Jump to content


MikaN

Member Since 20 Aug 2005
Offline Last Active Feb 17 2013 12:37

Posts I've Made

In Topic: Netflix

10 December 2012 - 02:22

Löytääkö jostain kätevästi Netflixin koko tarjonnan? Esim. Puppet Masters olisi mennyt ihan ohi ilman yllä olevaa viestiä.

edit. ilmeisesti kirjautumalla näkee kaikki tarjolla olevat elokuvat.

In Topic: NIGHT VISIONS Back to Basics 2012 12.-15.4.2012 - enemmän elokuvia, enemmän t...

01 April 2012 - 14:51

The Raidin näkeminen NV-yleisön kanssa on melko varmasti vuoden Se genrekokemus.

Fight for Your Life NV-yleisön kanssa on melko varmasti vuoden SE genrekokemus.


Juttelin viime tiistaina yhden Gorehoundin vanhan päätoimittajan kanssa ja muistelin hänen kirjoittamaa "Leikkaussali"-sarjassa ilmestynyttä artikkelia Fight for Your Lifesta. Muistan vieläkin keskeiset osuudet tästä artikkelista ulkoa. Tämä kertoo mielestäni siitä, miten merkittävässä asemassa elokuva on minun ja varmasti monen muunkin 90-luvun DF-aktivistin mielessä.


Onko Gorehoundin juttu Leikkaussalissa vai Video Nasties -juttusarjassa? Fight for Your Lifen profiiliin kuuluu, että saksimistyyppinen sensuuri on sen edessä lähes voimaton, kun perusasenne on mitä on. Ei taida olla vieläkään mitään laillista brittijulkaisua saatavilla.


Leikkaussali, Gorehound numero 17. Erittäin hieno kansi tässä numerossa.

In Topic: Vinkkejä Teeman ohjelmistosta

19 March 2012 - 17:29

Tänään klo 21.00 Scott Walker: 30 century man

In Topic: Srpski film

28 June 2011 - 23:01

Tämä oli kuin varkain ilmestynyt lähivideovuokraamon hyllyyn. Toivottavasti mahdollisimman moni pariskunta nappaa elokuvan iltansa ratoksi.


No nih! Julkaisu on siis todistetusti tapahtunut. Nyt sitten venaillaan, milloin Discshop saa lättyä varastoonsa ja toimitettua ennakkotilaukseni.


Ruotsin Discshop ilmoitti jokunen kuukausi sitten, että he eivät suostu myymään leffaa ja kaikkien swedujen ennakkotilaukset on peruttu.

Suomen haaralla ehkä omat politiikkansa?


Kuulostaa pahalta... Mutta sen perusteella ilmeisesti oman politiikan mukaan mennään, että Suomen Discshopin sivuilta ennakkotilaus oli tehtävissä toukokuun lopuilla, jolloin laitoin varauksen sisään, ja kyllä tuote siellä päässä nyt listoilla keikkuu - varastosaldo tosin nollassa. Elleivät sitten tällä hetkellä arvo, onko sitä yhteistä politiikkaa vai ei. Kirotut moralistit... :flame:


Leffan bongasin Kurvin Filmtownista. Julkaisu näytti pikaisen kannen tsekkauksen perusteelta samalta jota mm. subdvd myy. Oman kappaleeni tilasin sieltä aikapäivät sitten.
Ja aiheen vierestä sen verran, että harmi kun subdvd lopettaa nettikauppansa, parin päivän ajan vielä runsaasti asiallista materiaalia 30% alennuksella.

In Topic: Srpski film

28 June 2011 - 20:00

Tämä oli kuin varkain ilmestynyt lähivideovuokraamon hyllyyn. Toivottavasti mahdollisimman moni pariskunta nappaa elokuvan iltansa ratoksi.