Jump to content


JMustonen

Member Since 23 Sep 2003
Offline Last Active Yesterday, 19:42

Posts I've Made

In Topic: Mikä leffa kyseessä?

04 September 2021 - 15:41

NImestä tulee mieleen Cathy's Curse (Cathyn kirous), jossa on kohtaus jossa pikkutyttö seikkailee ullakolla. Elokuvassa on myös manausta pahan hengen takia, muistaakseni. Pikku tyttö saa uhkaavia piirteitä ja leffassa on vanha kääkkäkin, mutta kääkkä on itse kauhuissaan.

 

Tosin nuo muut muistikuvat eivät taida sisältyä elokuvaan, eli ehkä kyseessä on joku toinen teos. Vai onko mahdollista että muistikuvia on sekoittunut eri elokuvista? Aika monessahan talo palaa lopussa.

 

Katselin kaikki Amityvillet tossa joitakin vuosia sitten. Olivat sen verran geneerisiä, että muistikuvat ovat jo harmi kyllä haalistuneet.


In Topic: Vinkkejä minkä vaan kanavan ohjelmistosta

02 October 2020 - 21:11

 

YLE Teema Fem esittää huomenna 1. 10. 2020 klo. 21.00 Sidney Lumetin 1972 ohjaaman brittielokuvan Painostus.

 

Sean Connery ottaa siinä ylirasittuneena ja kyrpiintyneenä rikospoliisina niin reippaasti etäisyyttä herrasmiesmäisiin James Bondeihin, että Valtion elokuvatarkastamo katsoi tarpeelliseksi siistiä epäillyn pedofiilin omavaltaista kuulustelua: "Lyhennetty 6. osan pahoinpitelykohtausta."

 

Teatterin lisäksi elokuva on ollut nähtävillä videokasetilla ja DVD:llä, mutta TV-esitystä saatiin odottaa 48 vuotta.

 

YLE Areenassa heti aamulla klo. 06.00: Painostus

 

 

Varsin mielenkiintoinen Sean Connery -elokuva. Mies itsekin taisi nauttia tämän tekemisestä. Ei ihme sinällään, sillä hän pääsi tässä näyttämään näyttelijänlahjansa ja tulkitsemaan synkempiä sielunmaisemia.

 

Kannattaa katsoa.

 

Areenassa vielä 6 pv.


In Topic: VHS-kerääjien ajankulu thread

25 July 2020 - 22:32

Komea kokoelma :thumbsup:


In Topic: B-toimintaelokuvien tähditystä

23 April 2020 - 20:49

 

 

Kuvan Suomikasetin leikkaamattomuudesta en tiedä mutta veikkaisin et ainakin raiskauskohtaus olisi siivottu pois.

 

Nähnyt tuon joskus televisiosta ja muistikuva oli, että tuo ei ollut erityisen graafinen. Mutta tuosta on aika kauan kun tuli.

 

Elonetin ilmoituksista ei kyl ota selvää, että onko leikattu. Periaatteessa pienet leikkaukset voivat olla noissa mukana. 

 

Ei ollut graafinen mutta näkyi kuitenkin mitä tapahtuu eikä jätetty arvauksien varaan ja kasetin ilmestymis ajankohta oli juuri pahinta aikaa leikkauksille. Omat muistikuvat ovat ATTIC cencorship sivustolta vuosien takaa. Harmi, että sivusto on kadonnut, siellä oli paljon hyvää shittiä.

 

Tarkistin, ainakaan Attic-sivustolla ei ole mainintaa tosta elokuvasta noilla nimillä. Eli kenties leikkaamaton?


In Topic: Return Of The Living Deadin 90-luvun tv-kielto?

17 February 2020 - 01:18

V:ssä oli kai muutamakin ajan mittapuussa kauhistuttava kohtaus, esim. tämä yksi synnytyskohtaus. Muistan ainakin, että noista oli jo paljon puhetta joskus 80-luvulla.