Jump to content


JMustonen

Member Since 23 Sep 2003
Online Last Active Today, 16:42

Posts I've Made

In Topic: Return Of The Living Deadin 90-luvun tv-kielto?

17 February 2020 - 01:18

V:ssä oli kai muutamakin ajan mittapuussa kauhistuttava kohtaus, esim. tämä yksi synnytyskohtaus. Muistan ainakin, että noista oli jo paljon puhetta joskus 80-luvulla.


In Topic: Mitä elitistit pelaavat?

11 July 2019 - 15:52

 

Mukava kuulla. Itellä on menossa pelin ensimmäinen osa. Saa nähdä. milloin sen ehtii pelata loppuun, mutta tarkoitus on hommata seuraavaksi tämä.

 

Et varmasti tule pettymään. Tuli vielä missattua E3-messuilta se, että Divin tekijä Larian Studios tekee 20 vuoden tauon jälkeen uuden Baldur's Gaten! Peli on jo listattuna Steamissa, en kirjamellisesti voi olla heittämättä rahaa tietokonetta kohti kun tuo julkaistaan ensi vuoden puolella <3<3

https://baldursgate3.game/

https://www.youtube....h?v=OcP0WdH7rTs

 

 

Hienoja uutisia, eiköhän tuo tule hommattua näin vanhana BG-veteraanina. Kahdesta edellisestä onkin mukavasti keräilykoteloiset versiot hyllyn päällä.

Mietin jossain vaiheessa jo, että ostaisin enhchanted version ensimmäisestä osasta, mutta näissä Diveissä menee aikalailla varmaan siihen saakka kunnes tuo kolmonen ilmestyy.


In Topic: Mitä elitistit pelaavat?

10 July 2019 - 09:27

Soolopeleistä ehdoton suosikki viime aikoina on ollut Divinity: Original Sin 2. +200h pelattu ja ei ole edes pääkampanja läpi. Unohtamatta, että sitä voi pelata neljän pelaaja cooppina, mikä on tosi tervetullut feature CRPG:hin :)

 

Mukava kuulla. Itellä on menossa pelin ensimmäinen osa. Saa nähdä. milloin sen ehtii pelata loppuun, mutta tarkoitus on hommata seuraavaksi tämä.


In Topic: Mitä Elitisti-forumin väki katsoo 2018

23 November 2018 - 22:09

J.C. Chandor: Margin call (2011)

 

Tämä oli positiivinen yllätys. Itse asiassa tuli katsottua nyt toista kertaa, kun kerta esitettiin televisiossa. Ensimmäisellä kerralla pidin "vain" kolmen tähden arvoisena, nyt ropsahtaa neljä. Ehkä tällä kertaa tuli syvennyttyä elokuvan teemoihin paremmin. Samoin näyttelijätyö teki vaikutuksen. Etenkin täytyy mainita Jereme Irons.

Positiivista oli myös tapa, jolla elokuva käsitteli sinällään hankalaa finanssiteemaa. Asioita ei liikaa yksinkertaistettu, mutta katsoja saatiin hyvin ymmärtämään tilanteen vakavuus tarjoamalla tapahtumien syihin ja seuraamuksiin laajempi kuva. Ne kerrat, kun rautalankaa väännettiin piilotettiin tarinan rakenteisiin.

Mitä vähän tutkin elokuvan asetelmaa, niin se sijoittuu - ainakin joidenkin näkökulmien mukaan - aikaan ennen vuoden 2008 romahdusta. Samoin elokuvassa tiivistetään monien viikkojen pituinen episodi yhteen yöhön, mikä ratkaisuna toimii hyvin.


In Topic: Mikä leffa kyseessä?

03 April 2018 - 15:12

 

Vähän summissa heitetään mutta olisko episodielokuva "Kolme askelta yöhön" (Histoires extraordinaires a.k.a. Spirits of the Dead? Traileri on tuubissa. Elokuva tuli  TV-kakkoselta alkuvuonna 1984. En muista oliko siinä kuvailemiasi kohtauksia mutta linna oli ja näyttelijöinä mm. Alain Delon, Jane Fonda ja Brigitte Bardot.

Harmillista. Katsottuani kaikki trailerit, googlen kuvahaut, arvostelut jne. niin ei kyllä suurella varmuudella vaikuttaisi hakemaltani elokuvalta. Ei sinänsä, sen verran mielenkiintoiselta vaikuttaa tuokin että katsontaan menee. 

 

Mutta siis. Kiitos kuitenkin. Lisää ideoita?

 

 

Muistatko mitään muuta elokuvasta, edes pieniä yksityiskohtia?