Jump to content


jansar

Member Since 01 Oct 2003
Offline Last Active Apr 29 2018 18:03

Posts I've Made

In Topic: Sekalaiset arvo, harvinaisuus ym. kyselyt

18 January 2017 - 19:57

Suuri gangsterisota (Once Upon a Time in America), Showtime tuplakassu. Onko kysyntää?


In Topic: Levyjen kesto

10 November 2016 - 21:18

Itselläni on kokemusta Blue Undergroundin Black Belly of Tarantula DVD:stä joka lakkasi kokonaan toimimasta. Levy oli virheettömän näköinen. Ei naarmuja, ei "ruostetahroja" eikä mitään muitakaan muutoksia levyn pinnassa. Yksikään dvd-soitin ei tunnistanut levyä. Kokeilin kahdella eri tietokoneen dvd-asemalla, kahdella erillisellä dvd-soittimella sekä blu-ray soittimella. Levy oli kertaalleen katsottu.

Asia olisi varmaan harmittanut muuten enemmän, mutta vaikka levyn ostosta olikin pitkä aika niin suostuivat mukisematta lähettämään tilalle uuden dvd:n.

 

Tallessa on myös mm. Anchor Bay:n Suspiria LTD boksi jossa levyjen pinnassa muutoksia. Samanlaisia muutoksia on näkyvissä myös Anchor Bayn Operassa. Molempien kohdallahan uutisoitiin tällaisista ongelmista, mutta esim. tuo Opera on se versio 2 jossa ongelmaa ei pitäisi esiintyä... Olen testannut ainakin tuota Suspiriaa ja tuntui toimivan ikävän näköisestä levystä huolimatta. Saa nähdä sitten kun alkaa oikeasti katsomaan, että tuleeko ongelmia.


In Topic: Vaarallinen tehtävä (Fix) ja muita

26 October 2016 - 19:18

*


In Topic: Sekalaisia nauhoja (OSA III)

17 December 2012 - 22:05

Heitän e-mailia onnekkaille voittajille ASAP!

In Topic: Sekalaisia nauhoja (OSA III)

16 December 2012 - 19:55

Posted Image

elitisti.net -palvelun sponsoroi:
webhotelli.fi
uusi sivusto osoitteessa:

elitisti.fi
Foorumi ei ole enää aktiivisessa käytössä. Keskustelu elokuvista ja populaarikulttuurista jatkuu Elitistin Discord-serverillä