version Autochessistä. Tosi koukuttavaa, vaikkakin liian randomia balanssin puolesta.

 

Soolopeleistä ehdoton suosikki viime aikoina on ollut Divinity: Original Sin 2. +200h pelattu ja ei ole edes pääkampanja läpi. Unohtamatta, että sitä voi pelata neljän pelaaja cooppina, mikä on tosi tervetullut feature CRPG:hin :)