Jump to content


MiR

Member Since 02 Oct 2003
Offline Last Active Jun 02 2019 10:57

Posts I've Made

In Topic: Elitistien omat musiikkituotokset

08 January 2019 - 14:07

Uljaan ja kohottavan kuuloista dungeon synthiä (onko tuo nyt ihan oikea genrekin?). Enää puuttuu leffa komean ääniraidan takaa.


In Topic: Elitisti-BBS:n puolivirallinen alennuskori-thread

24 November 2018 - 17:28

Jepa. Noilla hinnoilla kikkailu on käynyt selvästi yleisemmäksi, eikä tänä vuonna ollut ihan samaan tapaan loistodiilejä kuin vuosi sitten. Onko ongelma nyt siinä, että kaikki panostavat niin paljon Black Friday -viikonloppuun, että myyntipiikki tulee pienemmälläkin ponnistelulla?

 

Uudet Blurayt ovat käymässä omalle kukkarolle kalleimmaksi, kaksi tilausta jo CDONilta ja yksi Discshopilta, eikä taida jäädä viimeiseksi...


In Topic: Elokuva-alan kuolinilmot

07 September 2018 - 12:16

On helvetin epäelitististä sanoa tätä, mutta nyt kyllä osui ja pahasti. Burt kun oli eräänlainen lapsuuden sankari. Okei, se oli sitä aikaa kun huumori syntyi siitä kun lihava jenkkipoliisi ajoi autonsa ojaan, mutta joka tapauksessa: respect!

 

Tänään pitänee kiskoa ainakin six-pack budia ja katsoa se bisseleffa. Ja stetson päässä, tiedättehän.


In Topic: Elokuva-alan kuolinilmot

11 February 2018 - 18:29

R.I.P. Jòhann Jòhansson 1969 - 2018

Tämä oli tappio. Pidin erittäin paljon herran luomista äänimaisemista, eikä 48 vuotta ole vielä mikään ikä poistua maisemista.


In Topic: Elokuva-alan kuolinilmot

06 February 2018 - 23:05

Haudan lepoon on jo viime vuoden puolella ehtinyt myös Jeremy Wilkin. Heppu teki vähän kaikkea, tässä suoraa lainausta ansioista:

 

"Jeremy Wilkin played Professor Kellman in the 1975 Doctor Who television story Revenge of the Cybermen. 

 
He was best known for his extensive work with Gerry Anderson, providing the voice for many characters, including Virgil Tracy in Thunderbirds, Captain Ochre and Captain Black in Captain Scarlet and the Mysterons, and many characters in the series Joe 90 and The Secret Service. 
 

He was a recurring cast member for the live-action series UFO playing Skydiver Navigator Lt. Gordon Maxwell."